Emilia.

Heeeeej, hemma hos emilia och förlåt för att jag inte skrivit på hela dan. Men nu ska vi snart laga mat snart.. För vi är ensamma hemma och måste göra allt själva. Roligt roligt. Jag kanske återkommer nån gång, men ni får ha det så bra, KRAM!


Is it over?

Nu ska jag kolla på fiiilm!
Godnatt!


Idag skar vi i en pumpa.


MUPP?


We can runaway.


I stan, tagen av mig med hjälp av lång slutartid!


Hahahaha, han friade i tv! :D:D


-I´m lost without you! -Yeah right -.-


Jag är lyckligare utan dej..
HA! Det trodde du inte va?


Ooh she wants it.

Jag hade det jättemysigt, åkte in till stan för att möta upp mamma som slutade tidigt idag. Vi gick direkt in och köpte biljätter, FAME blev det. En riktigt bra film! När filmen var klar gick vi till Donken och åt middag där. Sen va det bara att åka hem igen. Haha, kortfattat!

Nu lyssnar jag på musik, bland annat den här (nedan) som jag försöker lära mig. Rolig att sjunga :)


Senare blir det också idol! Vad har ni gjort idag då?


Stanstanstan.

Nu drar vi in till stan, blev tidigare än jag trodde. Men ni får ha en sketabra dag!
Hööööreees!


The truth.

Du ska veta att jag inte gjorde det med flit, det är livets mening att dela på folk.


Wuäää!

HERREGUD!
Det är fredag idag folket! Shit, jag har inte hunnit göra ett skit på lovet. Bara varit liksom! Skolan börjar ju snart igen, och det är inte bra! Jag måste plugga, plugga, jag har inte gjort det på hela lovet eftersom att jag är expert på att skjuta upp det. Har ett prov på tisdag som måste pluggas till.
Å jag dör, detta pleuggandeus kan ju gå och dö! Seriöst.


Today.



Godmorgon sömntutor!
Har vaknat, kollat lite på tv och ska snart upp och äta frukost! Idag ska jag in till stan med familjen för att kolla på bio och sen äta på resturang tror jag. :) Mysigt!
Om nåt annat händer meddelar jag det direkt! Ha en bra dag, kram!


Tänker på dig hela tiden.


Jag och sötnos.

Börjar göra mig redo för att hoppa över till tv:n och stänga av min dator. Ni får ha det jättebra, vi ses väl imorrn!
Godnatt!


Don´t tell anyone.


Hade det just mys med min lilla sötnos, tills hon kissade ner mig -.- Asså mitt marsvin för er som inte fattade! Hon är inte som vanliga marsvin. När man har henne uppe ska hon alltid lägga sig så tätt intill en som möjligt. Och så håller hon alltid på att pussa på mig. Haha, gulligt huh? :)
Nu sitter jag och knarkar låten som ni hittar i det andra inlägget under det här. Och det ska jag nog fortsätta med, Puss 


Is it to late?


Dirty little secret.


Jag Älskar den här låten!


ÅÅÅ VIII EEE AIK!

Hemma från en promenad till och från åkermyntan. Det var ganska härligt att gå för sig själv med musik i öronen. :) Har aldrig tänkt på den förut, jag är ingen som går ut och går varje dag. Haha!

Ändrade lite på designen. Kan hända att det dyker upp något mer lite då och då. Min fantasi är inte på topp så jag kommer inte på något jätteroligt man kan ändra. Men som sagt, lite förändringar kan ske!


Knarkar den här låten, fattar själv inte hur jag kan tycka om den! För jag hatar Darin!


Åkermyntan next.

Nu drar jag mig mot åkermyntan för att ta ut pengar till morfar.
Tja!


The moon.


Såhär såg det ut utanför fönstret igår. Inte världens skarpaste bild, men man kunde ju inte ha blixten på för det skulle förstöra allt.
Ganska fint huh?


Johanna och tandställning?


Tänk om jag måste ha tandställninh för att min glugg ska kunna växa ihop :o Jag sitter och undrar om det är värt det! För min glugg är inte speciellt fin enligt mig..
Vad skulle du gjort?


Jag just nu.



Hahaha, kolla håret!


Cards.

Godmorgon! Vaknade klockan halv 1 idag, kanske för att jag blivit väckt ganska tidigt dagarna innan!
Nu sitter jag här med täcket om mig och funderar på om jag kanske ska hitta på något kul. Det är väl idag man ska gå bus eller godis? Haha, jag och Julia hade tänkt göra det! :) :) :) Därför gjorde vi dom här snyggingarna,

Hahaha, ingen kommentar!

Jag har inget mer intressant att skriva till er, hoppas ni hare bra!
Kramar.


Om jag bara skulle lyssnat på dej.

Går runt i en t-shirt från gina tricot, knallrosa shorts och mitt jättejättejättelockiga hår som jag lät självtorka efter jag duschat. Jag har ganska tråkigt och har ingen att prata med. Hade tänkt att kolla på tv eller nåt i den stilen. Och jag är i stort behov av något gott att äta, jag kan börja dampa när som helst!
Hur ser din situation ut?


Tralalala.

Nu ska jag ta en dusch.. Bara något jag kände för!


Nytt som jag hade glömt.


Jeansleggings grejjs.. Haha sofia köpte en för liten storlek. Köpte dom alltså av henne för 149 kronor. Kommer från början från H&M.
Jag lovar att hon köpte en förliten storlek från början för att hon visste att jag inte skulle köpa något förns december. DUMT! :(


Dagens outfit.


Tröja, Ginatricot

Långt linne, Ginatricot
Tights, ?
Sockor, H&M katalog tror jag..


Fullt upp.


Länge sen.. Saknar!

Hemma från en dag utan bloggning. Men det har vart ganska fullt upp!
Först vaknade jag och Emilia av larmet som gick klockan 10. Det va meningen att vi skulle gå upp då men så blev det ju inte. Det va så helt enkelt att vi pallade inte.. Men sen när vi insåg att det bara var en halvtimma kvar tills jag skulle till tandläkarn så började vi göra i ordning oss.. Snabbt! Men tillslut blev det så att mamma fick köra oss dit för annars skulle vi inte hunnit. Allt gick väl bra, inga hål eller nåt sånt. 20 över 12 var det klart så vi gick upp till skolgården för att vänta på Camilla som skulle hämta oss och åka iväg till träningen. Den skulle hålla på i 6 timmar (?), men eftersom att jag inte får göra något kom mamma och hämtad emig klockan 5. Påvägen hem handlade vi och på nåt sätt hamnade jag här efter. :)
Nu ska jag ladda upp bilder, bland annat från igår och på klädseln. Simma lungt!


Nytt i garderoben.


Ginatricot 49:- (rea)

Ginatricot 149:-     (drogad bild)


Emilias place.


Hittat på Emilias data.. Jag och Malin


Usch, nu känner jag mig dum.. Jag har shoppat fast jag inte skulle, SUCK! Men men, jag är nöjd haha! Ni får se det nån gång för just nu sitter jag hemma hos Emilia som bor någon stans som jag inte vet vart det är. Men snart ska vi hem till mig igen för vi ska nämligen sova där. Kuligt kuligt! Vi får se vad som händer nu, men ha det bra i alla fall! :)
PUSS

Skrev ett inlägg från vällingby idag, ni vet när man tar ett kort där inne på ginatricot och kan ladda upp det på bloggen? Men det har tydligen inte kommit fram.. Kanske kommer snart!


Vällingby. Och nej, jag ska inte shoppa nåt..

Nu ska jag snart gå till riddersvik för att ta samma buss som Emilia till vällingby. Vi ska väl inte göra nåt speciellt, fika, chilla :) Alltså ingen bloggning dom närmsta timmarna. Ni får ha en skitbra dag så ses vi senare!
KRAMAR


Halloween.

Hejhej!
Julia har precis gått hem, hade roligt som vanligt.  Ritade halloweenkort! :) Hahahaha, Johanna och Julia style. Inge mer att berätta, KRAM!


Julia är bäst

tjatjaa julia här jag ville bara säga att det är jag som är vinnaren på vem som kunde hålla sig från att köpa nåt. För johanna är loooooooooser. HAHAHAHA

Fast nu börjar vi om, ny tävling. Jag vinner såklart igen!


Outfits.

Väntar på att Julia ska komma hit..
Såhär ser jag ut idag:


Tröja, Gekås
Linne, Åhlens
Vitt, H&M
Tjocka tights, H&M


Rosa bandet.


Japp, nu har jag två stycken. Köpte ett förra året me!


Ett fotografi.


Ser en aning drogad ut..


Hej doktor!



Godmorgon!

Jag har vart vaken ganska länge. Skulle ju till doktorn idag, så pappa och jag drog iväg redan vid klockan kvart över 10. Fick reda på att det jag har kan ta upp till 8 veckor att läka, vilket är en jättejättejätte lång tid :( Så trodligen blir det inte mycket träning för mig.. Men jag har fått tabletter och insmörj som jag ska ta 2 ggr/dag.

Jag har fått massa frågor om min kamera på sista tiden. Så varför inte skriva svaren så alla kan läsa? (Även fast jag tagit upp det miljarder gånger, men allt för er!) Min kamera är en nikonD60 och när jag köpte det kostade den runt 4500. Nu finns den inte kvar i butiken längre eftersom att den va såpass gammal (eller jag tror det va den anledningen). Men istället finns det Nikon D3000 som är en nyare sort av den jag har. Och ja, min kamera är bra! Speciellt om man är nybörjare. Den är liksom inge komplicerad. Det va därför jag valde att köpa just den.


-Jag gillar inte doktors.

Yäähh, jag har löst grejen med önskelistan! Great huh? Nu ska jag ta och kolla på sex and the city.
Imorrn blir det doktorn för min del. Måste verkligen kolla upp min rygg nu, Mamma tror att det kan va någon förskjutning..? Vi får väl se och hoppas på att det inte är något farligt.
Hööööööres!

Öhm, ja jag vet att det inte heter doktors. Eller jag vet det nu eftersom att alla är emot mig när jag säger att det heter doktors. "Det heter doktorer", säger dom! Wuuää.. tråkiga männsikor.


Och nu det där med julen..

Kollade just på Camp rock. Bra film enligt mig :)

Om ca 2 månader så är det julafton. Skrivit önskelista och allt för mamma ska kunna köpa julklapparna i tid. Vet att hon köpte något till mig idag. Eftersom att det första hon sa till mig när hon kom hem va: Johanna, kan du blunda ett tag? Haha, busted? :) Men i alla fall, jag har ett problem. Jag önskar mig för många dyra saker. Knappt något billigt.

Den nya ipod nano, lila
Vita converse
Koss hörlurar
Duntäcke
Ett till hål i örat
Påslakan med barbapappa (hahahaha, det är ascoolt ju!)
Objektiv, 55-200
Kamera stativ
Örhängen


Ser ni? Bara dyra saker. Om ni fick välja, vad skulle ni valt från det jag önskar mig?


I med en knorr och ett G. Hahaha Malin är för skön!



Hejsan!
Har vaknat, ställt tilbaks klockan och kollat på objektiv med mamma på datan. Hittade ett, 55-200. Kanske önskar mig ett. Bara det att dom är så dyra, och jag önskar mig andra saker som jag också vill ha.. Men jag fyller ju år inte så långt efter, 8 januari! :)

Idag händer inget speciellt tror jag. Snackade med Emilia igår om att göra något, men det kanske blir från måndag-tisdag istället. Aja, nu ska jag gå upp och äta frukost. Ni får ha en toppendag!
Kramar!


Johanna'


Jag kallar det för glädje.





Ni va grymma idag tjejer!


Tävling idag igen.

Hej, ledsen för sämst uppdatering. Men jag orkar verkligen inte att blogga.
Ingen insperation, skriver mer när jag fått tillbaks den! 

Idag har jag i alla fall vart iväg på tävling. Var meningen att jag skulle tävla men nej nej, min JÄVLA rygg gör jättejätteont! Grrrr, men jag ska iväg till doktorn på måndag tror jag att det blev.

KRAM


Fredagkväll liksom..

Går och lägger mig 22.10 på en fredagkväll. Härligt! Wuää. Men tyvärr är jag tvungen för jag ska upp tidigt imorrn. Ha det bäst!


Ska jag berätta en sak?


DET ÄR HÖSTLOV!


Mupp.


hahahahahahaha!

Hej!
Hemma från en friståendeträning som i vanliga fall ska va en vanlig träning. Men på grund av tävling i fristående imorrn så blev det som det blev! Vilket inte gick så bra med min rygg. Det gör såååååå ont! Får se om jag kan tävla imorrn :/
Kollat på idol, ska kolla på vem som blir utslagen snart. Annars sitter jag och har tråkigt, äter godis och lyssnar på musik. Vad gör ni själva?
KRAM


Godnatt!

Går och lägger mig, mitt humör är inte på topp..


To win my love..

Nu blir det plugg. Hur ofta har ni inte hört det? ;)


Johanna frågar.


Någon som vet om man kan göra så att håret växer snabbare? :) Skulle behövas!


GRATTIS STORASYSTER!





Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år javisst ska hon leva javisst ska hon leva javisst ska hon leva ut i hundrade år!
GRATTIS SOFIA 17år!


Truppligan.


Bild från igår tagen med svartvitt!

Heeeej!
Gud, förlåt att ni inte fick något inlägg igår. Eller Julia sötnos kunde då lägga in ett så ni visste vart jag va. TACK! :)
Tävlingen igår gick väl bra! "mitt" lag gick det bra om man räknar bort en genomspringning och två fall. Fast det är inge fara! Men kul hade dom nog! Det är ju huvudsaken. För rm laget gick det skitbra! Dom körde med 10 stycken på varven fast man inte behövde va mer än 8. Inget dåligt och inga fall! Guuuud vad glad jag blev när dom körde, ni ska se filmen jag filmade! Skrek och skratta av glädje för att det gick så bra, så att det bara brusa i kameran. Haha, gymnastik är glädje!
Och Grattis till RM3 som tog silver på sin första USMtävling! :)

Sitter här och laddar upp bilder från igår, eller det har till och med blivit klart ;) Massamassamassa bilder som ni kommer få se vart efter. Nu när jag inte tävlade så blev det fler än förra gången.
Skolan idag va kul, om man bortser från alla lektioner! HAHA. So-prov som gick bättre än väntat och brända köttbullar (hehe, inget med saken att göra). Men jag återkommer väl hoppas jag, KRAMAR!


Johanna är på tävling

och det är därför hon inte kan blogga just nu. Hon ville bara att jag skulle skriva det. Ha det bra!
/ Julia



sötnos


Gamla tider.


Min mobil laggar!

Därför får jag ha den här snygga smidiga (ironi) mobilen tills vi lämnat in min på lagning och så.


Men vilken färg på skalet ska jag ha? :)


När jag och Julia har tråkigt..










haha varför inte bjuda på sig själva? :)


Resultat.


Resultat. -tagen av Sara!

Sitter och funderar på en önskelista. Hittar inte på något bara för att jag ska skriva ner det. Tänk, om 2 månader och 4 dagar är det jul! :o Det är ju inte alls mycket!
Ni kanske kommer ihåg det jag skrev förut, eller? Har i alla fall lyckats komma på en sak till. Det är att jag vill ha ett till hål i ena örat. Alltså 2 i ett och 1 i det andra. Vad tycker ni om det?


Kladdkaka.

Heejheeej!
Prov idag, det gick ganska bra! Förutom det i slutet dårå.. Men aja, nu ska jag och Sara gå och baka kladdkaka som jag väntat på hela dagen :) Tjihooo! Hör av mig senare! PUSS.


Dagens outfit.


Blått, H&M
Vitt, H&M
Sockor, ridstrumpor egentligen! ;)

Godmorgon! Sitter och väntar på att klockan blir tillräckligt mycket så att jag kan gå till skolan. (haha, låter som om att jag längtar tills skolan -.-) Idag så ska ajg inte göra något speciellt. Ingen träning för min del och heller inget tävling :(
Men men, nu ska jag läsa lite muisk, PUSS!


Jag fattar inte att jag orkar.


Någon bild jag tog för nån dag sen.

Stänger av datan, för jag ska plugga.. Igen! Men men, ni får ha det bäst!
KRAMAR


A drop in the ocean.


Av mig.


1999-2009

19992000

20012002

20032004

20052006

20072008

2009

Har inte blivit nöjd med ett enda. Eller jo, när jag va liten och gick på dagis. :) thihihi!


Redigering.


Skräckfilm enligt henne.

Å herregud vad jag är trött efter allt som gått igenom min hjärna. Det känns som om inget har fassnat. Ska läsa igenom musiken igen efter ett tag. Ska ju kunna det tills imorrn!

Nu lyssnar jag på musik och chattar med en rädd Julia. Hon säger att de är nån hemma hos henne för att det plingar på dörren hela tiden. Men nu är hon och gömmer sig på toaletten. Haha! Ja, hon är alltid såhär konstig! ;) That´s why I love her :') Inte bara, men i alla fall.
hade tänkt att belöna mig med en kladdkaka, men pappa har inte handlat ännu. Så nej, det fanns inte så mycket att göra kladdkaka på.. Mobilen har han ju inte med sig heller så jag vet inte när han kommer hem. Han kanske inte ens är och handlar?
För mycket pladder, hejdå!


Johanna goes plugghäst.


Tävling i örebro. Kom ihåg att de va första gången jag plattade mitt hår (a) tihihi!

Nu har jag pluggat flera långa timmar. Men klar är jag knappast. Det jag gjort är att skriva ner både musik och so kortfattat på papper. Sofia sa att det va ett bra pluggsätt. Det är liksom lättare att lära in då. Från att vara 25 so sidor så är det nu bara 6. Men nu ska jag också skriva ner det på datan.
Förlåt för att jag tjatar om massa plugg, men det är det mina dagar består av.
Vad har du hittat på idag då? :)


Ett ord räcker, PLUGG!

Okej, ett snabbt inlägg nu!
Klockan är bara 11.01 och jag har slutat skolan! :D Egentligen lite onödigt att gå dit överhuvud taget! Men men, vi hade halvhemstudiedag (?) idag. Kuligt. Men min dag kommer bestå av bara plugg. Har massa saker som måste bli klart som jag inte fattar ett skit om. Därför måste jag stänga av min dator, ville bara ge er ett inlägg och varna för den dåliga uppdateringen idag!
Ha det bättre än lilla mig som ska pluggas sönder! KRAMAR


GAAAH!

JAG ÄR SUR!
Därför går jag och lägger mig, godnatt!


Uppdateringen kommer sjunka denna vecka.


Bild av mig, tagen för ganska länge sen.. Oredigerad!

M&P tycker att jag sitter för mycket vid datan, plus att jag har 2 prov den veckan som kommer. Därför kan ni inte räkna med lika mycket uppdatering som den här veckan. Men sen, då är det höstlov! Då kan det hända att ni får extra roliga saker att läsa om. Haha, jag och några kompisar har snackat om att gå bus eller godis då man ska göra det (hahahaha, vet inte vilken dag det är man ska gå ut). Men jag berättar mer senare, det är ju faktiskt en vecka kvar tills dess.
Ville bara informera (öhm.. heter det så?) er om det. PUSS


Ajajajaj.

Jag springer mot trampetten för att köra en dubbelskruv. Är i trampetten och börjar skruva för tidigt, skruven blir sne så jag landar först på landningsmattan ramlar sen när på en hård jävla järnsak och sen ner på golvet. Det gjorde så himla ont! Tårarna kom inte förns efter ett tag då jag verkligen kände hur ont det gjorde! Jag ville liksom skrika!

Nu sitter jag här efter att precis kommit hem från träningen. Mamma å pappa sa att jag inte skulle räkna med någon tävling på onsdag. Jag behöver verkligen tävla, plus att det är sååå kul! Musiken, laget, peppandet, ALLT! Men nej nej, bara för att jag har råkat börja skruva snett i trampetten..


Höstlöv.


Bild tagen av mig. Oredigerad!

Hejhej!
Idag blir det träning klockan 3. Sen inget mer. Måste väl ta och plugga in 25 sidor so och 3 sidor musik. Prov på tisdag och torsdag. Och jag kan verkligen inte få in allt i huvudet. Jag har läst massa gånger men kan ändå inget :( Skolan får än att må dåligt!
Nu ska jag läsa bloggar, chatta, smsa och lite så.
Simma lungt!


Johanna tipsar.


Ville bara tipsa er om den här bloggen! (jo, jag vet att det är min syster ;)
Hennes blogg är inte direkt som alla andras kan man säga. Inte massa mode och outfits som dom flesta bloggar brukar innehålla. Utan hennes blogg handlar om henne själv, SOFIA. Hennes knäppa funderingar, saker som hon sett och hört, hennes humor.. Det är faktiskt skitkul att läsa, man sitter nästan och skrattar för sig själv. Så varför inte bara ta och klicka på bilden där uppe som är länkad till hennes blogg och börja läsa. Kanske gillar du den och fortsätter att titta in? Annars missar du något ;)

Å juste, Godmorgon!


Plugg på en helg? Är jag sjuk eller vad är det med mig?


Vilken snygging..

Har just tagit kort på alla mina skol/dagisfoton genom åren. Det laddar jag inte upp idag utan det får ni imorrn. Så om ni är nyfikna på dom får ni ta och titta in lite senare!
Funderar på om jag ska lägga mig redan nu, plugga lite kanske? För det har jag nämligen glömt idag. Jag hatar det verkligen. Känner att jag inte kommer klara av det där so-provet som hon sa va kanske 50 frågor. SUCK! Ni får ha det bättre än mig för nu ska jag ta och Plugga!! Yeah, right..


Jag har inte insett hur mycket jag förändrats.

Bilder från 2006-2007   -jag bjuder på mig själv..






Bilder från 2009






Ser ni vilken stor skillnad?


Jag kommer ihåg glädjen.


En tjej med ny design.

Så, har suttit och fixat den här tjejens bloggdesign. Hoppas den blev bra!
Lyssnar på musik som jag skrive i varje inlägg känss det som. Och just nu kom jag också på att jag har massa plugg som måste göras. Ett minus.. Men ett plus är att vi har halvstudiedag på måndag :) Wiii!
Fråga mig inte varför jag kom å tänka på det här.


Haha, lyssnar på Darin! Jag hatar honom, tjioooo!


Haha lite kul bild..
Julia till höger och jag vänster, hon är längre än mig även fast hon böjer sig och jag står på tå.. :$


När Julia såg mitt inlägg om att jag inte skulle shoppa förns December så skratta hon bara.. Haha, så nu har vi som en tävling vem som kan hålla sig längst! Och jag lovar, jag kommer vinna! Tävlingsinriktad, ;)
Men men, önska mig lycka till!


iTunes.

Pratar med Julia i telefon igen. Nu är hon hemma men vi ska inte träffas idag :( Nu ska jag tillbrnga lite tid med mina marsvin, KRAM


Jag är klar!


Så, nu får vi se hur länge det håller sig fint!


Städning.


Jag fattar inte hur jag lyckats. Städade för några dagar sen! Dags för städning, jag återkommer.. Om  jag lever då.


Ojojoj..



Japp, nu har jag lovat och jag får inte bryta det! Jag måste verkligen spara mina pengar nu. Jag vill ju inte bli helt pank.. Igen! Hehe, men jag lovar verkligen den här gången, ingen shopping för JohannaNyberg.


Johanna lovar.

Här med lovar jag att jag inte ska köpa ett enda klädesplagg förns kanske december.

IIIP! Det är mer än 2 månader dit :s


The book you know.

UU, jag vill ju ha ett nytt objektiv till kameran för att kunna ta bättre bilder. Men eftersom att det inte går just nu så kom jag på att jag kan läsa igenom den där lilla boken som jag fick med när jag köpte kameran. Jag gjorde det lite slrvigt första gången, jag ville liksom bara komma igång och fota. Och vad jag kommer ihåg så stog det mycket om hur man skulle göra för att kunna ta bättre bilder. Så jag ska ta fram boken och läsa lite, kanske lyckas jag med det som står? Vi får väl se..


Under my umberella.


Bild på mig och Malin från tävlingen i Tisdags. På onsdag blir det tävling igen flickor! Fast trampett den här gången och då kan vi ju hoppas på en bättre tävling!

just med Julia i telefon. Det verkar som att vi ska träffas senare idag. Inte just nu eftersom att hon va någon stans som jag inte kommer ihåg! Har ingen aning om vad vi kan hitta på. Ingen mer hemma som vi kan ringa. Vad många som skulle bort i helgen? Men det är ju jag och Julia, vi hittar alltid på något kul tillslut ;)

Har du några planer för dagen?

Juste.. Har ni kollat ut? Vädret ser ju helt jättejättetråkigt ut! Inte kul. Grått, regn och kallt. Konstigt att jag skriver det härr men hällre snö faktiskt! ;o


I don´t wanna miss a thing.


Johanna 'hjärta' Julia.

Sitter och lyssnar på musik, och jag har precis ätit frukost! Jag och min syster passade på att göra scones, :) Som jag har sagt ganska många gånger så ska jag inte göra något alls idag. Eller det beror ju på om något dyker upp eller inte. Men mer om min dag får ni lite senare, för nu ska jag fortsätta med det jag gör!
Kramar


Godnatt!

Jag går och lägger mig nu, puss


Musik musik musik.


Bild tagen och redigerad av mig.

Nu har jag suttit på Sofias rum heeela kvällen och kollat på musik som jag ska få till min dator. Samtidigt laddade vi ner iTunes som jag råkade kryssa ner eller något. Sofia ska komma å kolla på det snart ;) Höhö!
Nu är jag bajstrött och ska snart lägga mig tror jag. Fast jag måste ju ladda upp låtarna från USB-minnet. Kanske gör jag det imorgon. Vi får se, Pussar!

Och det där jag skrev om designen.. Öhm, det blev inte så mycket av den. Men lite i alla fall. Antar att jag fortsätter med den imorrn. Om någon har nåt förslag så kan ni skriva en kommentar eller så!


Ny design på ingång.

Jag håller på att bygga om bloggen, därför kan det se lite konstigare ut än vanligt ett tag.


Idol -09.

Tjatjaaa!
Kollade just på idol, michael jackson tema idag! Coolt faktist. Håller på tove :)
Nu ska jag göra.. inget! Kolla runt lite, dega framför tv:n och datan. Hör av mig om det händer något roligt.
Kram


Objektiv.

Sitter och drömmer om såna här. Men det kommer inte att kunna gå eftersom att mina pengar som jag hade köpte jag en jacka för. Men det står högt uppe på önskelistan. Fatta vad coolt att ha ett stort objektiv som tar skitbra bilder! :) Hihihi!
Men nu ska jag dra iväg på träning, ses efter den! Ciao.


Dagens outfit.


Grön, JC
Svart, Åhlens
Vitt, H&M
Stentvättat, Gina tricot

Sockor, hittade dom i lådan.. :)


Matte.


Såg ni samma sak som jag gjorde imorse? Dimma över vattnet, och jag vet faktiskt varför eftersom att jag är ett No-geni!

Nej, men det kallas faktiskt för kondensering. Eller det kanske va avdunstning..? Bara för det så vet jag inte!

Idag hade vi matteprov, gick väl bra. Det va en sak som jag verkligen inte kunde. Jag visste hur man skulle göra men jag hade ingen aning om vilka siffror de skulle vara, typsikt! Får väl hoppas på ett bra resultat i alla fall.


Fredagar is the shit!


Bild från igår, bakom kameran: Julia

Heej!
Nu är det fredag och min helg komer bestå av att plugga. Jag har nämligen två prov nästa vecka, musik och so. :/ So är nog det tråkigaste ämnet jag vet!
Jag har precis ätit mellis (hihi gulligt namn) och nu ska jag ladda upp lite bilder som jag tydligen hade tagit.
Kom och tänka på en sak, någon som kanske har nåt förslag om något nytt jag kan skriva om på bloggen? Så att den blir lite mer intressantare för dig! Skriv gärna isåfall.
Pyss


Va det inte datan som skulle stängas av?


Vad många bilder det blev från dagen, men det kan ni väl leva med? :)

Okej, det kan hända att jag inte alltid håller det jag lovar :$ Men nu är jag trött, ska mata mina marsvin och sen lägga mig med en fullproppad skalle av mattesaker! Bläk! Men vi ses imorrn, jag tror det blir hemmahelg den här helgen. Har hört att dom flesta ska åka bort. Men det kan ju också behövas ibland! ;)
Godnatt! Igen..


And I was born to do what I have to.

Sitter med matteboken ihopslagen som jag skulle ha slagit upp för någon timma sen. Men det har inte blivit av.. Lyssnar istället på musik och chattar lite. Men nu ska jag verkligen plugga, det kan jag bevisa genom att det här är mitt sista inlägget för dagen. Stänger alltså av datan nästan precis snart.
Sov sött!


J´habite dans une maison avec mes parents, mes soeurs et mes cochons´inde.


Jaag!
Bakom kameran, Julia.


Yeah, Franska äger så hårt! Jag driver. Har pluggat in dom franska glosorna så nu kan jag dom. Jag kan säga er som ska börja 6:an snart och välja b-språk (om det nu är några som går i femman och läser min blogg) att välj inte franska! Det är så tråkigt, man ska stava jättekonstigt och vissa bokstäver ska man inte ens uttala! När man ska säga sidonummer t.ex så måste man hålla på med matte innan. Jag är inte säker på vad man egentligen gör för vi har inte kommit så långt.
Men nu ska jag gå och gräva ner mig i matteboken, hare gött!

Rubrik, någon som fattar vad jag skrivit?
Tips, det är på franska ;)


10 saker ni kanske inte visste om mig.

Hade tänk att börja skriva 10 saker ni kanske inte visste om mig lite då och då. Lite roligt att veta kanske?

1. Sjunger nästan hela tiden förutom hemma och i duschen.
2. När jag har strumpor på mig har jag aldrig samma färg på dom. Det beror på att jag är en lat person på morgonen och orkar inte hitta 2 lika dana i vår rentvättshög..
3. Den enda sport jag gått på är gymnastik. Började redan när jag va 5-6 år.
4. Skulle aldrig få för mig att börja testa röka!! Mina kompisar säger att dom aldrig skulle kunna tänka mig som en fjortis, någon som dricker och röker m.m Vilket inte jag heller kan göra :) Great huh?
5. Jag hade alltid städat på mitt rum (som jag delade med sara) när jag va mindre. När Sara stökade ner blev jag skitsur. Det va en av anledningarna till att vi gjorde om allrummet till mitt sovrum. Men så kan man ju inte påstå att det är nu. Jag har alltid stökigt hur ofta jag än städar..
6. Det är inte ofta jag är blyg. Har gjort massa konstiga saker framför folk som t.ex dansa med en lärare framför alla högstadie elever. Roligt roligt..
7. Jag har aldrig brutit något, därför aldrig burit gips.
8. Jag har opererat bort nån sena (?) i munnen för 4 år sen som skulle göra så att min glugg växte ihop. Men det har inte funkat. Eller visst har det blivit stor skillnad, men gluggen finns ju fortfarande där :/ Ska snacka med tandläkaren nästa gång jag är där.
9. Jag skulle egentligen vart 95:a, men jag blev några dagar försenad. Föddes den 8:e januari och blev istället tidig 96:a
10. Jag har aldrig haft sönder någon av alla mina mobiler som jag har haft. Vilket typ alla mina kompisar har lyckats med..


Tro inte att du kan trycka ner mig sådär!


Du anonym! Öhm, bilden är tagen och redigerad av mig!


Plugget får vänta nån minut, här får ni dagens.


Linne, H&M
Tights, H&M
Linne, H&M
Herregud vad mycket jag köper på H&M nu för tiden! ;o

Skor, London
Jacka, Blocket


femplusfemärlikamedtio.


Sa jag att jag skulle plugga? Det har jag i alla fall lyckats glömma. Men det måste göras nu på grund av prov imorrn. Önska mig lycka till!
Puss.


Så sjukt fin bild på Julia.


©


Träden har börjat dra in klorofyllet i grenarna, bladen ändrar färg!


Nu har jag gått runt i hela huset och tänt massa ljus. Som sagt så tycker jag att det är jättemysigt!

Sitter och chattar med en dampande Julia, hon tappade nämligen sin mobil i vattnet idag när vi fotade. Hade satt på självutlösare och hon skulle springa för att sätta sig brevid mig. När hon springer hoppar mobilen ut ur fickan och sen ner i vattnet där det är minst fem meter djupt. Stackars lille Julia!


Rubrik- hahahahhaahha! No-nörd! :) STOLT!


Solnedgång.


Bild från idag tagen av Julia.

Tjatja, jag är jättetrött. Det har jag vart hela dagen, plus att jag är sur över den där kommentaren nedan. Borde egentligen glömma den, men det sitter endå kvar..
Idag gick jag i skolan (förvånade?). Hemkunskap sista lektionen, gjorde klyftpotatis och fläskfilé. Skit gott faktiskt! Sen efter det gick jag och Julia hem till mig för att vi hade vart sugna på kladdkaka heeeela dagen! Haha, öhm tjockt.. Så det första vi gjorde va att vi ställde oss å bakade. Det blev först en smet, sen så gjorde vi en halv sats till så vi kunde äta bara smeten! HAHA! Men en viss Julia råkade göra fel, hon balndade mjöl med ägg och det blev heelt fel! Haha, så vi slösade bort totalt 3 satser :D Yeah!
Efter det så gick vi ut å fotade, en bild är den ovan. Flera bilder kommer vart efter. Nu ska faktiskt jag ta och plugga för jag har matteprov imorrn´, hjälp! :$
Ha de bra!


Varför inte bara hålla kommentarerna för dej själv?


Såg den här kommentaren och ville ta upp den i bloggen. Skulle ju kunna skriva de till den personen, men nej den vågade inte skriva sitt namn.
För det första.. Bortskämd? Verkligen inte! Jag har köpt kameran för mina egna pengar! Mamma och pappa har inte gett mig en krona till den! Dom tyckte jag va lite galen som köpte den! Jag betalar faktiskt ALLT själv nu nu när jag får barnbidrag. Och ja, jag skriver att det är jag som har tagit bilden för att man inte ska tro att jag går in och snor dom från andra bloggar? Men okej, om du inte gillar mig som person, min blogg, mina bilder och att du stör dej på att jag skriver: fotad av mig.. Så kan du faktiskt skita i att överhuvud taget läsa min blogg!!
Och tack för att du skiner upp min dag ännu mera med dina fantastiska kommentarer! -.-


Förlåt för det här inlägget, men jag ville bara skriva av mig..


Godmorgon!

Hej hej, nu är jag klar för att gå till skolan men jag börjar inte förns 25 över. Ni undrar säkert varför jag då redan är klar.. Men det kan jag inte svara på, :)
Dagens outfit idag är verkligen inte fin eller rolig. Ett linne med nån fågel på (?) Skoltröja, linne över rumpan och tights. Kanske händer att ni får bild på det i alla fall! Men nu ska jag läsa lite bloggar och läsa igenom hemkunskapsläxan ännu en gång. Ha det bra!


God damn you are beautiful!

Nu ska jag sova tror jag, glömde helt bort vad klockan va. Måste få mer sömn idag än vad jag fick igår. Tryckte på Snooze knappen minst 10 gånger för att jag inte ville gå upp.
Sov gott sötnosar!


Black and white.


Bilden är tagen av mig..

Tjatja!
Hemma från fristående träning, det gick sktibra. Nu har vi lärt oss början också! Har egentligen inte sett det när alla kör efetrsom att jag är en del av allt. Men Isa sa att det såg bra ut i alla fall! :)
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag sova, är trött! Massa pussar!


Bilder.



Blocket 2500:-


Öhm, fel av mig!


Hahahahahha, jag råkade skriva i inlägget att jag skulle använda min jacka mycket nu i sommar. Öhm, jag är ledsen jag menar vinter! ;) Måste vänja mig vid vintertiden!


Skor av Corinne.


Söta Corinne tog med dom här till mig igår för att jag skulle få låna dom idag. Men tyvärr va dom för små för att jag skulle kunna gå runt med dom idag. Va precis så jag fick på mig dom, men jag skulle aldrig klarat hela dagen! ;o
Men tack så jättemycket i alla fall Corinne! :)<3333333


Nu är den min min min.

Va precis och köpte fjällräven jackan som jag snackat om ett tag nu. Skitfin enligt mig! Men man ser riktigt biffig ut i den, haha! Bilder på den kommer snart, batteriet dog precis när jag skulle fota.
2500 spänn gick till den här jackan, ganska mycket pengar kan man säga! Men jag ska ju använa den mycket nu i vinter, så det är den värd!
Nu har det laddats ett tag, kommer snart tillbaks med foton!
KRAM


Dagens outfit.


Linne, H&M
Kofta, Gekås
Tights, H&M ?
Väska, Wedins

MYS.


Vilka snälla vänner man kan ha.


Fotograf, Jag
Från tävlingen igår.

Hejsan!
Kom just hem från skolan, fick sluta lite tidigare för att syslöjdarnas lärare va sjuk och hade ingen lektion. Så vi gick å sa det till vår lärare, vilket slutade med en tidigare dag :)
Idag kom det Bäst i Väst (?) till vår skola, man kan anmäla sig så man får sjunga i Kfem eller något och vinna nån musikvideo. Och då så frågar Julia och Frida om en anmälningslapp och skriver in mig! :o Så nu är jag med! Men jag ska inte sjunga för det skulle jag ALDRIG våga!
Men nu ska jag ta något att äta, sen ska jag å mamma iväg för att kolla på jacka, Puss.


Godnatt.

Nu ska jag läsa några glosr, sen sova!
KRAM


Tävlingen dårå.

HEEEEJ!
Sitter här framför datan utan någon stol? ÖHM.. Men jag har precis lyckats fått ut min frisyr som suttit i typ hela dagen. Lite snabbt om tävlingen då: PISS! Haha skoja, men jag är så besviken, jag vet att jag kan göra det bättre än vad jag gjorde :$ Gjorde helt fel varv plus att jag ramla på första varvet. Dom andra gick bra, ställde 1½ skruven men den har ju sett bätte ut..
Nu har jag riktigt ont i mitt knä så därför ska jag duscha (egentligen inget me de å göra) Hihi, skriver snart igen! Har massa bilder på G!


Dagens outfit.


Tröja, H&M herr
Linne, H&M
Öhm.. allt är nog från H&M :$


Snö i oktober..?

Godmorgon alla vakna! :)
Ska snart dra iväg till skolan, eller snart å snart. Jag hade tydligen satt larmet på kvart över sju. Och vi börjar fem över nio. Hur smart liksom? Men jag kan ju hinnna blogga lite då i alla fall!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, DET SNÖAR! HAHA, SER NIIII? ÅRETS FÖRSTA SNÖ! :)
Höhö, såg det just mitt i inlägget å va vtungen att skriva.
Egentligen gillar jag inte nö så mycket, föredrar solen. Men herregud vad mycket det snöar? ;o
Aja, snart får ni dagens outfit också, KRAM


Brownie yeah!

Jag sitter och väntar på att hon med jackan ska ringa tillbaka. Mamma ringde till henne för att kolla lite med en brun fjällräven jacka som hon har lagt ut på blocket. Men när hon ringde så sa hon bara att hon skulle rnga tillbaks. Men det har hon inte gjort och de va för 1 ½ timma sen. Mamma skickade också ett mail. Men inget har hänt. Hoppas den inte är köpt redan!
Men nu ska jag faktiskt lägga mig framför tv:n eller något. Vira runt värmedynan runt knät och bara ta de lugnt. Finns inget annat att göra, så varför inte? :)
Godnattpuss.


Jag älskar mörkret för då tänder vi ljus hemma.



..Men å andra sidan hatar jag mörkret, för jag är mörkrädd!


Dagens outfit.


T-shirt, H&M herr
Halsband, loppis

Jeans, Sofias gamla

Dagens jag..


Baby I´m a superstar.


Höstbild, oredigerad I think.

Hejhej, kom hem från skolan klockan kvart över 4. Slutade sent idag you know. Musik sista lektionen där vi spelade upp för varandra i slutet. Gick bra, va inte ett dugg nervös som jag brukar vara när jag sjunger för folk. :) Tihi.
Just nu gör jag faktiskt inget, har inga läxor som ska göras eller nåt. Ganska skönt. Ska ta och läsa lite bloggar, lyssna på musik och ha allmänt chill. Hör av mig senare, PUSS


Det är en sak jag inte glömmer.

Nu ska jag lägga mig i sängen med någon värmesak runt mitt knä. Det måste verkligen bli bra tills tisdag, annars blir det inte roligt! Men aldrig att jag drar mig ur, jag ska ge allt endå! Som den gången jag hade ont i båda fötterna. Vi skulle precis ut på golvet för att köra trampett, min tränare ger mig alvedon samtidigt som en annan smörjer in dom med något som brännde som in i helvete! (förlåt) Det jag fick på fötterna gjorde det bara ännu värre, men jag springer endå ut och kör mina varv. Tårarna bara rinner och herregud vad ont det gjorde sen när jag kom ut igen.
Så illa ska det nog inte vara den här gången!
Haré gött!


Fjällräven kanske?

Åå, jag tror jag önskar mig en fjällräven i julklapp. Eller så sparar jag till en som finns på blocket. För jag har inte råd med en ny. Men isåfall vill jag ha en brun eller svart. Inte någon såndär fjortisfärg you know ;) Haha, men dom är sjukt sköna och fina, vad tycker ni om fjällisar?
HISS/DISS?


Bilder från helgen del 1.




Fotbollsnörd! :)

Kim ville att den här bilden skulle upp.


Black is black.

Sitter och målar naglarna, SVART! :) Haha, någon som vill ha resultat? Det kommer senare isåfall!


Hej dusch!

Hej, har precis ätit efter en tre timmars lång träning. Sista inför tävligen på tisdag. Kändes helt OK förutom att jag har bajsont i mitt knä :/ Och det kan jag säga, det är INTE bra!!
Men men, nog med klagandet. Nu ska jag ta ett tripp till duschen, skriver efter det!
Pyss


Vad roligt man kan ha!

Å herregud vad kul vi har haft det! Shit asså. Det började med att vi gick till Kims place och va där en stund, hade aldrig vart där förut och hans mamma ville så gärna att vi skulle komma in ett tag :) Tihi! Sen så gick vi över till Boman som bor där i närheten. Vi va där ett tag, gick sen till Knallen för att Boman ville ha choklad..? Hahaha. Där satt vi ett tag och snackade då tills Pontus kom med bussen (vi hade väntat där på honom). Då gick vi hem till Boman igen och där vet jag inte vad vi gjorde.. Kommer inte ihåg faktiskt. Men där väntade vi på att Kim skulle komma tillbaks från att han ätit. Senare gick vi ut med bomans hundar (sååååå söta!) Efter det gick jag och Julia hem till mig för att äta och resten gick till Gula krogen för att käka där. Träffades sen igen och gick till Lidl för att handla saker som vi skulle ha till kvällen. Bland annat energidryck som vi skulle ha för att kunna hålla oss vakna. Efter det gick vi hem till mig.
Började med att kolla på Danmark-Sverige matchen som enligt mig SÖG! Sen va vi inne lite på datan, gick ut å spela lite fotboll :) haha, efter min första energidricka blev jag heeeelt hyper och skratta åt allt! Ingen fattade de roliga. Kollade då lite på Benjamin ni vet, de va typ bara jag och Pontus som satt å garvade. Så jävla kul asså! Tillslut va vi tvunga att gå ner för att alla andra skulle sova. Det roliga fortsatte. Massa foton och massa skratt. Fast efter ett tag så försvann allt flumm från mig, hehe! Så ajg bara satt där som en död fisk i soffan medans alla andra hade skitkul! Tillslut satte vi på Pettson och Findus (!) fast jag tror jag somnade då. Vaknade nån gång i slutet. Efter massa prat igen så va klockan kanske 6 och alla ville sova. Men då hade ju jag såklart piggnat till igen. Så jag satt där och snackade med Pontus om massa onödiga saker som man kan undra vad jag fick ifrån. Pontus va den enda jag kunde snacka med eftersom att alla andra va halft döda. :) Sen blev också jag trött och alla somnade tillslut. Vaknade gjorde vi kanske klockan 12 då Pontus kom på att han skulle iväg på match där dom skulle samlas typ 45 min. Så han åkte hem medans vi låg kvar där nere ett tag. Sen gick Kim och Boman också hem!

Vi har haft så kul! Verkligen. Var meningen att det skulle vara en filmkväll, men så blev det ju inte riktigt! ;)
Nu ska jag kolla runt lite på min data och så innan jag ska åka till träningen, vi ses väl efter det!
PUSSAR


Åkermyntis. / Johanna

Hejsan, nu sitter jag här och johanna städar marsvinsburen. Hon ville SÅ gärna att jag skulle blogga lite. Så nu är jag snäll. (a) I alla fall, när johanna har städat klart så ska vi gå till gula krogen och träffa Kalvik, Kim och Filip.
Sen ska vi köpa massa dricka och chips och godis!  / julia


random

blogginlägg

heeeej johannas blogg
hejdå

Blablabla.

Heeej, sitter hemma hos Filip och gör inte så mycket. Väntar på att Kim ska äta klar så ska vi träffas sen igen. :)
Inge mer att skriva, kram!

VI HAR SKIT KUL!


Hejdå!

Nu ska jag dra mig till Julias place. Sen träffar vi också resten av folket, ha det bäst!
Massa kramar!


When it was me and you.



Oj, märkte att jag inte ätit frukost ännu. Haha, ska alltså göras nu.


Morgon.

Nu sitter jag här, klockan är 20 i 11 och jag har redan städat mitt rum och liksom vaknat till. Idag ska vi ha skitkul! Ska träffas nån gång idag och sen ska vi ha filmkväll sen på kvällen. :) Hihi, får se om det blir någon bloggning då.
Nu ska jag gå ner och fixa lite där nere eftersom att det är där vi ska tillbringa dagen, hej!


Godnatt.



Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt sex and the city, det va jättelänge sen :)
Därför inge mer bloggning tror jag. Antar att jag stänger av datan efter det här inlägget..
Men ni får ha det bra så hörs vi imorrn! KRAMAR


Kvällsoutift, om man nu kan kalla de så.


Sitter här i min sjukt snygga frisyr och en grå t-shirt från H&M.
Smsar lite med Julia som tillbringar sin kväll hos May. Tänkte att det kanske va liiiite kul att veta :) Men nu måste jag verkligen kissa, hahahahahaha.
PUSS


Vad tycker ni om massa egobilder? :)


Tog massa såna bilder idag innan träningen. Tyckte det blev lite fint med ljuset utefrån! :)


Webbkameran.



När jag blir stor ska jag bli din idol.

Heeeej alla! :)
Har kollat lite på idol med familjen, men nu va vi tvungna att pausa för att mamma ska hämta Sara som vart på någon fest. Var ju på träning idag vilket gick ganska bra för att vara en fredagsträning ;) Hehe. Hämtade också ut våra nya tävlingsdräkter som ni kanske kommer få några kort på eftersom att jag ska ha med mig kameran på tisdag (jag vet att jag skrev onsdag förut :$) då vi ska tävla. Kuligt!
Men nu ska jag läsa lite bloggar som kallar på mig, hihi.
Ha de gött!


Fredagfredagfredag.

Smsar lite med julia, inne på msn och lyssnar på en fin låt utan text. Ska snart ta och byta om för snart väntar träningen. Och om jag inte sagt det ska vi tävla på onsdag nästa vecka, hur kul som helst! Därför måste jag verkligen satsa allt på dom här senaste träningarna.
Ni får ha det bra medans jag är borta, och självklart efter det också :) Men vi ses då!
GRUPPKRAM


Såhär blir det när Johanna Nyberg gör lunch.




Japp, så kan det se ut ;)


Prestkragar.


Foto, jag.
Det finns fortfarande lite sommarkänsla kvar..

Sådär ja, nu är jag hemma från fredagens skola. Hände inte alls mycket, inget som är så roligt att jag måste skriva upp det i bloggen i alla fall. :)
Nu ska jag ta och äta något för jag är galet hungrig. Har fått leva på knäckebröd med nån ost i som man fick gratis i fritiden (dom va gratis på grund av att dom gått för för några dagar sen) för att maten va bajsäklig! :( Men äklig skolmat ingår liksom. Är det någon som ens gått på en skola med bra mat?
Va berädda på mycket bloggning innan och efter träningen, för jag har inga planer för dagen.
KRAM


Dagens outfit.


Allt från H&M


Facelook, kör på en snebena idag :) Och det är åt det feliga hållet, brukar ha luggen åt höger.


Jag ger ett några inlägg nu.


Bild tagen av mig när vi va någon stans i sommras.

Hej, jag har gjort mig klar för skolan och ska snart borsta tänderna. Skulle bara skriva ett inläg först. Idag är det en kort skoldag, vilket är riktigt skönt. Efter skolan blir det träning och sen blir det en hemmakväll med min familj. För det blev från lördag till söndag som vi sover över istället för fredag till lördag. :) Snart ska ni få dagens outfit av nåt slag och sen ska jag iväg till skolan.
Ha de bra!


Nu ska jag nog stänga av datan.

Heej!
Sitter här, ensam i mitt rum och lyssnar på radion som står brevid mig. Ska snart ta och plugga lite no. Ska ha läxförhör på 5 sidor imorrn. Samtidigt ska jag nog ta oboy som jag kan dricka under tiden. :)
Jag har precis plattat mitt hår så det ska va så tills imorrn, jag orkar inte gå upp tidigare för att platta håret. Och guud vad platt det blev ;o mycket mer än vanligt! Aja, nu ska jag göra det som väntar, massa pussar!


Msn.


Haha, oj! Försök att lista ut vad det står där :)
Nej men som man ser så kan jag och Clara få lite småryck ibland..

I det här inlägget kommer jag visa mitt skolfoto.




Öhm, ja så kan det se ut. Och förlåt för att jag gör så att ni måste vända huvudet lite.
Klassfotot fick jag ingen bra bild på, ni får kolla i skolkatalogen sen när den kommer. Och för er som inte går i min skola.. Synd för er :)


Julias place.

Tjaaaaa, nu är det Julia här. Johanna sover i min säng så hon sa att jag skulle skriva.
Haha innan så satt vi och garvade åt alla åren i skolkatalogerna. Vissa har förändrats asmycket medans vissa ser exakt likadana ut. ;o ..
Gah vad ska jag skriva, Johanna ba, Skriv nu julia! Jaja, nu har jag skrivit i alla fall. Ha det så bra. Puss.




Vinterjackan har kommit fram!


Halsduk, Gekås
Vantar, julklapp
Jacka, systers gamla


Nu går jag iväg till skolan, och på grund av det kalla vädret har jag rotat fram min vinterjacka.
Pusshej!


0810 0801

Fick just ett sms av lille Clara som skrev att jag fyller år om exakt 3 månader. Och det gör jag, det är den 8 oktober idag, snart är det jul och min födelsedag. :):)
Idag så är det ingen träning så jag vet inte om jag hittar på något med nån kompis eller om jag kommer hem och har tråkigt. Får se, haha!
Idag har jag i alla fall på mig det här:

Cheap monday, Sofias
Linne, H&M
Randigt, H&M

Hahahahahahahahhaah, ingen kommentar!


Nu ska jag upp å äta frukost, inget mer inlägg innan skolan.. Tror jag
Massa kramar!


Godnatt

sov gott människor!


Fristående.

Hejsan! :)
Sitter här och gör ingeting. Ska kolla igenom lite bloggar och se om jag hittar något roligt. Sen ska jag plugga lite mer franska som är tills imorrn och sen ska jag sova.
Godnatt.

Juste, hade friståendeträning idag och jag fick reda på att jag har en plats i friståendelaget till USM tävlingen :) Tjihiiii!


Cherry.



Nu ska jag fixa mig till träning, ha det bra!
Kram


Redigerade bilder från sommaren.








Ingen av bilderna är speciellt normala. Men det är så de är i min familj :')


Herregud vad brun jag va :o


Inte för att det är världens skarpaste bild, men ser ni hur brun jag va? Och jag hade inte ens vart utomlands, jag hade bara vart här hemma i Hässleby då. Synd bara att allt gick bort till skolan började.
Men nästa sommar klår jag det där! ;)


Sommar.


Bild på mig bild tagen av mig.
Sommaren 09, I miss!


In my dreams.


Foto, jag. Knappt redigerad, klickade bara cinema.


Bilder.

Jag tror jag ska en fotorunda med mig själv. :) Haha, jag känner att jag lägger in allt för tåkiga bilder.
Vi ses!


Skolfotot kommer snart tror jag.

GUUUUUD!
Snart kommer vi säkert få våra skolfoton! Men dom finns typ i skolan där man kan gå in till vaktis och kolla på hans dator. Så vi gjorde det och guuud, ! Haha jag minns det finare än va det va! Usch säger jag bara. Hoppas det inte ser föööör fult ut så att jag inte kan visa det på bloggen. :s Jag glömmer alltid bort exakt hur jag såg ut. Fast klassfotot har jag inte sett ännu, men det är ju lite mer pinsammare om man ser puckad ut eftersom att hela Hässelby villastads skolan och flera kommer se fotot! :o Vad ska jag mer säga.. jag hatar skolfoton!
Värst är att jag lovat några att dom ska få ett sånt litet foto när det kommer.


Lite snack.


Gammal bild som jag hittade, bilden är på sara när hon gick på dagis tror jag.

Hej, ! :)
som ni kanske märke så startade jag bloggandet med dagens outift. Inte speciellt snygg eftersom att det va orientering idag. Först hade vi en engelska med Rudolf för Camilla va sjuk. Lektionen slutade kvart över nio. Och efter den lektionen skulle vi till kananbadet, men vi skulle inte vara där förns kvart över 12 tror jag. Så där fick vi en håltimma. Fast det sket vi tjejer i så vi åkte dit i alla fall med bussen. Stannade till vid Hemköp vid Hässelby strand för att jag skulle köpa lite mat. Hade glömt att ställa in maten vi köpte igår i kylen, så det stog framme hela natten.. -.- Men pappa fixade en macka åt mig på morgonen, men det skulle jag inte bli mätt på så jag tog med mig pengar och köpte mera. :) HAHA!
Nu ska jag plugga lite franska. Sprider liksom ut min pluggning på varje dag hela veckan. Kanske inte det smartaste? Men det är tråkigt och sitta länge å plugga. Nej men nu ska jag sluta, Pusspuss.


Dagens orienteringsoutfit.


Linne, fick av sötaste Emilia igår. TACK!

Världens snyggaste mjukisbyxor som har hål i sig överallt, fått av syster.

Sådär såg mitt hår ut idag. Sov med blött usläppt hår och resultatet blev sådär. Förutom då luggen som jag va tvungen att platta! Det såg ut som ett bombnedslag! :o


Dröm söta drömmar.

Nu har jag duschat, vilket betyder sova! :)
Godnatt


Ni säger att jag är lik min syster..

Och den här gången håller jag med er.. fast bara lite!
Jag gick in på hennes blogg och såg det HÄR inlägget. Bilder från alla år typ. På vissa bilder ser jag en viss likhet. Men jag skulle aldrig tro att vi va tvillingar som jag fått höra ett antal gånger..

Så, vad tycker ni?


Dagens outfit.


T-shirt, H&M Herr
Halsband, Loppis

Vitt linne, H&M
Svarta tights, H&M        (hade trippla tights idag! ;o)


Plus Sofias jacka och vit halsduk.


Tänk alla gånger.


Såhär kan det se ut när vi vart i farten :) Haha!
Juste, det blir filmkväll på fredag till lördag, Torkel i knipa ska vi hyra. Julia säger att den är asbra! Haha, tecknat is the shit!

Nemen hejsan!
Sitter här och bajs tråkigt, måste snart ta och plugga. Kom hem från träningen för inte så länge sen, det gick faktiskt skitbra! Super eftersom att vi ska tävla nästa onsdag! :)
Imorgon är det så att vi har en engelskalektion och sen ska vi någon stans för att orientera. Great eftersom att det är de jag är bäst på.. eller inte! Men men, nu ska jag ladda upp outfitbilder och sen ska jag som sagt plugga lite. Ha det bäst!
Pussar


...

Ska sova snart, puss

Saker ni kanske inte visste om mig.

1. Det läskigaste jag vet är fåglar och grodor.
2. Jag hatar skräckfilmer (fortfarande)
3. Jag har aldrig ätit kräftor, räkor, hummer, krabba och sånt.
4. När jag va liten va brevbärare mitt drömjobb.
5. När jag gick på dagis ville jag byta namn till Pärla för att jag tyckte det va så fint.
6. Första gången jag åt ben&jerrys va i 6:an när Julia och jag hade filmkväll.
7. Jag har kvar en bästavän ända sen dagis. Har gått igenom allt med henne, men endå håller vi ihop.
8. Jag har världens konstigaste humor, den enda som är inärheten av den är möjligvis Julia.
9. Jag har också världens konstigaste skratt. Många säger att det är fint men själv tycker jag att det låter förjävligt!
10. Jag har ett födelsemärke under bröstet.

Gamalt inlägg.

ALOOHAAA (:
Med min braiga hjärna så kom jag på värstaste ideen , som ni alla vet så är jag lite korkad ibland å kan komma me massa sjuka kommentarer . För alla ni som aldrig hört det tänkte jag , haha bara för er skull såklart ;) skriva ner alla dom konstiga / kuliga kommentarerna eller vad man ska kalla dom ^^

: (någon) han heter Torsten , (jag) HAHAHAH , jag trodde torsten va en fisk (:
: (jag rammlar ner på golvet) jäävlar vad det gjorde ont ! (jag reser mej upp) eller nej , jag bara trodde det gjorde ont .
: (julia å jag asgarvar) Sen ba : vad garvar vi åt ?
: (Johanna) ta vad du vill , (Julia tog fram nåt) Neej , inte den (:
: Det gör ont i mitt ena högerben .
: Jag hade på mej ett par genomskilniga glasögon å frågade björn : ser du mina ögon ? HAHAHAHAHHA .
:
Jag julia å clara satt å skrattade åt nåt , tills jag plötsligt sa , min pappa heter Jan i mellan namn x)
: Kolla Julia , jag har övat framför spegeln hemme på rummet å jag tycker det ser ascoolt ut (: ( hahaha vem faan står hemma framför spegeln med sej själv å övar på hur man dansar ? jag tydligen :) 
HAHAAH , säg gärna till om ni kommer på något mer jag sagt (:<33



*Det här skrev jag i December 08. Jag Frida och Josefine kollade på min blogg från när jag precis startade den. Då hittade vi det här inlägget och vi garva ihjäl! Gud vad roligt de va att läsa det! HAHA!

Dagens outfit.


Allt är från H&M


Mera orientering.



Hahahaha, juste! Vi hade orientering idag igen eftersom att vi ska öva tills på onsdag då vi ska ut och orientera hela dagen. Jag va med julia igen för att man skulle vara samma grupper. Men till skillnad från andra gången gick det asbra! Vi va säkra hela vägen.. Eller nej, nån gång visste vi inte riktig vart vi va, men det lösta sig ;) Vi tog alla kontroller förutom 1 och 4. Duktigt huh? Vi hade också cyklar den här gången så det gick snabbare att komma dit och hem.


One of us.

Hejsan!
Kom just hem, hade elevens val sista lektionen som nu är musik istället för matte&no. Vi blev indelade i grupper och skulle sen välja en låt som man skulle sjunga och spela till. Vi valde den här låten, jag och en annan tjej sjunger så spelar två killar. Det är såååå kul! :)
Men nu ska jag upp å äta något, ses senare! Då får ni dagens outfit.


Godnatt!


ÄLSKAR

Nu ska lilla jag sova. Vi ses imorgon.
PUSS


Lite nya saker.



Bh, H&M 129


Linne, H&M 99

Shorts, H&M 49.50         - JÄTTESKÖNA!


2-pack t-shirtar, H&M herr 89         -egentligen 99 men jag har clubkort så jag får 10 %rabatt :)


Snart så.


Lite udda bild kanske..

Har precis duschat och sitter nu här i handuk. Nu när jag är ren ska jag fota allt jag köpte. Va berädda på att se det snart. :)
PUSS


Ska frida klippa sig?


Rösta i det här inlägget. Hon behöver din hjälp.. :) HAHA!


Ja, jag är här fortfarande.


Haha, Frida alltså.. Du är den konstigaste männsikan jag vet. Sötnos!

Oj, första inägget jag skriver och klockan är 19.23!

Jag har i alla fall ätit precis, köpte hamburgare på vägen hem från gympan. Träningen gick väl bra idag me :) Håller på att tävlingsträna eftersom att nästa vecka ska vi tävla. GUD vad kul!
Idag blev det då vällingby med Julia. Köpte lite saker som jag hoppas att jag hinner slänga upp på bloggen. Det blev ett rosa spetslinne, vit bh, svarta shorts, och två t-shirtar från herr avdelningen.
Nu ska jag städa badrummet som jag är tvungen att göra.. -.- Sen ska jag ta en dusck och se hur mycket bloggning jag hinner med.
Simma lungt!


You are a song written by the hands of god.


Vi är oslagbara!


Nu hade jag tänkt att lägga mig, kanske blir det någon film. Puss!


Vällingby next.


Muppad bild, I know

Yääääy, jag och Julia bestämde nyss att det blir vällingby en stund imorrn. Inte för länge eftersom att jag ska träna klockan tre. Har massa saker som jag måste köpa. Så var berädda att se massa nya kläder här imorrn. :)
Har du några planer?


Facebook kommentarer.


Det är den här bilden på facebook som kommentarerna är till.. ;)


haha klockrent asså!


Massa massa massa bilder.







Kim bad mig lägga upp den här bilden när han kör sin "kända iglo".. ? :)

Hahahahahah, lägg märkte till min grymt snygga min!

Ja, alla korvar såg ut dådär. Och nej, jag är inte bra på att grilla!

Fler kommer.


Kvälls outfit.


Tröja, H&M
Linne som kjol, H&M
Leggings, ingen aning det är inte jag som köpt dom!


Halsband, Loppis

Hahahahahha, kolla mitt hår! Det blev ganska roligt efter jag hade duschat. Jag lät det självtorka, plattade inte luggen eller nåt. La bara över luggen på fel sida, brukar ha den snett åt höger. Så det blev ganska coolt enligt mig :)

*ursäkta dom suddiga bilderna i början!


Dagens ikväll.


BÄST med er!

Har precis kommit hem och sitter här med täcket runt mig. Laddar upp alla 245 bilderna som är tagna från dom här dagarna.
Jag har riktigt tråkigt, ingen att snacka med. Ingen kompis inte ens någon syster eller mamma å pappa. Sara sitter längst ner med en kompis, sofia åkte hem till någon med massa andra och M&P är kvar med Ida hos Fredrik. Får väl sysselsätta mig med någon film eller kanske telefon. Får se hur det blir, ville bara skriva ett inlägg så ni visste vad som händer hemma hos mig :)
Pussar och kramar!


Svar.


Det är min äldre syster, hon är 18 år.


Drar vidare.

Nu drar jag och festar.
HAHA, driver. Ska till Idas pojkväns 18-års fest. Stannar där i några timmar. Outfit och mer om dagen kommer sen.
Ni får ha det bra! KRAM


Vakna!

Tjaaa, !
Vi somnade där nere idag, haha klockan fyra! :) Sen vaknade vi av att en gubbe ringde på min mobil och sökte efter min mormor och morfar. Då kan man ju undra hur han fick mitt nummer?
Han: kan jag få prata med din mamma kanske?            
(det va ju min mormor och morfar han snacka om först?)
Jag: men asså jag tror inte hon är vaken..                   
  (hade egentligen ingen aning, visste nästan att hon skulle vara vaken.. Busig)
Han: nehe, men kan jag få ert hem nummer så jag kan ringa senare idag?
Jag: aa visst, *sa nummret*
Han: aa tack så mycket, hejhej!

Sen typ två minuter efter ringer han hem och mamma svarar. Hahaha, och jag sa liksom att hon inte va vaken! :) Tänke att jag skulle svara igen, han skulle kanske bli lite paff? HAHA!
Nu sitter vi på mitt rum och laddar dagen med chips och muffins. SKa snart ta å äta frukost. Mängder med bilder kommer ni också få. Har fotat typ 24/7.
Idag så ska vi träffa Kim, Boman och Pontus. Får se vad vi hittar på.
Massa kramar!


WOHOOOO!

Just nu är vi såååååååååååååå flummiga :) HAHAAHAHHHAA, men vi ska nog ta och gå ner för att se lite på film eller något i den stilen. Kameran har vart me hela dagen så ni kommer få så sjukt många bilder några veckor framåt!
Men som sagt, filmtime!


0009


Kim och Pontus, dom ville att jag skulle lägga upp den. Varsigoda.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :)
Jag sitter här med Josefine och Frida. Dom ska sova här inatt! Ruligt. Ida körde oss till Statoil 24 för inte så länge sen så vi har laddat upp med godis och massa annat. Behövs liksom ;)
När jag kom hem från träningen träffades vi alla vid Allmäna och gick sen hem till mig. Satte på grillen och så på alltanen, men innan det ens börjat brinna skulle alla hem förutom Kim Boman och såklart frida å josefine. Men vi hade det i alla fall jätteroligt! HIHI.
Nu ska vi göra något roligare än att sitta här och tråka. Ha det bra, men inte bättre än oss!
KRAMAR : )


Ett snabbt inlägg bara.

Tänkte jag kunde skriva ett snabbt inlägg innan jag ska till skolan. Loggade egentligen in för att öva på mina franska glosor som jag nu kan. :) Inget annat att skriva, är helt klar för att gå till skolan. Ska bara sätta på mig ytterkläder eftersom att det är såååååååååå kallt ute nu. Det känns nästan som vinter! Vad jag kommer ihåg har var det inte såhär kallt förra hösten.
Men nu är klockan tio i och jag måste börja gå till skolan. Ni får ha det bäst!


Dagens outfit.


Linne, H&M
Jeans, fått av Sofia. Klippt själv

T-shirt, Gina tricot

Haha, och en jättefin bild på facelook. Ironi (heter det så?)


Babbel från min sida.

Den näst sista dagen i nästa månad så har jag bloggat i 1 helt år. Inga bloggpauser eller något sånt, STOLT! Eller vem vet, kanske blir det något den här månaden? Fast jag skulle inte tro det ;)

Nu ska jag duscha håret. Varför vet jag inte riktigt, hade lust för det. Sen ska jag ta något att dricka och läsa på lite franska glosor tills imorrn. Ha det!

Förresten, visste ni att jag ska börja i musikinriktning? Kanske va lite roligt att veta..


Mera bilder bara för att jag inte har något kul att göra.






Yeeh, Titanic.. Klipp bort mitt ansikte ;)


Idol.


Jag, av Josefine.

Nu ska jag kolla på idol! :)

Vet ni vad.. ? Jag har nästan alltid kalla händer! ;o Jag sitter här och försöker värma dom men dom vill tydligen vara kalla. I skolan passar jag på att värma dom under folks tröjor.. :)


Imorgon..


Jag, fotad av Josefine.

Tja!
Har precis ätit mat och tog lite ben and jerry efter :) Nu ska jag ta och plugga lite, sen ska jag kolla på idol.

Angående (hahaha?) imorrn så kommer det nog bli välldigt lite bloggning. För det första så ska jag åka till hallen tidigare så att vi kan "leka" lite på trampolinen och så. Kommer åka ungefär klockan 3 och kommer hem runt 8. Sen så hade jag och några till tänk att grilla och sen kanske sova över hos någon? Ska bli lite mysigt sådär.. :)
Men hoppas på att jag kan ge er mer info om det imorrn.
Puss och Kram


Dagens outfit.


Blått, Gekås
Vitt, H&M
Svart, H&M
Tights, julklapp 08

Frisyr, ser ni på bilden :)
Halsband, fått av nån i födelsedagspresent

Halsduk, Gekås


Johanna langar bilder till folket.




Hahaha, flumm?

Jag älskar dej Josefine.

Hade tänk mig den här bilden till header kanske. Vad säger ni?

Ni får nöja er med det. Resten får ni vart efter!


Fotorunda..?


Bild från idag.. Vi tog den bara för att vi ser såå lost ut!

Heeeeeeeeeeej, :)
Sitter här med en Josefine brevid mig.. Vi har precis vart ute och fotat. Måånga bilder blev det, och ni kommer trodligen få se alla bilder här i bloggen. Förutom dom som är för flummiga, HIHI!
Nu har jag ingen aning om vad vi ska göra, kolla lite på bilderna kanske? Roligt roligt, vi får se hur det blir.
Ha det bra, KRAM


RSS 2.0