Fyrverkerier.


Woho! En googlebild..

Godmorgon!
Jag har nyss duschat. Vi ska ju iväg till kusinerna för att fira nyår. :)
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Lackleggings kanske? Fast det kommer nog bli galet kallt, vi får se hur jag gör! Vad ska ni ha på er idag?

Men nu ska jag ta och platta mitt välldigt lockiga fluffiga hår, haha. Ha en skitbra dag allihopa!

Svar till anonym.

Snälla snälla snälla, om ni skriver en fråga som ni vill ha svar på så får ni jättegärna skriva namn, blogg eller mail så att jag har någon att svara till.

Jaja, får väl ta och svara på frågan i alla fall.. För den här gången! ;)


Jag har faktiskt ingen aning om vilken som är bäst eftersom att jag aldrig ägt en Nikon D3000. Men D3000 ska vara uppföljaren av D60 så antagligen är den något bättre. Men D60 finns inte i butikerna längre så jag kan ju föreslå en D3000 :)
Tack och adjö!

Lalala.

Woho, dålig design på ingång. Men jag orkar inte fixa något. Ändrar när jag hitt på nåt.

301209.


Gammal.

Godmorgon!
Klockan är 14.30 och vi har precis ätit frukost. Haha! Emilia och Malin somnade typ klockan sex, jag vaknade till nå sekund då också! :)
Idag skulle vi ha färgat Emilias hår blondare, men nej nej. Hon bangade -.- Bläblä! Så vi får väl hitt på nåt annat då. Ingen aning om vad.
Tralalalalala, ha en bra dag!

Ja tack!


MIIILIAAA!

Tjatja!
Mamma har precis klippt mig. Eller inte precis eftersom att jag har hunnit ducscha också. Nu är det bara att vänta på att Malin och Emilia ska komma. Vilket kan ta ett tag eftersom att Emilia bor långt här ifrån! Men hon sitter nog på bussen nu.

Ni ska få en bild på hur det blev, vet inte riktigt själv hur det ser ut för mitt hår är just nu blött. Men nån gång :) Nu ska jag ta och städa marsvinsburen, jippi! Ha en bra dag!

Vad skulle ni gjort?


VS


Vad skulle ni ha önskat er? Converse eller Uggs?

Shopping.


T-shirt, Gina tricot 64,50 :-

Lackleggings, New Yorker 139:-         GLAD!
Dom andra, New Yorker 139:-

Kjolen jag köpte förut, H&M 50:-    (man ska ha den ganska högt upp, om ni fattar ^^)

Det var de! Och hur det ser ut på får ni se nån annan gång!


Snabbt.

Godmorgon!
Nu ska jag snart dra iväg till kista. Får se om jag hittar något.
Inget mer att berätta egentligen, ville bara att ni skulle få ett livstecken (höhö, bättre än "jag ville bara visa er att jag lever", right? ;).
KRAMAR!

Uää.


Massvis med gammal bild!

Jag känner att bloggningen inte är på topp..

Idag blev det IKEA, skulle ha köpt en sak som inte fanns. Får åka dit nån annan gång och se om den finns då. Vi kom hem för nån timma sen kanske och sen dess har jag inte gjort ett skit. Har inte direkt orkat!
Jag har planerat in dom dagar som kommer. Imorrn så ska vi till kista för att gå på mellandagsrean. Den här gången med hela familjen utom pappa då (han jobbar till klockan halv tio på morronen). På tisdagen så ska jag träffa Malin och Emilia som jag tror ska sova här, när jag har frågat mamma och pappa om det går.

Nån gång måste jag få mamma att klippa mig också! Det skulle behövas, mitt hår är riktigt slitet av allt plattande å skit. Vet ungefär hur jag vill ha det. Men nu kom pappi hem med pizzan. Hare bra!

Lite av min dag.

Hej!
Imorse åkte jag och Sofia iväg till vällingby för att kolla runt lite på mellandagsrean. Hittade en kjol på H&M som kostade 50:- Kan lägga upp en bild senare. Letade också efter ett par uggs som jag skulle kunna önska mig i present. Hittade ett par på Jarmeus 'stavning' men Sofia trodde det var tofflor så jag blev osäker. Haha!
Tio minuter efter att vi kommit hem gick vi upp till mormor och morfar för att fika. Kusinerna var också där. :) Vi gick ner efter några timmar och kollade på två filmer som gick på tv. Av nån anledning hamnade jag här..

Ingen bild. Som ni kanske har märkt..


Svar till "En som har en fråga.."

Tröjan är köpt på H&M. Om du hade tänkt å köpa den så gör det nu, den är nämligen på rea! 100 istället för 199. :)


Den 8:e januari smäller det.



Då blir jag 14.
Trevligt trevligt!
Saken är den att jag inte har nån aning om vad jag ska önska mig. Hade tänkt att önska mig en ipod. Men nu när jag har tagit över Sofias så är det ju onödigt att önska sig en till! Så det som finns kvar är kläder. Typ. Uggs kanske.
Vad skulle du ha önskat dig? Eller vad SKA.  Skriv gärna till mig. :)

Ipod.


Sofias gamla. Som nu kommer vara min ett tag.

Dagens outfit.




Replay.


Våran finfina stjärna i granen.

Inte mycket bloggning.. Blir nog bättre efter lovet!
Imorse följde jag med Ida till Barkaby för att hon skulle köpa en telefon som var på rea (säger man så om mobiler?). Tyvärr fanns den inte i den färgen som hon ville ha. Så det var bara att åka hem igen. Klockan ett drog vi iväg till farmor och farfar, åt där och hade lite trevligt :) Vi kom nyss hem. Därför har jag inte mycket mer att säga för jag har inte hunnit göra något! KRAMAR.

Svar.

Flera har undrat vart uggsen (som jag visade förut) finns. Skopunkten. Det är bara att leta! :)


Julen 09.


Bilden är tagen av pappa!

I år är blev det faktiskt en vit jul som det inte vart på flera år. Och jag är så nöjd med alla julklappar, TACK!

Julklappar.










Tror jag fick med allt!


Kolla hur min kamera ser ut just nu, nytt objektiv, 55-200. Nåt solmotljus grej (har ingen aning om det hette så) och nån liten sak man sätter på linsen för att få bättre skärpa! GLAD!

VAD FICK DU I JULKLAPP?

GODJUL!

-

Happyland.


Det här var ett tag sen, lite mer än ett år.

Godmorgon!
Sitter och drogar låten summerbreeze. Skitskön låt! Artisten är Johnossi om det varv någon som ville söka på den :) Kanske händer att den kommer upp här sen.

Igårkväll satt jag och Sofia inne i mitt rum och valde kläder som jag ska ha på mig på julafton, (imorrn alltså^^). Avslöjar inget nu, men det är nästan självklart vad jag har valt! Innan det satt vi inne hos Sofia och efter mig så valde vi också kläder åt Sara. Vilket var ganska svårt för att hon inte har samma stil som oss. Verkligen inte..

Jag vaknade och det kändes som att julafton var idag!


199:-


Billigt! :o

Föreslå nåt.

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på julafton, något förslag? :)

Vet ni vad?


Mamma å Pappa har lagt fram julklapparna under granen. Hur ska jag stå ut?

Tjugotvå.


Detta fält måste fyllas i.

Jag och Ida har precis slagit in en julklapp ^^ Innan det var vi iväg och gjorde massa saker. LÄmnade Fredrik, köpte världens godaste havrebollar till julafton, gjorde en sak i vällingby, hämtade en julklapp till Ida från hennes jobb och lämnade tillbaks filmer. Så nu är allt det klart. Nu äterstår bara mitt rum -.-

Precis nu sitter mamma och pappa å slår in julklappr. Asså gud vad jag längtar, och förlåt men jag kan inte låta bli att skriva det i bloggen. Nån stans måste det ut :D

2 dagar kvar.


Varsågod, en höstbild mitt i vintertiden!

Godmorgon!
Jag har börjat vakna ganska tidigt enligt mig. Och det är ganska bra, man missar inte lika mycket av dagen.
Idag har jag inga planer för vad som ska göras. Bara att jag måste städa mitt rum.. igen! Det måste ju vara fint nu till jul. Julafton julafton julafton, det är bara två dagar kvar! Det är nästan så att man inte tror det. Året har gått så snabbt! Det blir ju inte bättre att julkänslan inte är på topp.

Nu sitter jag och äter godis, busigt! Jag har inte ätit frukost ännu. Och det här ska jag fortsätta med, ha en toppendag!

Hej, jag är en älg!



Herregud! Jag har suttit i timmar med att få ihop ett bra system men mina bilder. Och jag tror att jag har klarat det! Lagt upp massa olika kategorier. Det blir säkert så att allt går skit, att jag inte hittar nåt och sånt. Men vi får väl se. För asså ni vet inte hur jävla många bilder och mappar jag har!! Hoppas jag har lyckats.

Efter att bara suttit och kollat på en skärm i flera timmer blev jag riktigt trött. Får se om jag lägger mig nu eller om jag kanske stannar uppe ett tag till. Det finns saker som jag måste göra..


Tjugoett.


Nytt i garderoben.


Tröja, H&M 100:- (rea)

Sammetsleggings, Bikbok 149:-

Solpuder, H&M 59,50 :-  tror jag..

Wake me up when september ends.


En fin bild på mina, enligt vissa, normala syskon!

Johanna is home.
Jag ska lägga upp bilder på vad jag köpte, bara det att det kan ta ett tag för just nu orkar jag inte gå upp från stolen, öppna kameraväskan, sätta på mig sakerna och sen fota. Lat som man är! Men det kommer, jag lovar!

Dag med Corinne och Emilia (Y). Vi hade skitkul! Vi snackade om att träffas igen, den gången ska vi också bada i bubbelpoolen. Najsnajs! Men nu ska jag vara snäll, jag ska nog ta kort på sakerna i alla fall. Vänta några minuter bara! PUSS


Corinne jao!

Nu sitter jag hemma hos Corinne med Emilia också. Vi har ju som sagt vart i kista  gfhjdmfknfkthdnzkjst  (<---- från Corinne) Köpte några saker som jag lägger upp lite senare när jag kommer hem! Vi har inte gjort något speciellt här i huset, och jag har ingen aning om vi ska göra något innan jag och Emilia åker hem. Hoppas ni haft en bra dag, kram!


Kista.


Gammal bild från Falun.

Godmorgon!
Jag har vaknat lite tidigare än vad jag skulle göra. Jag satt klockan på 11.30 för att hinna göra mig iordning tills klockan 12.52 då bussen går mot Kista från Riddersvik. Åker dit med Emilia, och det värkar som att Corinne också följer med!
Just nu sitter jag i telefon med Corinne. Morgontrött frågetecken hahahaha! :) Men nu ska jag ta och äta frukost och sen börja göra iordning mig. Outfit kanske kommer sen, pussar!


Svar.

alice om Hej, vi är inte som alla andra!:
vem är det?

   Svar: Det är Malin :)

201209

DAMPDAMPDAMP, jag kan inte ladda upp bilder för min data är seeeeeeeg! JAG HATAR DEN JUST NU!

Idag har jag hittat en mascara i julkalenderpaketet,  åkt till vällingby med Ida och Sofia för att köpa julklappar. Kollade dock inte på saker åt mig själv. Bakat godis som såg välldigt fult och muppat ut men som smakade ganska bra i alla fall. Vi har också börjat med en julklapp till mormor&morfar och farmor&farfar. :)

Just nu sitter jag och småsneglar lite på Svärdet i stenen. Höhö, roligt roligt!
Har inget mer att komma med. PUSS!

Bild tagen från Corinne.


Ja, igår var det krig. Jag tror att jag förlorade.. Jonas klottrade också in ett Hej i min nacke igårkväll.

Hej, vi är inte som alla andra!






One time.

Oh herregud! :')


Pyramid.


Bara för att vi kan! ;)

Godmorgon! Känns konstigt att vara vaken redan nu, tränarna väckte oss ju genom att tända lampan i taket och hoppa i våra sängar. Tjoho! -.- Vi hade jättekul igår! Somnade kanske runt halv två tror jag. Däremot glömde jag att jag tagit med mig kameran, så jag har inte fotat nåt med den! Fast lite foton blev tagna med pappas kamera.

Imorrn är det fjärde advent vilket betyder julgran! Julgranen ger verkligen julkänsla. Men nu ska jag ta och packa upp min väska (så att den inte står kvar i flera veckor som min väska från göteborg. Har ännu inte packat upp den!) Ha en superbra dag!

Borta.

Nu drar vi iväg, inge mer data för ikväll. Återkommer imorrn som vanligt :) Massa kramar!

Naaw!


Oh Laura.



I am the wilderness locked in a cage I am a growing force you kept in place I am a tree reaching for the sun please don't hold me down, please don't hold me down. I am a rolling wave without the motion, a glass of water longing for the ocean. I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me release me, release me. I am the rain that's coming down on you that you shielded yourself from with a roof. I am the fire burning desperately but you're controlling me release me, release me.


När jag blir stor, då skulle jag vilja sjunga på skolavslutningen utan att vara nervös, kan du fixa det åt mig? AMEN!

Första dagen på lovet!


Jag vet, jag har tjatat om jul jättemycket. Men jag kan inte hjälpa att jag längtar till sommaren!

JUUUUULLOOOOOV!
Jag fattar inte att jag redan gått en hel termin i sjuan. Känns mer som veckor. Det här året har gått så snabbt, om 6 dagar är det jul igen. Fast det känns som att julen 08 nyss tog slut! Herre min gud!

Skolan började klockan nio, vi gick direkt till Hässelbyhallen för att kolla på massa som sjöng, dansade å pratade. Sen gick vi tillbaks till klassrummet, fikade lite och sa hejdå! En sak till, det är GALET kallt ute!
Min kväll ser ut så att jag ska träna, och sen sover vi över i hallen som en avslutning. Ni vet som jag gjort förut. Därför inte så bra uppdatering. Varsågod för förvarningen! :)
Ha en bra start på lovet! KRAM.

Release me.

Snart drar jag iväg för att se när Ida sjunger, Tjillevippen!

Det här vill jag ha!

Om jag var rik, då skulle jag köpa det här!


Det är vinter.. Det är kallt!

Jag har vart hemma ett tag, kollat i en IKEA katalog efter något som jag kan hänga kläder på, ätit lunch, ätit glass, lyssnat på musik och gjort annat tråkigt.
Det känns som att snön aldrig kommer ta slut. Det snöar hela tiden och mycket kommer det ner! Det ligger nästan 2 dm snö på räcket utanför. Bara der ligger kvar till jul så är jag nöjd. Men nu ska jag ta och skörda vete. Ha det bäst!

Sjutton.


Städa.


Bilden är redan använd, jag vet!

Godmorgon!
Idag ska jag vara i skolan i ungefär en och en halv timme bara för att städa. Varför? Kunde vi inte bara fått sluta idag istället? Aja, en städdag extra kanske jag måste stå ut med!
Imorrn är det skolavslutning. Vi kommer kanske vara i skolan nån timma eller så och sen får vi gå hem! Ingen skola på 3 veckor!! Lärarna ville att jag och Frida skulle vara med dom och sjunga inför hela högstadiet "hej tomtegubbar". Haha jag, Frida och tio andra lärare. Gud nej!
Men ni får ha en bra dag hörrni.
Massa kramar!

It´s snowing man!

Woho, snö. Så proffsig man kan vara. Men nu ska jag lägga mig framför tv:n. Jag är inte trött så jag kan inte sova ännu, vi har ju faktiskt sovmorgon så jag behöver inte lägga mig speciellt tidigt :)
Puss, kram och godnatt!

Design.



Den senaste timmen har jag lyckats få ihop en design åt den här lilla flickan. Inte bara en länk i inlägget. Lägger också till dig i menyn :)
Nu ska jag fixa lite med min blogg. Sätta dit lite småsaker som gör att den ser lite nyare ut, för hoppningsvis! Så ni vet vart ni har mig, höhö!
Puss på kind.

Sexton.


Dagens outfit.



Kofta, mammas
Linne, Gina tricot
Vitt, H&M
Svart, H&M

Terminens sista.


Det skulle sitta fint med lita skärpa på den där bilden.

Dagen bestod nog mest av snö.
Träningen är inställd idag p.g.a sjuka tränare. Så det är datan som gäller för mig. Kuligt!
Jag har faktiskt inget att berätta från dagen. Inget intressant i alla fall! Bara det att slöjden var inställd, det var vår sista riktiga skoldag innan lovet och vi fick reda på att vi börjar halv tio imorrn och slutar efter luch. Välldigt roligt för er att veta känner jag. Jag slutar inlägget här för att jag känner att det bara blir sämre och sämre.

Hoppas ni haft en bra dag!

Nu ska jag sova, godnatt!


Hm.. muppbild frågetecken

Dagens outfit.


Rosa, H&M
Vitt, Gekås
Svart, Sofias

Snö.



Nemen tjaa!

Jag har tyvärr inte kunnat blogga idag. För imorse försov jag mig. Jag hade satt tiden igårkväll men jag hade glömt att trycka på knappen som sätter igång det hela -.- Så jag vaknade 40 minuter innan jag började. Och så lång tid brukar det ta för mig att fixa kläder, smink och hår.. SUCK! Så jag fick snabbt klä på mig något, sätta på mascaran snabbt och sen sticka iväg.
Första rasten blev det självklart snöbollskrig med några stycken. Man kunde ju inte låta bli den nya snön som låg på marken ;) Efter skolan blev det ännu större snöbollskrig med både 7:or 8:or och 9:or. Under dagen har jag nog blivit mulad minst 30 gånger, och mulat andra mer än så :) Mohahaha! Klockan 20 i kom pappa för att hämta mig så åkte vi till kiropraktorn. Åkte hem efter kanske 20 minuter, och sen blev det träning. Det gick skitbra!!

Nu har jag precis plattat håret, undrar hur långt det kommer hålla imorrn på grund av all snö. Och alla snöbollar som jag förmodligen kommer få på mig. Det kommer säkert krulla massa redan påväg till skolan, men vi får väl se :) Jag har en dagens outfit på G. Klicka in lite senare bara, KRAM!

Saknar mitt hår.



ÅÅÅÅÅ, ni fattar inte hur mycket jag saknar att vara brun och min gamla hårfärg :'(
Jag vill ta bort färgen!

Förlåt, men jag har verkligen inte velat blogga idag. Inget jag kännt för helt enkelt. Säger väl som man brukar, jag ville bara visa att jag lever!
Idag var jag inte i skolan, mådde inte så bra imorse. Men jag ska dit imorrn. Har heller inte gjort nåt speciellt som är så kul att jag kan blogga om det. Bara att det var snö ute när jag vaknade. Och det ligger ju kvar på marken. Kanske blir det en vit jul i år (som om man inte säger så varje år). Men man kan ju alltid hoppas!

Jag sitter och spelar Happy Aquarium inne på facebook. Japp, så roligt har jag här hemma.. Men nu ska jag göra något annat känner jag. Kan inte sitta här resten av dagen. KRAM!

Fjorton.


Fantasi frågetecken.

Träning på G. Ha en bra dag!

Lucia var det.


Bild tagen av malin tror jag.

Godmorgon!
Jag har precis vaknat, ätit frukost och öppnat julkalenderpaketet. Det var lite större idag på grund av att det är lucia och den tredje advent. Herregud vad tiden går snabbt.
Igår bakade vi som sagt, men jag hann inte ta kort på allt innan vi frös in dom.. Haha! Men men, sånt får man leva med. :) Idag blir det i alla fall träning i 3 timmar. Sen har jag ingen aning om vad som händer. Ta ett tredjeadvents&lucia fika kanske? Vi får se.
PUSS!

Nej, lite överdrivet kanske.



Det finns en flicka som blivit sviken. Sviken av sin vän. Efter allt det är hon inte samma glada person på insidan. Hon skrattar och ler, på riktigt faktiskt. Hela dagarna, hon visar vilken rolig och glad person hon egentligen är. Men på kvällarna, känns allt fel. Som om hon gör något som hon inte borde. Hon följer efter den kompisen som svikit henne gång på gång. Hon gör så som dom andra gör och följer inte sig själv. Nu, efter en hel termin med allt det här har hon äntligen fattat att personen är falsk. Den person som varit hennes kompis i flera år har börjar försvinna, hon är inte som hon brukar. Hon har flygit bort som sand i hennes hand. Hon trodde att dom skulle hålla fast för evigt. Att personen aldrig, aldrig skulle vända sig emot henne. Flickan hade fel. Helt fel. Det enda kompisen tänker på är alla runt om sig, att kunna vara som dom. Hon tänker inte som hon gjorde förut, den gammla kompisen som flickan verkligen älskade. Den här flickan känner sig på något sätt tom utan henne, men samtidigt vill hon att hon bara ska försvinna. Kunna få vara ifred utan alla problem som skapas med henne i närheten.
Flickan låg i sin säng och tänke igenom allt som dom har gått igenom tillsammans. Hon kom fram till att dom gjort allt. Typ. Att allt det fina kunde sluta i det här, tänkte hon. Tårarna rann ner från hennes kinder. Hon kan inte förklara känslan som finns inne i henne. Istället kommer det ut som tårar. Hennes egna tårar som är fulla med sorg. Det som hennes komps har skapat.. Veckor gick och flickan försökte börja om på nytt, inte hänga efter lika mycket. Men det funkar inte. Personen är som en magnet, en stark magnet som man inte kan släppa taget ifrån. Men det forsatte, flickan kände sig inte lika mycket värd som hon gjorde för nåt år sen. Och det var bara det hon gick runt och tänkte på. Hur hon skulle göra för att slippa all skit. Flickan prövade massa saker men satt fortfarande fast. Tillslut pallade hon inte mer! Det enda flickan ville göra va att säga ifrån, säga allt hon tycker och känner. Men hon vågar inte. Det har gått så långt så att hon inte ens vågar säga vad hon tycker till sin bästavän. Om man nu kan kalla henne för bästavän. Flickan tänkt och tänker, vad ska hon göra? Hon vill bara bort från henne och skaffa nya vänner. Hon han en, en speciell som hon kan säga det mesta till. En tjej som hjälper henne när hon är ledsen.. Men fortfarande tänker flickan på henne som hjälpt henne genom livet. Ska hon släppa taget? Hon tror att hon kommit fram till det rätta. Bara det att det kan ta ett tag att låta allt flyga iväg. Låtsas som att inget någonsin har funnits..

Tolv.


Random.







Bilderna beskriver min dag!
Och juste.. det snöar.


Tralala.

Idag har vi bakat, hela familjen! Men vi är fortfarande inte klara. Lussebullsdegen står uppe i köket och jäser. Fast nu ska vi upp igen för det var tydligen klart. :) haha, men jag återkommer med bilder och lite sånt. KRAM!

Ni fattar inte hur stolt jag är :')







filmer från göteborg

Säg vad du tror.

vem tror du vinner idol?

Att låta något man gillar flyga iväg är svårt.

Idag har jag:
-glömt att skriva att vi hade glitterkrig och några gillade att pynta just mig
-pratat med en äkta vän som förstår mig
-kommit fram till att man inte alltid kan hålla fast vid samma person, för att folk kan förändras på ett dåligt sätt
-lyssnat på musik
-tränat
-kollat på idol
-kännt att min statistik har börjat stiga igen efter min bloggpaus
-vetat när jag ska säga hejdå i ett inlägg.. HEJDÅ.


Sanning.

Hej jag heter Johanna och är galet trött på sånna som inte kan vara sig själva. Hejdå


Elva.


Dagens outfit.




Japp, alltid samma pose.


Jag har massa att säga till er.


Yäää, the fokus is on my hand.. Cooling!

Tjaaaa!
Hemma från skolan. Vi har vart med om ganska mycket idag.. Haha, dagen började med lucia i kyrkan där det var kanske 7 som sjöng, och jag kan inte säga att alla sjöng så bra! ;) Vi gick tillbaks till skolan, började med att pyssla. jag började måla på nåt på mitt glas som skulle bli en lykta. Om man stoppade in den i ugnen sen skulle det se ut som frost. När jag tog ut den hade inte ett skit hänt. Den var varm och en lärare sa att jag skulle skölja den i vatten för att den skulle svalna. Jo.. Den sprack! Tjolahopp, så gick det med min vackra lykta.
Sen blev det lunch och alla bombade med pepparkakor och mandariner. På rasten blev det krig, då jag mest försökte gömma mig för att inte få nåt på mig! På eftermiddan såg vi en film som var sorglig (yes, min mening är slut, hahahahaha!)

Öhm, och för er som inte fattade, firade vi lucia i skolan idag..
Jag tog med mig kameran idag, alltså massa bilder på G!

Tio.



2 veckor kvar.

Ayo Technology.


Yäääh

Hej, jag är hemma från skolan. Fick sluta en timma tidigare.
Den här veckan har vart skit chill! INGA läxor, slutat tidigare lite då och då, kollar på film på svenskan, engelskan och lite idag på so:n. På No:n bygger vi bilar som inte heller är så jobbigt! Imorrn är det också bra, vi firar lucia och ska sitta i kyrkan på morronen och se på luciatåg (inte den bra delen). Sen resten av dagen ska vi kolla på film och sen pyssla :) WIII!

Idag har jag på mig gråa tights, ett svart linne, en vit kofta och Idas scarf (?). Kanske lägger upp bilder senare. Men nu ska jag droga musik, ha det bäst!

Asgarv?

Mysko: asså det äger, synd bara att tove åkte ut, :(
F: ja, hon va bäst. fast jag har bara sett det en gång typ..
Mysko: hon var helt enorm, jag röstade som en galning på henne i senaste, men hon åkte endå ut -.- :(
F: haha, fett synd :P

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, hon skrev det till mig och jag kunde inte sluta garva, myskot är nämligen en kille!

Mupp.

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg eftersom att jag knappt skrivit nåt idag. Tills jag kom på att det inte finns nåt att skriva om. Men jag hade inte hjärta att skita i det..
KRAM

Det finns massa tänk om i världen.

Nu ska jag snart på träning. Så datan stängs av nu. HEJ!

Nio.


Dagens outfit.




allt från ginatricot

Åtta.


Jag fyller år om exakt en månad!

Walking in memphis.

Jag äter pepparkakor ^^

Idag ska jag träna på riktigt för första gången på länge. Det ska bli jättekul! Nu när jag suttit en hel helg och kollat på gymnaster som kört grymma saker vill jag också ;) Så jag har satt upp massa mål och sånt för mig själv, så jag ska köra hårthårthårt!! Inget mer kul att berätta, inget speciellt har hänt. Kanske återkommer med något.
KRAM!

In The Ghetto.

Nu: TV
Sen: inge mer bloggning, godnatt!

Dagens outfit.


Stentvättade sassieleggings, gina tricot

t-shirt, ingen aning!

Julochfödelsedagsnedräkning.



Skit och bajs. Vi börjar skolan på min födelsedag :( Det braiga är att det är en fredag så vi går i skolan en dag sen är det helg. Jag fyller fjorton. Det är 2010. Och det kommer säkert hända fler bra saker.

Ännu en kommentar.


Vi kom på plats 15 av 27.
Jag misstänker att du är någon som kanske kommer från Örebro och tycker att vi inte va lika duktiga som ni. Men hallå!? Det här är vårt första år på USM. Och 15 av 27 för första gången från att gått upp från RM2 och RM3 är enligt oss skitbra! Vi sa: slår vi minst tre lag så ska vi vara nöjda i alla fall. För jag vet ett lag som kom näst sist och sist sitt första USM år. Och jag kan slå vad om att ditt lag (om du nu är gymnast) också någon gång har kört för första gången på USM, då gick det väl inte lika bra som det gjorde den här gången, RIGHT? Så om den där kommentaren var till för att trycka ner oss lite grann så funkade det inte. Vi är stolta för att vi över huvud taget var där och vi hade jävligt kul! Så deså!

Om kameran igen..


Har tappat räkningen på hur många gånger jag har fått det här frågan. Men måste också den här gången svara i bloggen för att ingen blogg var inskriven!

Jag har en Nikon D60. Den verkar inte bara bra, den är bra! När jag köpte den fick jag med objektivet 18-55. Nu när jag haft den ett tag och fattar lite mer hur man gör med olika inställningar så står objektivet 55-200 på önskelistan. Men tyvärr har dom slutat sälja D60 för att den är ganska gammal. Istället finns NikonD3000 som är den "nya" D60. Du kan ju satsa på den :)

I göteborg har vi:


skrattat och haft galet kul


vart för coola

vart riktigt fina på foton

vart där dom körde idol förra veckan, 10 meter ifrån där vi bodde!

sagt en del korkade saker, och sett korkade ut enligt Jonas..

Härmat folk och blivit fotad samtidigt -.- 

blivit sminkade

sett roliga ut

testat olika inställningar på kameran


sett skitfula dräkter

vart nervösa

gått på julmarknad inne på liseberg

diggat lisebergsträden

blivit fotade av några vi inte känner

Och annat..


Göteborg göteborg göteborg.


Bara för att vi är så coola.

Heeeej, har ni saknat mig? *host host*
Jag är hemma, eller egentligen kom jag hem igår men det var ganska sent så jag orkade inte blogga. Den tiden som sas att vi skulle komma hem va kvart i fem. Men nej nej, det var en av el-ledningarna nån bit fram som hade gått sönder. Alltså fick vi inte åka! 4½ timma satt vi inna på ett tåg som stog stilla. Dom sa att det kunde ta fem minuter eller upp till två timmar, så dom föreslog att man inte skulle gå iväg för långt för då kunde man missa tåget. Alltså satt vi instängda i fyra och en halv timma, TJIHO.. Sen när vi äntligen skulle iväg så var tåget trasigt, men det startade tillslut. Vad härligt det var, eller inte?

Och till tävlingen dårå. Det gick SKITbra! Gud vad stolt jag är över alla! :D Vi kom dit, vår första USMtävling och hade som mål att inte komma sist, alltså slå 3-4 lag. På förträningen nästa dag så hände det något med Sophies arm så dom sa att hon skulle hoppa men inte köra tumbling. Sen när det var förträning på tumbling så fick vi ta in massa reserver och så bytte vi också ut några stycken. När dom sen ska ut och köra tumbling bestämmer dom att Sophie skulle köra framåt utan att hon kört förträningen (ja, hon gick med på det). Så vi som satt och filma, säkert dom andra också, var jätte nervösa! Men det gick jättebra! Plats 15 av 27. :)))

Ni ska snart få mera saker att läsa och flera bilder att kolla på! KRAM!

Julia bloggar.

Amen tjaaa det är julia här. Jag ville bara säga att Johanna lever och dom ska tävla klockan sju ikväll.
Haha hon hälsar att hon har skämmt ut sig några gånger som hon kan berätta om senare (?).
Jag hinner inte skriva mer nu. Puss på er!


Göteborg.

Nu kör vi tjejer! Vi ska spöa skiten ur dom!
(om man nu får säga så)

Vi ses på söndag!

Snel hest?



Två bilder tagna av Josefine.

Godmorgon!
Jag har vart klar i typ en halvtimma nu, bara för att jag gick upp för tidigt. Dom kommer inte förns kanske en och en halv timma. Å vad roligt jag ska ha här hemma för mig själv. Men bloggandet har jag ju tid med i alla fall!

Just nu sitter jag och lyssnar på Elvis Presley, in the ghetto. Den är seriöst sjukt bra! Haha, nu bytte det över till Håkan Hellström. Han sjunger som en åsna..
Och om JULIA ser det här, så kan du gärna gästblogga åt mig dom här dagarna ^^ Inget måste!
Yeah! Shit vilket roligt och intressant inlägg, jag tror jag slutar genast! KRAM!

Bara för att vi är så seriösa på bilder.


Sa jag att vi var pausunderhållningen på innebandymatchen för elitserien igår? Det glömde jag kanske säga..

Jag har lyckats få ner allt som behövs i väskan och jag har också lyckats med att få den proppfull även fast vi bara ska vara där i en helg. Alltid, verkligen alltid får den så full. Välldigt kefft av mig!
Igår kommer tåget gå 12.10 och Malin hämtar mig kvart i 11. Så jag kan inte lova att det blir ett sista inlägg men vi kan ju hoppas att jag hinner :) Å, det ska bli sååå kul!!

Nu ska jag försöka fixa en spotify spellista, men jag har inga ideer på låtar. Nån som kan en eller flera bra låtar? Skriv dom gärna till mig då! Ni har hela helgen på er. Var inte blyga! ;) Massa pussar!

Tråk.

Yäy, jag packar. Det är ganska tråkigt! Jag ska ju som sagt bort imorrn till Göteborg på tävling. Roligt roligt. Det kommer säkert gå skitbra om ni kör lika dant som på träningarna ;) Jag åker inte dit för att tävla, eller jag är ju reserv i friståendet. Men jag ska fota, filma och heja.

Det känns som fredag, kanske är det för att jag har ställt in mig på hela veckan att jag ska vara ledig från skolan imorrn? Haha, vilket lyckost!
Jag kan inte påstå att insperationen kommer till mig. Det har tagit mig 10 minuter att skriva dom här få meningarna. Har inget aning om vad jag ska skriva. Kan väl hoppas på att få tillbaks lite insperation när jag kommer hem från helgen. Och bilder såklart!

Juste, idag bakada jag och Julia pizza på hemkunskapen. Så lyckat!


Dagens.


Wii, dagens outfit.
Gul blommig t-shirt, Sofias

Mjukisar, skolan


Tja! Jag måste snart stänga av datan för jag ska hinna äta något innan jag drar iväg på friståendeträning, som idag är i flera massa timmar. Men det är väl för att vi ska tävla i helgen. Eller dom, för själv ska jag inte vara med på grund av min jäkla skada.. SUCK! Men jag ska vara där och stötta dom, heja och ha kul :)

Idag har det inte hänt något speciellt. Förutom att jag hittade en klubba i julkalendern, vi hade håltimma i 2 timmar för att svenska läraren var borta, och att jag och Frida hade kul på översta våningen medans alla andra i vår klass typ hade gått hem. Haha, vi skulle upp och knacka på dörrar och sen springa och gömma oss. Men vi vågade inte riktigt så vi bad FL göra det. När han hade knackat sprang han ut genom dörren och försvann. Men jag och Frida var inte lika smarta, för jag ställde mig bakom skåpen och Frida liksom gick i korridåren. Sen när han öppnade första gången så såg han oss inte. Sen när han stängde började jag asgarva så antagligen hörde han mig eftersom att han öppnade igen och såg oss. Haha, han ba: ni får inte göra om det det! Men en sån där rolig dialekt! Hahahahahahaha!

Du var min ängel från det blå.

Efter allt vi sa, slutade det med tårar och nu tänker jag, jag vill aldrig mer se dig sårad men jag förstår att du, inte klarar av min tystnad men du som jag, måste lära dig att lyssna för jag säger vad jag tycker och tänker, så lyssna nu vännen jag älskar dig, vill inte höra dig snyfta i täcket men orden du säger, tårar ramlar när jag hör dom men du är samma ängel och vacker i mina ögon. Har du tänkt som jag, att livet är som vackrast när vi inte bråkar. Din kyss får hela tiden att stanna och jag älskar dej, älskar oss två. Jag är kär i det vi har du är min ängel från det blå, du är min ängel från det blå du är min ängel från det blå. Efter allt vi gjort, gick vi skilda vägar och trots att du, är den jag vill ha nära, och nu tänker jag på den känslan som föddes. Den dagen den gången som våra läppar möttes. Men av olika skäl står jag nu här, och frågar mig när skratten förvandlades till tårar, men jag får inget svar, har bara minnen kvar du vandrar runt i mina tankar denna kalla vinterdag. Har du tänkt som jag, att livet var som vackrast när vi vandrade längst vattnet, då vi var tillsammans För jag älskar dig, älskar och kom ihåg att jag är kär i det vi hade, du var min ängel från det blå, du var min ängel från det blå..

Jag saknar den du va.


Pink.


Kolla vad fin himlen var idag när jag kom hem frå skolan!

Jag lever.. konstigt nog! Flera timmar vid skrivbordet omringad av miljoner läxor. Hata.

Jag har en sak kvar att göra, sen är jag klar. Typ. Men jag kände att jag behövde en liten paus. Idag är det 1 december, det betyder 23 ynka små dagar kvar till julen. Shit vad tiden går snabbt! Julkalender, enligt dom flesta (förutom Julia bara för att hon är lite anorlunda) sög den! Det känns som att den blir sämre och sämre för varje år. Kanske kan bero på att jag blir äldre och äldre, fast naä det är helt enkelt så att dom har slut på braiga idéer. :) Höhö!

Dagens outfit.



Tomte.


Wii, jag fick en chokladtomte idag ^^

Tjoho, jag känner att min dag kommer vara såå kul.. Plugg plugg och mer plugg. Jag fick till och med hoppa över träningen för att jag har så mycket att göra! Seriöst, vad håller lärarna på med? Fattar dom inte att vi har ett liv att leva också!? Jag har två prov, en engelska redovisning och en franska redovisning och en hemkunskaps läxa. GAAH! Jag är sur!
Skolväskan väntar på mig, Hejdå!

RSS 2.0