Nu ska jag sova.

Godnatt!


Shieet.



OJ
, imorrn är det Oktober?


Jag vill ha sommaren tillbaka.



Nu har jag kommit hem och sitter här och gör inget. Tråkigt, har inga läxor och ingen att snacka med. Ska kanske ta ett snack med tv:n ;) Vi får se hur jag gör. Men ni får ha det bra
KRAAAM


Smoothie, läxa, blogg.



Hej!
Sitter här och dricker smoothie som jag gjorde till mellis (hahaha, vad gulligt ordet mellis låter!). Lyssnar också på musik.
Jag har faktiskt inget att skriva om, typ inget roligt har hänt idag i skolan. Kanske lika bra eftersom att mycket hände igår. :) Haha! Idag blir det i alla fall träning, vilket också betyder att jag missar en match där vissa i min skola möter andra i min skola. Skulle vara ganska kul att se, men jag måste verkligen vara på alla träninar nu när det inte är så långt till tävling.
Ska plugga lite franska och läsa lite bloggar. Ni får ha det så bra!
Puss

Och juste, förlåt för jättedålig bloggning senaste dagarna. Knappt några bilder i dom få inlägg ni fått. Ska bättra mig.


Detta inlägg är bra att läsa. :)

Heeeeeeeeej, !
Idag har dagen vart välldigt lång! Det började med några lektioner och sen när det va franska fick vi gå tidigare för att vi skulle hinna byta om till gympakläder och sen gå till Kenna som stog och väntade på oss nåt stans i någon skog..? Vi skulle orientera. Det tog ett tag att komma dit.
På vägen dit skulle man gå på någon jättelång rak väg, och då säger min smarta vän Julia: Johannaaaaaaaaa, vi är vilse!!
Hahaha, hur kan man ha gått vilse om det bara finns en väg att gå på? ;) Men men, tillslut kom vi rätt. Jag och Julia orienterade tillsammans. Vi gjorde några tabbar under den här dagen. Först så gick vi iväg, sen så efter ett tag så frågar Julia mig om jag fick något papper där man skulle stämpla. Men det hade jag inte, och inte hon heller. Så vi fick då gå tillbaka till Kenna som gav oss en. Han trodde först att vi va jättekorkade när vi bad om en stämpelgrej. Han trodde då att vi menade en stämpel som man stämplar på pappret, men vi ville ju ha själva pappret. (Någon som hängde me?) Sen började vår resa ute i skogen. Allt gick bra tills då vi kollade på klockan och insåg att vi skulle vara tillbaks nyss.. Vi fick då panik eftersom att vi va någon stans längst upp på kartan och vi skulle vara någon stans där nere. Så vi började gå och Julia sa hela tiden: men asså jag har gått här med min mamma, så jag vet vart vi är. Men nej nej, vi kom tillslut till något jättehögt berg och försökte klättra upp där, men det funkade ju såklart inte! Så vi gick ner igen och kom till vattnet. Vi följde stranden eller vad man ska kalla det. Men även fast vi hade vattnet att gå efter hade vi ingen aning om vart vi va. Så jag fick snacka med Kenna i telefon, vilket inte heller gick så bra eftersom att vi inte visste vart vi va.. Men sen kom vi fram till något hus som vi kände igen, då hörde vi också Kenna som stog och visslade. Haha, då passade jag och Julia på att skrika! Men guud vad vi skrattade, asså vi visste ju liksom inte något alls. Det är Johanna och Julia style liksom. :)
Eftersom att vi hade kommit 30 minuter försent så fick vi åka med i Kennas bil, på vägen plockade han också upp Osama. Så sa han: om det kommer någon på vägen så får ni också hoppa av för jag kan inte köra fler. Och såklart ska Tondar då dyka upp tio meter framför. Så vi fick gå mer än halva vägen i alla fall.. -.- Men vi orkade ju inte gå samtidigt som jag och Julia va på damphumör. Så vi försökte lifta med sånna stora lastbilar som körde. Men dom ba kolla på oss, skrattade och tutade. Under vår promenad hem fick vi fyra "tutningar". Ska man skratta eller gråta? ;)
När vi äntligen va framme vid skolan såg vi att det va 3 minuter kvar tills vi skulle ha So lektion. Så vi sprang in i omkädningsrummen för att byta om plus att vi skulle hinna äta lunch :S Men det skulle vi inte hinna. Då när vi kommer till vår lärare och säger att vi inte hunnit äta säger hon att vi får skippa lektionen för att vi måste äta. Så vi gick ner till matsalen, men den va självklart stängd. Men vaktis öppnade till oss så fick vi äta. Vi gick tillbaka till lektionen sen, men då va det bara tre minuter kvar..
Guuuuuuuuuuuuuuuuuud vad stressigt! Någon som ens läst allt?

Men nu sitter jag här med engelska boken halvt uppslagen och ska snart plugga mera. Hunnit kolla på idol och ätit efter jag kommit hem från träningen, vilket gick ganska bra. Nu ska jag ta och logga in på glosor.eu för att träna kanske 50 glosor som jag ska kunna tills imorrn. Nej, jag överdriver. Men önska mig lycka till.
Massa kramar!


För ni är djugårdsdjävlar!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
2-0 till AIK. Känn på deeen!


Fotboll.


Aik-Djurgården, vilka håller du på?

Hejsan!
Har precis ätit efter att jag kommit hem från Grimsta. Där va jag och Julia och kollade på Pontus och Kims träning. Inte så kul faktiskt, :] tihihi! Plus att det va galet kallt, jag satt där i knät på julia med linne, trekvarts ärmad tröja, kims tröja, min jacka och vantar. Härligt säger jag bara.
Träningen tog slut och då tog jag å Julia bussen hemmåt. Nu sitter jag då här. Ska plugga lite musik och sen ska jag inte göra något alls.
Simma lungt.


Lite saker.

Pontus och Kim gick precis hem. Träffade dom efter maten också..
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen inte göra något fram tills då jag ska sova. :)
Ha det bra, Kram


Min dag i ett inlägg.


Jättegammal bild.

Hej!

Har vart igång typ hela dagen idag. Jag gick upp klockan halv 8 för att kunna hinna med bilen till enskedehallen där jag skulle vara med på kursen. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag va inte lika trött som igår, men min kropp är helt mosad. Nja, inte riktigt men jag hade såå ont i hela benen och i nacken eftersom att jag skulle köra överslag volt upp till höjd och landa på nacken, inte speciellt smart av mig. Men både benen och nacken har blivit bättre nu. På vägen hem köpte vi ben and jerry glass som ska ätas ikväll.
Typ precis när jag kommit hem fick jag sms från Kim som sa att jag skulle komma ner till allämna. Gick dit och va lite där med honom och Pontus. Men nu är jag hemma! :)

Har du gjort något roligt idag då?


Knappt nån bloggning idag, samma sak imorrn tror jag.

Inte mycket bloggning idag. Anledningen till det.. kan jag inte komma på just nu! ;)

HEJ!
Har precis kollat klart på 17 again, riktigt bra faktiskt! Annars har det inte hänt mycket nu på kvällen, eller på dagen. Jag va ju som sagt demogymnast (haha, hur många gånger har jag sagt det nu?) det gick väl bra. Från klockan 10 till halv 5. När jag sen kom hem gick jag ut en snabbis för att möta lite folk vid Hässelby hallen.
Samma sak händer imorgon, att jag är demo gymnast alltså. Från klockan tio till halv fem. Lite synd eftersom att hela min helg kommer ha bestått av gåupptidigtmornar. Men men, jag får väl ta nästa helg till att chilla.
Men nu ska jag lägga mig, ta kontakt med några på mobilen eller kolla på ett avsnitt sex and the city. Vi får se hur jag gör :)
Massa kramar!


Jag fick en liten kommentar..



Och jag tänker klaga! Haha, jag är bara skyldig dig fem spänn, remember? :) Du får dom på måndag.


Back in the house.

Hej, jag är hemma och har inget kul att blogga om. Återkommer väl ikväll.
PUSS


Vart har min fantasi tagit vägen?

Nu ska jag lägga mig framför en film eller nåt. Måste sova tidigt på grund av att jag ska vara demogymnast imorrn. Och vad det är, tar vi en annan gång.
Godnatt, gruppkram

Rubriken: Jag har inte kommit på några rubriker alls idag, bara massa onödiga texter och hejjagvetintevadjagskaskriva rubriker. Roligt liksom, vart är min fantasi?


I open my eyes, I try to see but I´m blind.

HAHA, såg just att jag langade en jättefin pose på bilden i förra inlägget. Jag och Julia fotade och va riktigt flummiga, det va den dagen då vi spelade in den här videon också. Höhö, Ingen kommentar..


Då.


Den tiden man hade lugg..

Bara av nyfikenhet (ska inte klippa igen) vad tycker du jag ska ha, lugg eller inte lugg? :)


Kommer du ihåg?









Kolla himlen.



Såhär ser det ut där utanför just nu.


Jag dampar när mitt internet laggar..


Haha, och då ser det ut såhär sen när det slutat lagga. Jag tror jag råkade trycka på internet liite för många gånger..


Asfin väska, 269


Seriöst, jag har letat efter en sån här sorts vecka i minst en månad. Den är jättesnygg! Finns på Modezine.com för 269 spänn. Jag har redan skrivit upp det på min önskelista! :)


Mer tid med vårt kära vardagsrum.


Jag går upp och bor där en tid framåt. :) Ha så roligt!
Kram


Vad är dom här rubrikerna nödvändiga för?


Japp, ännu en till äppelivattenbild.

Tja!
Sitter här och har jättekul (ironisk). Chattar lite med Emilia och tar en titt på tv:n som står på. Låter det skoj?
Samma sak som igår, jag ska inte göra något idag eftersom att jag måste vila. Ska kolla runt lite på datan, kanske hittar jag nåt kul? Annars tar jag plats vid tv:n ett tag. Nu vet ni i alla fall vart ni har mig ;)
PUSS


Varför?

Nu går jag och lägger mig.
Pussar


Varför vill man ha det som är omöjligt att få?

Vad skulle man göra utan sina vänner?


You can never find it out.


Foto, jag


punktpunktpunkt

Oj, det regnar.


Perfect.

UUUU, Emilia visade mig just dom här:

Exakt såna som jag visade i förra inlägget. 69 spänn på BikBok. Ska jag slå till?
Det är många som sagt att jag passar i glasögon :$ Men jag vene om jag ska tro dom.. :) Haha, men jag kan ju i alla fall dra till kista nån gång och testa dom.


Han glasögon är grymma!


Seriöst, om jag nån gång får glasögon ska jag köpa sånna stora med svara kanter. Jag tycker det är jättesnyggt!


Breathing your love.

Man älskar inte människor för att de är vackra, de blir vackra för att man älskar dem.


Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

Åå, jag kom just på en sak!
Duntäcke har kommit upp på min önskelista! :) Det va en av sakerna jag glömt att jag sagt till M&P.


Vad ska man göra när man är sjuk?


Haha, lägg märke till mitt underbart fina täcke!

Sitter framför datan, lyssnar på musik och dricker Oboy. Me like!
Idag ska jag inte göra något. Fast vad skulle jag kunna göra om jag då ville hitta på något? Och nej, jag gillar inte att vara hemma utan någon kompis eller så. Men men, jag måste ju!
Nu ska jag underhålla mig själv genom att läsa lite bloggar. Ha en bra dag!


Vi ses imorrn.

Godnatt alla söta, Dröm sött.


Gud vilken fin låt!


Ser ni att han gråter under hela låten?

Ken Ring - Ber en bön
Den är såå fin!


Vilken otur man kan ha.

Jag får inte gå till skolan imorrn.. Är det någon som tycker det är roligt att sitta hemma i 12 timmar utan att ha någon att snacka med, knappt någon är inne på datan och den ända vän man har är bloggen..? Sök då hjälp.. Jag driver, men asså det är verkligen inte kul! Tänk allt man missar.
Men som man säger, sånt är livet.
(haha, funderar på om det kanske bara är jag som säger så?)


Svar på tal.



Eftersom att jag inte fick någon att svara till får jag svara i bloggen.
Halsduken (som jag antar är den vita?) har jag köpt i Ullared- Gekås. Ingen aning om vad den kostar men jag kan svära på att den inte var dyrare än 129. :)


Till alla 7:or i min skola.

Hej alla fina människor.
Nu är det såhär att jag har en liiten fråga till dom som går i sjuan i min skola.. Har du någon aning om det finns plats i musikinriktningen? Eller är den full? ;o Snällt om du svarar. :)
KRAMAR


Yeas, sånt är livet.

Nu har jag precis ätit pannkakor som M&P har stått och stekt. Haha, dom stekte på 2 liter :o Tjockt!
Nu blir det idol för min del, vad händer själv?


Dagens outfit.

Byxor, Sofias gamla (gjort hålen själv)
Linne, H&M
Tröja, Sofias men från gekås I think.


Skor, Din sko
Väska, Wedins

Halsduk, gekås


Johanna är en sjukling.


Haha, kommer ni ihåg den bilden?  
UUU, ser ni? Mina ögon är typ bruna, skulle det passa på mej?

Tjaaa!
Sitter och tråkar, är typ sjuk nu. Fick gå hem från skolan för att jag inte mådde bra. Så antagligen blir det en hemmadag för mig imorrn -.- Jag hatar det verkligen!
Ville bara skriva ett inlägg eftersom att klockan är kvart i sex och det ända ni har fåt är.. inget! Så ja, här har ni dagens första inlägg :) Nu ska jag ladda upp lite outfit bilder som idag är tagna med mobilen, eller vissa är det. Nu ska jag ta och göra lite saker på datan som jag inte riktigt vet vad det är ännu.
Hoppas ni mår bättre än mig, Kram på avstånd..


Godnatt söts.

'


Du får göra som du vill..


Hade tänkt mig den där bilden.. För jag vill inte ha en jätteseriös bild, det är inte lika kul :)
Men jag vet inte, kanske någon annan.


Åååå
vad arg jag blir!
Jag har suttit här jättelänge och försökt få ihop en header som passar in i min design. Men det blir alltid fel så måste jag hitta på nåt nytt sätt och nu orkar jag inte mera. Och jag har ju inte nån bra bild heller? Jag tog bara någon som jag skulle ha för tillfället. Men nu har jag klagat färdigt. :)

Lalalala,
har inget att skriva. Lyssnar lite på musik och kollar lite på engelskaläxan som ligger brevid mig och stör. Måste nog ge den lite mer tid för den ska jag kunna tills imorrn.
Have a great day!


En liten kul grej bara.

Jag sitter och skriver Johanna ♥ Alexander (hahahaahah på skoj alltså). Så att det står över varandra, så här:
Johanna

Alexander

Och Julia den lilla mattenörden tänker direkt det där som en divisionuppställning. Så hon lägger då till =kvot.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Asså på mattespråk så är det ju täljaren som är över och nämnaren som är under och sen så svaret heter kvot. Är det någon som fattar det roliga?
Det va i alla fal galet kul för det är typiskt Johanna&Julia humor :)
Hihi!


Vindruvor.



Våra vindruvor har börjat mogna. Synd bara att dom smakar bajs.


Dagens outfit.


Tröja, Sofias
Klänning, Gina tricot
Tights, Julklapp


+ min vita halsduk.


Livet leker.


Nån som håller med mig om att vädret inte är på topp idag? Det märks verkligen att det är höst..

Hääääj.
Hemma och sitter framför tv:n med oboy. Idag ska jag inte gör NÅGOT alls. Ska inte ens träna för att jag inte är helt hundra. Eller jo en sak, jag måste göra engelska. Om den nu inte räknades till inget. :)
Hoppas ni haft en bra dag, Kramar.

- Tycker inte ni att Septemper har gått ovanligt snabbt? :o Jag har inte tänk på att nästa vecka så är det en ny månad. Herregud vad snabbt det gått!!


Godnatt söt.

Nu ska jag ta och lägga mig framför tv:n. Har gjort iordning mig och allt. Kanske tar och lyssnar på musik.
Massa kramar.


Tja.


Syskon.

Ganksa tråkigt bloggning idag. Men jag har inte orkat göra bättre ifrån mig. Jag är ju faktiskt förkyld och har därför inte all energi som jag brukar ha.Ville bara skriva ett inlägg, hade inget intressant att berätta. För er som vill veta så sitter jag med täcket runt mig i min stora skrivbordstol och chattar lite med Julia. Har några att smsa med också.
Men nu måste jag röra lite på mig, vilket betyder att jag ska hitta något att ta på mig tills skolan imorrn. :) Haha, vilken mortion huh?
Bryt inga ben, Pussar.


johannanyberg@


Finns han?


Breathing your love, Darin


Tralalalala.

Jag har precis blivit klar med min musikläxa, inte så svår precis. Men jag har gjort den. Knappt några läxor den här veckan, eller inte som vi fått i alla fall.
Nu ska jag ta och lyssna på musik och vara allmänt tråkig.  :)
Ha en bra dag.


Tisdag 1658

Nemen hejsan! :)

Jag har precis kommit hem från plugget (sen jag vet). Jag hatar faktiskt måndagar, dom går såå segt. Men nu är det i alla fall över. Nu har jag inget att göra, så jag funderar på att ta tag i mina läxor så jag har det gjort... Men det måste jag tänka vidare på ett tag. :)
Ha det kul, Massa kramar


Dagens outfit.


Brunt, Gekås
Vitt, H&M (hahahaha, jättegammalt från barnavdelningen :$)

Och mina nyklippta jeans, Sofias gamla och jag är mästerklipparen!


Som en ängel från himlen förtrollade du mig.

Sitter här i mitt rum framför datan och ser regnet utanför fönstret. Jag har inget kul för mig, chattar med Fridis smsar med folk och lyssnar på musik. Ska snart stänga av datan och hålla mig till mobilen endast. Ni får ha det bra ni som är vakna.
Pussar och kramar.


Jag saknar det verkligen'







Ängsholmen, I miss.


Resultat av jeans.



Så.. vad tycker du?


Klippa klippa klippa.

Nu ska jag ta och klippa lite hål i dom här jeansen jag fick från Sofia för länge sen. Resultat får ni snart.


Jag hade glömt bort den.


Gammal bild

Jag hade helt glömt bort den här svampbob t-shirten som jag köte i Turkiet (tror jag) förut. Haha, lite liten kanske men man kan ha ett linne under som går ner lite nedanför. Då ser det helt okej ut faktiskt. Inte så fint att den går högt upp i halsen, vet inte om jag vill klippa i den..


Gran Canaria bilder som jag lovade.



Bilderna blev inte speciellt stora, hoppas ni ser i alla fall.
Just där ska vi faktiskt bo i en hel vecka. :)


Jag har kollat efter kläder.

Det vill jag ha :)


Johannas önskelista.

Sitter och skriver en önskelista. Jag vet att jag har sagt massa saker som jag önskar mig till olika folk. Men just nu kommer jag knappt på något. Det här e det ända:

*Nya Ipod nano, Rosa/lila
*Bp:s adidas träningsbyxor, svarta med vita sträck
*Vita converse
*Liknande Koss hörlurar
*fred perry/adidas tröja

Någon som kommer ihåg att jag sagt något? Skriv en kommentar.


1,2 eller 3?




Själv skulle jag välja nummer 2.


H&M 399.

Nemen är det sant? :o Idag är det den 20:e och jag får mitt barnbidrag. Jag har inte ens tänkt på pengar senaste månaden. Är det inte för bra? :) Men idag när mamma fråga om jag har vinterjacka och skor nu fram till hösten/vintern kom jag på att det har jag inte. Så det måste fixas! Har kollat runt lite och hittade bland annat dom här:


Vilka skulle ni valt?
Svarta VS Bruna.


I´m coming home.


Ni är för underbara'


Hej!
Jag har vaknat och kollat på lite bilder från Gran Canaria där vi ska bo i sommar. Ni får se bilderna snart om jag lyckas hitta dom. Det ser såååå härligt ut!
Idag ska jag inte göra något, jag ska bara vara. Jag vill inte att min förkylning ska bli något värre, därför kanske det inte bli någon träning :/ Jag får verkligen inte missa skoldagar nu, för då blir det inte bra!
Nu blir det så att jag ska kolla runt lite på bloglovin. Roligt liv, jag vet! :)


2152



Oj!


Klockan är bara kvartt i tio och jag är Ûbertrött! Kändes som om hon va 2? Men men, jag har ju något att skylla på ;) Just nu har jag faktiskt inget att göra, hade tänkt mig ett avsnitt av sex and the city och mys med marsvinen? Så får det nog bli, simma lungt!

(Stänger nog av datan nu, inga fler inlägg.. Eller kanske överraskar jag er?)


Jag glömmer det aldrig.


Ganska tråkig bild, men den är oredigerad.. Kul huh?

Som jag skrev skulle det inte bli så mycket inlägg.. Och det blev de inte heller, men vi har haft galet kul! Right?

Det började så att vi möttes vid gula krogen och åt där. Sen skulle vi hem men tog värsta omvägen för att följa Jocke hem till sig. Och såklart skulle det vara jättemörkt och vi skulle gå genom en skog. Om ni inte visste det så är jag mörkrädd. :$ När Jocke sen va hemma skulle vi gå hem och stannade en stund vid allmäna. Asläbbigt. Men vi hade en ficklampa, men kändes som att nån skulle komma bakom oss. För det va asmörkt! Till och med Kim och Pontus blev rädda :) Vattnet va jättefint, helt klart och alla lamporna speglade sig i vattanytan.
Men tillslut blev det för mörkt så vi gick hem till mig och kollade på skräckfilm (alla andra ville -.-). Efter den filmen va alla förutom Pontus jätteflummiga så vi satt och snacka en stund. Sen när han vaknade va alla typ trötta förutom han. Så vi la oss i en klump på madrassen där nere och lyssnade lite på musik. Klockan halv 6 ungefär somnade vi.
Samma dag (höhö) vaknade vi ganska tidigt för att varit uppe så sent, och när vi sen vaknat till lite så gick vi och åt lunch på grillen vid Åkermyntan. Haha, då va klockan halv 4 kanske. Efter gick vi till Hässelby och kollade på innebandy match.

Nu känner jag att jag håller på att bli riktigt förkyld. Inte roligt! Jag sov sen när jag kom hem och åt typ ingen mat. Men nu ska jag kolla runt lite på datan, sånt som jag missade under den dagen. ;)
KRAMAR


heidå

hej kära blogg,. nu ska jag lägga mig hejdå!

Jag åker iväg nu!


Använd nydligen, hinner inte ladda upp en ny.

tar jag en snabb dusch och sen möter folket vid någonstans. :) För vi ska ha ruuligt! Alltså kanske inte så mycket bloggning.
Ha en bra kväll allesammans, Pussar och kramar!


Dagens outfit.


Rosa linne, Sofias
Svarta mjukisbyxor, Josefines gamla

Gaaaaalet snygg outfit alltså..


Muppmupp.

Haha förlåt för dom där muppinläggen innan, Kim ville skriva i min blogg.. :)

Idag har inte mycket hänt, som jag skrev igår är fredag en kort skoldag.
Kemiprovet gjordes idag, och konstigt nog gick det bra. Höhö, för jag har en hemlig källa! :) Fick hjälp om vilka frågor det skulle vara eftersom att han redan gjort provet.. Hihi, busigt!
Snart ska jag byta om, men först ska jag ta kort så ni får dagens outfit. PUSSAR


hej

uyft78iy89u8o0u89d7y6jvutydfghuoxfhyfgiuxcfuifydfuujv8fjkrropdtdtgjdkktoyhydtioåbvgo


;):):O

:DFFFG


:)ööööööö

hej johanna:)

:)

:)<33

:)

vad gör du?<33

Kim gästbloggar.

hej,hej då<33

höhö

HEJ, jag heter tondar,jag e kär i kim forsberg


Skolan.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!:)
Nu sitter jag i skolan i nördrummet (datorer, guitarr hero och tv-spel) med massa folk. Jaghar jätteroligt för att Julia är här (hon tvinga mig att skriva det där). Tänkte egentligen att skriva: jag har inte speciellt jätteroligt. Men men. Höhö, flumminlägg?
Pussar.


Peter svarar peter svarar, HAHA flummigt!


Hmm.. vad ska man säga om detta? Typiskt Julia och Johanna asså!


Imorrn är det fredag,

,vilket betyder kort skoldag, träning, och sen kväll med Julia, Pontus och Kim. Dom ska även sova här sen.

Bara det jag ville säga ;) , PUSS


Jag har glömt en sak..



Gud vad glad jag blir av dom här bilderna, undra varför?


Förut när jag gjorde min design sa jag att en ny header skulle komma också. Men det har jag helt glömt bort. Hehe! Därför behöver jag nu hjälp när jag ska fixa en ny. För jag vet faktiskt inte vilken bild eller så jag ska ha.. Någon som kanske har lust att kolla alla mina inlägg och sen ta den länken med det inlägget där bilden finns i och skicka i en söt liten kommentar? (höhö, någon annan än jag som hängde med?) För jag behöver hjälp av er med någon bild. Har ingen fantasi just nu, kanske ni har märkt i mina senaste inlägg?
Tack på förhand!


Mc´donalds.

Japp, nu ska jag äta mc'donalds mat för M&P kom just hem :)
Kramar.


Johanna Nyberg säger:


Redan använd bild, tog den första jag hitta..

Hallohj, :)
Sitter här och har ganska tråkigt efter att Julia gått hem.
Vi gjorde inte något speciellt men endå lyckdes vi få massa skrattdamp attacker..? Kuligt. Egentligen skulle vi gå hem hit för att plugga till kemiprovet som vi har i morrn, hahahahah! Gick tyvärr inte sådär jättebra eftersom att vi började skratta när vi skulle läsa och tillslut kunde Julia inte läsa normalt heller. Alltså tog det 1½ timma för oss att gå igenom kanske 7 sidor? Skillat!
Nu ska jag kolla runt i lite bloggar och nööörda musik.
Simma lungt!


Dagens outfit.


Grönt, JC
Vitt, H&M
Svart, H&M


Och en Ûberfin bonusbild. :)
Höhö, hade inte ens den där tröjan..


Snipp Snapp Slut

Julia: Vi måste bara skriva ett blogginlägg först.
Johanna: Nej!
Julia: Jo, vi kan bara..
Johanna: heh, okej!

Lättövertalad...

Hej, nu ska vi äta bullar som vi har gjort i hemkunskapen. Hejdå.


/ Jullis Gullis


Jag hatar läxooor!

Nu ska jag plugga och ha tråkigt.
Have fun girls!


Massa massa snack om min dag.


Jag diggar skakbilder..

Heeej, lyssnar på green day och äter yoghurt ur glas. Roligt roligt.
Efter skolan så hängde jag med Kim och Johanna in till vällingby för att Kim skulle fixa lite saker.. :) Höhö! Direkt efter det åkte vi hem igen. Båda vi skulle ha träning.

I tidigare inlägg fick ni skolfoto outfit (?). Alltså hade vi skolfoto idag! Jag hatar det men sköönt att det är över. Jag fick tyvärr sitta ner, men jag hade tur för att två skulle få sitta på golvet. :S Jag antog att det va dom kortaste som fick sitta där, haha så jag ställde mig på tå och hade förberätt med papper i skorna. :) Tjihoooo, jag fick en stolsittplats längst ut.
Sen på ensamfotot fick jag faktiskt välja vilket foto jag ville ha! För jag sa att jag va osäker om jag skulle le med tänder eller inte. Dom ba: men det avgör vi. Men sen när korten va tagna kunde dom inte välja vilket som dom skulle ta, så jag fick välja själv.. :) Konstigt  nog tog jag det när jag log med tänder. :$
Aja, nu ska jag chilla lite framför datan, ha det kul!
Pussar och kramar.


Dagens skolfoto outfit.


Linne, Sofias
Vitt linne (som bara täcker rumpan eftersom att sassie leggings inte har några fickor -.-), H&M
Sassie leggings, Gina tricot

Wooäääj, facelook..

Och såklart en konstig bild som ni alltid får.. :)


Hopp i säng.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Eller först ska jag läsa på lite kemi, men sen! :) Man vill ju inte se trött ut på skolfotot huh? Hoppas ni haft en superdag! Massa kramar.


Lång dagens outfit.


Tjocktröja, H&M (herr avdelningen)
Blått linne, Gina tricot
Svart linne, H&M
Tights, mamma har köpt dom..

Halsduk, Gekås
Svarta vantar med paljetter, H&M
(höhö, körde med vantar idag eftersom att det va 11 grader när jag gick i morse. Jag älskar vantar och halsdukar!)


Nu ska jag äta, ni får mer sen.

Japp, så ligger det till. Kom just hem från träningen och ska äta. Mamma och pappa är inte hemma, så vi har huset för oss själva. ;)
Puss


Godnatt bloggläsare.

Vi hörs imorrn.


Jag börjar bli trött..?


Jätte gamlisch bildisch, Jag och Julia.

Jag börjar bli trött och klockan är 20 i 10. Iförsig ganska bra eftersom att då är jag inte trött imorrn. Så alltså ska jag bara göra iordning mig och sen så ska jag lägga mig framför tv:n eller något i den stilen.

För er som undrar varför det inte blev så många inlägg nu på kvällen, så gick all min tid åt att hitta kläder till Sofia som ska ha skolfoto imorrn. Och det jag ska ha på mig, det är ännu inte helt klart, men TYP! :) Höhö. Det får ni se på onsdag.
Men nu ska jag göra det jag sa att jag skulle (?). Hihi, kramar!


Gran Canaria och Italien nästa sommar!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag och familjen drar till Gran Canaria nästa sommar. Dom sitter där uppe och bokar biljetter redan nu. Guud vad kul, en vecka i lyx.

Dit ska vi!

Och som ni kanske redan visste så åker jag på träningsläger i Italien också! Guud vad sommaren 10 kommer ääääga! Och alla kompisar och så. Men så långt fram är för lång för att längta redan nu (?) Så därför längtar jag till Julafton :D


Ascoola mössor, 79.


Jag vet, sånna mössor hade man på lågstadiet. Men jag tycker faktiskt att dom är jättecoola! :) Hihi, jag tror jag ska ha en till hösten och vintern. Synd bara att jag har en grön jacka, alltså måste jag ha nån tråkig färg, för det är typ bara dom som passar med färgen militärgrön.. Eller?


249, Gina Tricot.


Ni vet inte hur mycket jag letade efter en sån där i våras men aldrig hittade. Och nu finns den äntligen! Ska nog satsa på den vita eller blå, det finns i flera färger för er som är intresserade! :)


Finns det verkligen någon som skulle tacka nej?


Det skulle i alla fall inte jag göra!
Jag skulle göra massa för att få en sån.

(jag vet, jag har redan en dator.. Men skulle det inte vara lite bra med två stycken?)


Julklappar.


Jag har redan börjat kolla på va jag önskar mig i julklapp ;o En sak som jag verkligen vill ha är en Ipod, och det har precis kommit en ny för 1490 spänn. 8 GB och filmkamera, Grymt!
Vad önskar du dig i julklapp då?


När det bara är du som står kvar.


Foto och redigering av mej.

Heeejsan, nu är jag hemma från skolan och sitter här framför datan samtidigt som jag är jättehungrig :$ Ska nog ta och äta nåt.
Eftersom att jag alltid tar en mening om skolan i nästan varje inlägg, kan jag lika gärna göra det nu också! ;) Skolan idag.. (höhö).. kändes fööör lång, slutade klockan 20 över 3. Men det kändes som typ 5.

Nu sitter jag och snackar med Corinne i telefon och snart ska jag äta nåt. Tjingeling!


Heter man Johanna Nyberg så gör man.

Coolt, innan jag skrev det där inlägget så hade jag endå 74 besökare! Så om jag skulle ha skrivit lika många som igår, skulle det ha vart ännu mer då?


Min dag idag.



Ooj, är jag dum nu? Ingen bloggning knappt!
Men jag har sanna saker att skylla på :) Precis när jag vaknat så fick jag ett sms om att några av oss skulle träffas. Jag gick till åkermyntan (i spöregn) för att träffa Pontus och Tondar. Sen gick vi till gula krogen för att träffa Kim. Vi gick då hem till mig. Satte oss längs ner och kollade på Spy kids. Haha, vår favoritfilm!
Men tillslut var det ju dags för träning. Kim och Kalvik ville så gärna följa med så så blev det. :) Alltså 3 timmar på läktaren.
Men nu är jag tillslut hemma, därför ska jag ta å duscha och sen ska jag fixa saker tills i morrn. Ni får ha det bra,
KRAMAR


Nu ska jag kolla på tv.

Japp, det ska jag göra så det här blir det sista inlägget för idag.
Godnatt, sov sött!


Outfit.


Randigt, H&M
Blått, Skolbyxor
+ ytterkläder

JAAAA, mitt hår är ungefär brunt nu :)


Vad tiden går långsamt när man går upp tidigt..?


Bild av Kim tror jag.

Jag gick ju upp tidigt imorse, och herreguud vad man hinner göra mycket när man är uppe så tidigt. I vanliga fall vaknar jag äter frukost sitter vi datan och sen är det kväll? Haha! Och idag har jag gjort massa saker. Det känns som att det va igår som jag kollade på fotbollsmatchen.. Ojojoj.

Jag tycker att jag har uppdaterat ovanligt mycket idag. Då blir nog Julia glad :) Hihi, hon klagar på att jag skriver för få inlägg på dagarna. Men idag har ni redan fått 10 inlägg tror jag, och tvivla inte på att det kommer flera. Klockan är ju bara 20 i 11 /johanna nyberg


Redigerad.


Varsågoda, där har ni Kim och Kalvik.


Rösta på mig, Nr 2.


Liite udda bild kanske, men sånt är livet!

Nu är det såhär att jag har blivit en av dom fyra finalisterna i den här bloggen. Och om du missade länken innan får du en HÄR också :) <3
Rösta Rösta Rösta! TACK.


Jag har inte alltid samma ögonfärg.



-Vet ni vad?

Mina ögon är lite konstiga har jag kommit fram till. Ibland är dom djupt blå dom kan vara isblå, lysande blå, knallblå och bara blå. :) Haha är inte det liiite konstigt?
Det va bara det jag ville meddela! PUSS


I can't let you go.



Nej nej nej, jag har förlorat 2 stycken prenumeranter, gör jag nåt fel?


Jag kan också bli brun.


Ojojoj, skills eller vad? Ser ni min linje? HAHA, tänk om jag skulle vara så brun nu.
Bilden är tagen med min gamla mobilkamera plus att bilden är svartvit. Så tänk om den skulle vart tagen med systemkameran, guuuud vad det skulle ha synts bra! :) HIHI!


Gamla tider.

Har kollat igenom lite gamla bilder. Haha, guuud vad mycket roligt jag har haft i mitt liv, allt skratt! Jag undrar hur gammal jag kommer bli eftersom att man säger 'ett gott skratt förlänger livet' och jag skrattar nästan hela dagarna :) Haha, jag kan uppfattas som flummig..

Nu sitter jag faktiskt och äter marsch. Förra året hade jag köpt massa såna från plygplatsen, och i en av dom hittade jag en mosad fluga! Jag höll på att äta den, fy faaaan vad skabbit det va!! Så vi ringde och klagade, vi fick typ 200 spänn i kupponger så att vi kunde köpa nya..? HAHA!

USCH! [- ursäkta dålig bild, tagen med mobilkamera..]
På grund av det där gillar jag inte marsch lika mycket!


Jag lämnar min dator.


Nu ska jag kolla på tv.
Ha det bra!


Nu är det höstkläder som gäller!


Höhö, jag är fotografen själv, alltså blev bilden lite konstig sådär..

Jag sitter här och gör inget, är fortfarande trött (!) Konstigt. Jag är ingen morgonmänniska har jag kommit fram till. Utan jag sover bort halva dagen när jag väl kan det. :)
Jag har inget att skriva om, ska kolla upp lite höstkläder på bland annat gina och h&m. Lägger upp bilder om jag ser något intressant.
Gruppkram!


Är det inte otroligt? Jag är vaken.



Godmorgon..?
Jag vaknade av att Julia sa att hon behövde gå hem, hon ska typ på bio med kim, boman och clara. :) Vi får se om det blir nåt ikväll över huvudtaget för jag är verkligen så [                                              ] trött.. Men jag gick upp halv sex för att jag själv ville det.

Somsagt va vi först på en fotbollsmatch  (Kim spelade inte för han får inte för doktorn?) men i alla fall så va dom grymma! Herregud! Dom vann med massa-0. Sen åkte vi vidare till Salem och kollade på när han körde innebandy. Dom vann även där med 8-7!
Nu är jag föör trött, jag tror nästan att jag vart "övertrött" hela dagen! För att när vi sen kom hem va jag och Julia helt slut. Men nu ska jag sluta, KRAMAR!


Oh no, it's Julia again.

Hejsan, Julia Här. Johanna sover & jag vaknade precis eftersom dom borrar på nerevåningen här. Helt sjukt att hon inte vaknar! Vi har hunnit med galet mycket saker och klocka är bara tre.
Gick upp klockan halv sex & åkte till vällingby. Där träffade vi Kim & Kalvik efter nästan en timme i vällingby.
Sen kollade vi både på fotbollsmatch, innebandymatch i Salem och åt frukost på donken. Så vi har träffat massa folk idag & sen är det tänkt att jag, Kim och kanske Filip sover här hos Johanna inatt. Vi får se.
Ledsen, långt inlägg. PUSS! 


 Är hon inte söt?


Godnatt folket!



Nu ska jag sova, för att jag ska upp halv sex för att möta Julia vid gula krogen. Vi ska till Åkeshov med Kim och Kalvik för att kolla när dom har match. Dom ville så gärna ha mig där :') HIHI!
Men ja.. Godnatt!


Järfälla Gymnasterna tävlar, det är underbart!


Det är glädje'

Jag sitter och kollar på gamla tävlingsklipp (finns under musik och videos), asså jag kan inte beskriva känslan. Jag ryser seriöst i hela kroppen och glädjetårarna rinner. Att jag fortfarande har glädjetårar från dom tävlingarna, det va ju länge sen. Asså det är underbart! Jag sitter och hoppas på att det går bra när jag redan vet att ingen faller, jag känner känslan här hemma i stolen som jag känner när jag står där framför publiken och ska köra 1½ skruven. Det är som att göra det på nytt, om och om igen.
Och jag älskar det verkligen!


Nu sitter jag ensam igen.



Nu har Pontus och Kim precis gått hem, Clara gick hem lite tidigare..
Först träffade jag dom vid Gula krogen, gick sen förbi Clara och fråga om hon skulle med ut. Vi gick förbi hennes hus så varför inte? :) Vi gick då ner till vattnet och va där en stund, pratade.. Klockan va halv 10 då vi började gå hem. Kom hem till mig och fotade  haha dom diggar min kamera! (a)  Sen va dom tvugna att gå hem.

Så nu sitter jag ensam inne på rummet med choklad och cola. Alla andra har redan mysat så jag får göra det själv. :)
Men nu ska jag ringa Kim, och då kan inte jag skriva. KRAM!


jag gästbloggar!<3 (KIM)

kungen forsberg Är coooooooooooooolast i världen och lite pontus :)<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Träningen gick piss.

Hej!
Hemma från träningen och har precis ätit. Som jag skrev gick det sämst eftersom att jag inte kunde köra. Jag kunde inte andas för att det högg till varje gång jag andades in.. läskigt!
Men nu ska jag ut för att träffa Kim och Kalvik, PUSS


Träning snart.

Nu ska jag äta något innan jag åker iväg på träning. Vi ses ikväll!


Outfit.


Tjalalalalalala!



Heeeej, :)
Jag försöker få fram en låtkod från ett youtubeklipp. Men det är ganska trögt..
Idag har skolan känts lång även fast vi slutade 20 över ett. Fast det känns som att det är typ tisdag idag :o! Idag ska jag träna och sen ha mys hemma med min familj, om inget annat kommer i mellan. Men nu ska jag ta nåt och äta och sen kolla in lite bloggar. Ha det bäst!
PUSS

Jag känner att det här inlägget blev jätteintressant...


Godnatt alla bloggläsare!

Nu ska jag duscha och sen läsa några sidor i kemiboken. Och efter det hade jag tänkt mig att sova. Men innan det kan ni få kolla på en bild från idag. :) PUSS


Outfit.


Haha, vad fin man kan vara! :) Facelook btw, om man nu ser nåt.


Bild tagen av Julia.

Jag är inte döv jag bara skiter i dig t-shirt, ?
Vitt linne, H&M
Sassie legging, Gina tricot
Strumpor, Gekås


Jag är hemma med massa foton!

Heeejsaaaan! :)
Jag har precis ätit och innan det var jag och Julia iväg på en "resa"? :) Vi åkte till Hässelby strand och gick sen in till Grimsta stallet. Lite kul för att alla hästar står på samma ställe som dom gjorde när jag red där. :') Och på vägen togs massa bilder som ni kommer få se lite då och då. Vilket betyder att min bildtorka är över.
Men nu ska jag va lite halvduktig och göra mina läxor.

Pussar!


Gästbloggning.



Heej.

Jag fick skriva ett inlägg åt Johannis idag. Vi har precis ätit scones med hallon smoothie & nu ska vi fota lite eftersom Johanna påstår att hon har "bildbrits" -.- 

/ Julia
 


Jag ska göra läxor och sen sova.

Lalala, jag har ingen bild att lägga upp för lilla jag har bildbrist, lalala!

Jag måste verkligen ta och knäppa några kort jag kan lägga ut på bloggen. När vi va på skansen såg jag massa fina kort jag skulle kunna tagit om jag hade haft med mig min kamera.. OM!

Sitter och kollar i olika bloggar, har lite småtråkigt sådär. Ska snart läsa lite i en bok som är läxa och sen ska jag nog ta och lägga mig. Är ganska trött och vill vara piggare imorrn än vad jag va idag.. Höhö!

Vet ni vad jag har fått reda på? :O Snart är det skolfoto! Jag hatar verkligen skolfoton, jag vet aldrig hur jag ska le eller sitta. Jag har alltid velat stå upp men det får bara dom långa göra :/. Jag tror jag aldrig har blivit riktigt nöjd med ett foto. Hoppas jag blir det den här gången.
Men nu ska jag göra mina sysslor, HAHA! Pussar.


Rösta på mig!

Alla klickar här för att rösta på mig. Om du vill, kan du klicka här också!
TACKTACK!


Outfit.



T-shirt, gjort själv
Svart linne som kjol, H&M
Tights, H&M?
Rosabandet, Mataffär 20 kronor :)

Åååå, vilken speciell outfit..


Jag ville aldrig åka ifrån.


Jag saknar.

Jag är hemma från skolan. Inget speciellt har hänt därför har jag inte heller nåt kul att blogga om. Men jag ville bara uppdatera lite granna. :) Snart ska ni få dagens outfit och kanske något mer inlägg.
Ikväll blir det träning och sen idoool. Pussar!


Shopping i staaaan.

Efter att vi vart på skansen (det va inte kul!!) så stannade några av oss kvar i stan. Åt först på donken och så gick vi in i nån konstig affär och köpte lite saker. Jag köpte det här halsbandet för 25 spänn,

vad tycks?

Men sen när vi skull hem glömde vi att gå av i vällingby, så vi gick av stationen efter och gick runt där och hittade sen en busshållsplats. Haha! Det tog ett tag så jag va tvungen att skynda mig hem för att hinna byta om och så till träningen. Där fick jag måånga kommentarer om mitt hår, höhö!
Idag har jag också sett första avsnittet av idol 2009! Jag älskade hon som va först ut och han den coola med svarta glasögon? Om ni fattar vilka jag menar. :) Men nu måste jag verkligen sluta skriva efetrsom att jag måste plugga och duscha.. :S
Kram


Dagens outfit.


Myskläder idag på grund av skansen..

Linne, H&M
Mjukisar, Skolan
+svart jacka och svartvit halsduk.


Idag blir det skansen.



Heeej alla glada :)
Jag är helt färdig.. nästan! Jag ska fixa maten som jag ska ha till skolan och sen borsta tänderna. Vi ska till skansen, alltså behöver jag mat med mig. Jag vill se bjöööörnungarna :) HIHI! Medans Kim sa att han ville se aporna? Haha dom är ju fula, eller dom stora i alla fall. Nu ska jag lämna datan ett tag och fixa det jag skulle göra. Ha en bra dag sötnosar, PUSS


Haha mitt hår är inte blått..

Det ser bara ut så på bilden..


Jag byter till tv:n nu.

Jag sitter här och nördar låten som jag just lagt upp, kan snart hela. :)
Men nu ska jag nog lägga mig framför tv:n.


Skratt och tårar.


Anton och Affe, were ever you are remake

Var du än är, och var du än befinner dig,
så finns jag alltid där för dig.
Jag vakar över dig som gud över jorden.
Förklarar mina känslor genom dom här orden.
Dagarna kommer, och dagarna går.
Jag älskar bara dig, och jag hoppas du förstår.
Det finns en dröm, och du och jag lever i den.
När du ser på mig, så stannar tiden.
Tusen diamanter finner jag i dina ögon,
Alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom.
älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta,
utan dig skulle jag vara borttappad.

Oceans apart, day after day
and I slowly go insane.
I hear your voice, on the line,
but it doesn't stop the pain.
If I se you next to never, how can we stay forever?
Wherever you go, whatever you do.
I will be right here waiting for you.
Whatever it takes, or how my heart breaks.
I will be right here waiting for you.

Min ögonsten och livets diamant, att du är min det kan inte vara sant.
Som en ängel från himlen förtrollade du mig
och jag lovar dig jag kommer aldrig såra dig.
Du är det bästa som hänt mig
Prinsessan i mitt liv och jag älskar
dom stunder när jag tar dig här brevid.
Att smeka ditt hår och nudda dina läppar,
utan någon tvekan är du den perfekta.
Du och jag förevigt det ska alltid vara så.
Vi behöver bara bry oss, bara bry oss om oss två.
Du och jag och kärleken är sann,
djupast i mitt hjärta där finns ditt namn!

Oceans apart, day after day
and I slowly go insane.
I hear your voice, on the line,
but it doesn't stop the pain.
If I se you next to never, how can we stay forever?
Wherever you go, whatever you do.
I will be right here waiting for you.
Whatever it takes, or how my heart breaks.
I will be right here waiting for you.


Det här är verkligen min och Julias låt, ni fattar inte hur många minnen och tårar som kommer när vi lyssnar på den låten..


Jag har ingen fantasi.

Heeejsan alla! :)
Jag sitter här och är inne på msn, playahead och smsar, mohahah!
Idag i skolan har jag fått massa kommantarer om mitt hår som är liite för mörkt. Några tyckte att den mörka fägen framhävde mina blåa ögon.

Håller du med?

Dom flesta tyckte det va fint, eller det va vad dom sa i alla fall.. :) Jag skulle vilja platta mitt hår och se hur det ser ut med den mörka färgen, men mamma sa att det inte va så bra eftersom att toningen sliter på håret, och det gör det när man plattar också så jag ska vänta lite med det.
Nog snackat om hår, nu ska jag göra mina läxor eftersom att jag är såå duktig. Höhö, PUSS!


Dagens bloggande startar jag med en outfit.


+ Vit halsduk och svart jacka.


Jag har inte bloggat så mycket idag.


Söta.

Jag vet jag vet, bara två inlägg idag! Men sånt är livet bebiiiisar.
Och nu ska jag faktiskt gå och sova, sweet dreams.


Jag har svart hår..

Jag färgade mitt hår direkt när jag kom hem från träningen. Och nu är det typ helt torkat, och det blev svart! Inte precis det jag tänk mig! Men tur att det va en toning så att det går bort mer och mer.. Här får ni en före och en efter bild. HAHA! :)

man kan ju tycka vad man vill..


Julia i telefon.



Heeeeej!
Sitter och snackar i telefon med Julia, hon sitter i stallet med jättegulliga kattungar enligt henne :)
Idag vaknade jag sent eftersom att jag pratade mec Kim och Boman till klockan.. sent i alla fall! Och till frukost gjorde jag och mina syskon pannkakor och fattiga riddare, yummi.
Idag händer det inget förutom att jag ska träna klockan 3 och sen tona mitt hår. Hoppas det blir bra! Ni kommer få en för och efterbild. :)
Men nu ska jag fortsätta göra det jag gör, Ha det bäääst!


Telefon.

HEJSAN!
Jag sitter och snackar i telefon med Boman och Kim. Vi har det lite kul :) Haha, men det är jättesvårt att snacka samtidigt som man skriver. Alltså ska jag sluta nu. KRAM!


Svaren från frågestunden.

Jag hade verkligen inget att skriva om så jag drar svaren till frågorna redan idag. :)


Postat av: fanny
va är dt som du är nöjdast med din kropp ?:)
och älskar din blogg, puss !<3

Svar:
Oj, jag vet inte ritigt. Ibland är jag nöjd för att jag är kort (konstigt huh?) men oftast önskar jag att jag va längre. Jag kan ibland vara nöjd med mina ögon för att dom lyser blått. Haha, det är liksom olika saker som ändras. En dag är jag nöjd med det och nästa hatar jag det.. Så fungerar jag!
Tack så mycket söti! :)<3


Postat av: julia
Hur mycket betyder jag för dej? ^^ <333

Svar:
Massa! :)<33333333333333333

Postat av: julia
Vad är du mest nöjd med? :)<3

Svar:
Menar du på mig eller över huvud taget? :) HIHI!


Postat av: julia
Hur söt tycker du att du e på en sakal 1-10? (a) <333

Svar:
Haha, ibland 5-5½. Och ibland typ 2. Det beror på hur jag är klädd och fixad. :) <3333
Jag hatar att snacka sådär om mig själv.. Det känns fel att säga att man älskar en själv till 100%. Om jag nu skulle ha älskat mig själv så mycket. ;)


Postat av: julia
Om du skulle ändra vad som helst på din kropp, vad skulle du ändra på då? :) <333

Svar: Gud vad många frågor om min kropp. :$
Jag skulle nog vilja ha ett annat hår! Platt och en annan färg. För just nu har jag typ guldigt hår? Jag vill inte vara guldlock.. 


Postat av: AGNES
hmm va ska ja fråga..
Är du nöjd med din nya klass?:D <33

Svar:
Ja det är jag, visst skulle det vara roligt att få med sig flera från sin gamla klass. Men jag måste ju lära känna alla andra också. :) <33


Postat av: mupp
b-h storlek?

Svar:
Anorlunda fråga..? :) Men 70a.


Postat av: M Y Y S A N
min fråga: hur kmr det sig att du började blogga?
och vem av storbloggarna är din favvis? <3


Svar:
Jag började blogga för att min syster gjorde det. Jag tyckte det såg kul ut och nu har jag bara fassnat i bloggningen. :) <3
Min favorit är nog paow, om jag måste välja..


Postat av: Daniel
vem är den roligaste personen du känner?
vem är din bästa kompis?

Svar:
Du är nog en av dom roligaste jag känner.. (det va de du ville höra va Danne?) Och Kim såklart! :)
Vem? Haha jag har mååånga! :) Jag är bästavänner med dom flesta, dom vet bara inte om det ännu. HAHA!


Postat av: A
Vad vill du bli när du blir stor? :)

Svar:
Just nu funkar allt så bra, så jag vill inte bli stor. Men om jag måste svara på den frågan så vill jag bli något som har med musik att göra. Sjunga och spela gitarr.. jag måste bara lära mig spela först! :)


Postat av: Clara
vilka länder har du besökt? jag älskar dej <3

Svar:
Jag har inte vart i på så många ställen, men Cypern, Frankrike, Turkiet, London och Spanien. Jag vet inte om det är så mycket mer, eller jo Sverige! Men vi har bilat ner till Frankrike så vi har åkt igenom massa länder. :D Gills det? Men nästa sommar blir det ju Italien, som jag vet att du alltid velat åka till. :) Mohahah!
Jag älskar dej också! 


Postat av: Julia
Okej nu kör vi , haha!

- Hur många besökare har du per dag?
- Vad är det första du tänker på när du går upp på morgonen?
- Favorit låt just nu? (a)
- Hur länge har du tänkt blogga?
- Vad vill du bli när du blir stor?
- Vad heter dina bästavänner?
- Är du oskuld :$

Svar:
-Nu har jag börjat komma upp i 65-70 /dag. :)
-Jag kan tyvärr inte tänka så tidigt på morgonen..
-Ingen speciell, men jag älskar att lyssna på dom där gamla låtarna som vi lyssnade på i femman sexan, dom väcker sååååååå många minnen. Jag älskar att lyssna på dom!
-Jag ska blogga tills jag är 63½.. Haha Julia söt, hur sjutton ska jag kunna veta det? (:
-Som sagt vill jag jobba med musik på nåt sätt.
-Jag har för många för att dom ska få plats.. :D Hahaha, jag skojar.
-Ja, jag är oskuld. (:


Postat av: Josefine L-H
Hej sötis här kommer några frågor ! :
1. varför är jag så himla smidig hela tiden ?
2.bästavän ?
3.varför valde du matte No ?
4.det sjukaste du har gjort ? (måste svara !!)
5.tycker du att du sjunger fint ? :)
6.hur kan du och sofia vara så lika ?
7.på en skala 1-10 hur mycket älskar du mig ?
8.stavas grym såhär : grym eller grymm ? :D
9.hur kan jag vara så grym/grymm ?
10.är du kär ?
11.vill du ha fler husdjur ?
12.ska du åka utomlands i år/ nästa år ?
13. i så fall, vart och när ? ;)
14.varför köpte du typ 30 klubbor på pansiot idag ?
15. varför hänger vi på ett pansionärs hem ? haha..

det var allt hejdå gullet ! <3

Svar:
1. Jo för att du har hängt ihop med fel folk. Det vill säga mig! :)
2. Mööööh, hur många gånger har jag fått den här frågan?
3. Jo för att jag är en plugghäst! :) Skoja, för att det är det bästa för framtiden tänkte jag.
4. Ojojoj, asså jag kan inte säga allt. Jag vet inte hur många gånger jag har gjort bort mig under min livstid. Jag har gjort bort mig så många gånger så att jag har börjat tycka det är kul.
Skit, jag har suttit med den här frågan i minst tio minuter och jag kommer inte på ett ända, jag ska fundera vidare på den frågan. Haha typsikt att glömma bort när man väl ska svara på en fråga med massa svar!
5. UUUUÄÄÄ! Jag hatar att skryta.. Men jag tycker att det kan låta bra ibland när man spelar in..ja. :$
6. Kanske beror på att vi är syskon och har samma mamma och pappa..? :D  Nej jag vet inte, själv tycker jag inte att vi är så lika! Vissa tycker att jag är mer lik Ida..
7. 100000000000. Jag älskar dig så enormt mycket så det går inte att beskriva! Tänk att vi känt varandra sen dagis! :') <33333333333333333333333333
8. Det stavas nog grym.
9. jag vet inte det har jag också alltid undrat. HAHA!
10. Nej, jag tror inte jag är kär. Jag skulle vilja ha en pojkvän.. :)
11. Jag skulle inte säga nej direkt. Men när jag sen flyttar hem ifrån ska jag köpa en liiiten hund. Det har jag bestämt!
12. Jag ska åka utomlands nästa år, träningsläger i Italien i en vecka! :)
13. Höhö, du fick svaret där uppe!
14. Jag gillar klubbor.. okej? :$<33333               HIHI!
15. Jo för att vi är konstiga.. Det borde du väl ha lärt dig vid det här laget?

Taack Sööööötnoos. 


Postat av: Josefine L-H
vad gillar du mest med mig ? :D <3
puss.

Svar:
Allt, ! :) <33333333333333


Converse 699.


Jag har alltid velat ha converse. 699 spänn kostar dom, det är föööör mycket för mig. Jag får väl åka till New york och köpa dom något billigare där. :) Haha, lycka till Johanna Nyberg!


Gymnastik, kompisar,familjen och musik är mitt liv.



Jag har precis ätit pannkokor till middag och snart ska jag och mina syskon ta och kolla på High school musical. HAHA! Kuligt. Idag är det bara jag Sofia och Sara hemma, mamma och pappa är i västerås och bor på hotell för att fira pappas födelsedag som va för några dagar sen. Och Ida är med hennes pojkvän Fredrik och firar deras 3- års dag. :) Hoppas ni har en mysig kväll, Kramar!


nummer 2.

Jag orkar inte skriva, därför får ni bildbomb nr.2

Sötnosen Emilia.

Hmpf..

Med er är jag lycklig.

Emilia.


Ebba, Alle och Emilia

söta alexandra.

Det va alla.
KRAM


Hemmakväll istället.

Det blir inget ikväll på grund av olika skäl..


Bildbomb nr.1



jag på trampett.

hihi, söt va?

haha, ingen kommentar..

Haha, så sött.

Det här va det min grupp fick fram. :)

Tjockt huh?

Tagen av Kajsa tror jag..?

Ebba och Alexandra.

Höhö?
Innan min kamera dog blev det massa flummbilder, dom kommer ni få se sen också.
PUSS 


I´m back.


jag och emilia

Jag är hemma!
Och det har vart sjuuukt kul! Vi började som vanligt med att träna till klockan sju eller nåt. Efter det fick vi reda på att vi skulle ha nån slags fem-kamp. En sak va att man skulle göra en säng av alla sakerna i hallen, man skulle ha den finaste. En annan sak va att man skulle kasta en sko så lång som man kunde. Och vi fick 75 spänn var, med dom skulle vi gå till affären och handla saker till en efterätt. Laget skulle komma överens om nåt man skulle göra. Vi bestämde fruktsallad med smältchoklad i ugn. :) Vi kom tvåa på den övningen! Och i slutet blev det också en musiktävling. Totalt kom vi trea av fem tror jag. :D HAHA!
Sen när fem-kampen va slut hoppade vi trampolin till klockan 12 och sen blev det prat tills klockan halv fyra eller nåt. Vi passade på att fråga ut våra tränare, hihi!
När vi sen vaknade kom vi på att det kanske inte va sååå smart att somna så sent, vi gick upp väldigt tidigt! Så alla gick runt där i hallen jättetrötta, haha och då fick vi veta om att en kvart ska alla saker vara borta för att det kommer en grupp som vill träna här. Hehe, inte så kul så tidigt på morgonen.
Laserdome va askul! Själv kom jag på 12:e plats. Och mitt lag (röd) vann!
Hoppas ni orkade läsa allt det där, nu ska jag ta en dusch eftersom att jag ska till Julias place klockan 6.
Ha det bra! KRAM


FÖRLÅT ATT JAG RADERADE DIN BILD JOHANNA...

.. men den var SÅ ful på mig.  / julia

Ni glömmer väl inte min frågestund?

Ni har hela helgen på er att fråga några frågor till! Jag svarar på söndag om jag får tid. Så om ni har lust kan ni ju trycka på den här länken och fråga en fråga i det inlägget! :)
TACK!


Jag dissar Håkan Hellström.

'bild raderad'

Sitter framför datan med o´boy, det är min nya drooog! :)  Haha, och samtidigt lyssnar jag på Håkan Hellström och jag hatar det! Jag fattar inte hur man kan tycka han är snygg och att han sjunger bra! Hmpf.
Men men, nu ska jag snart städa marsvinsbur och packa till träningen, som sagt ska jag ju sova där. :)
Ha det bäst, PUSS!


Dresscode och dagen.

Hejsan.
Gick upp sjukt tidigt för att jag skulle ha tid, och som vanligt blev jag klar typ 40 min innan jag ska gå. Och då tänkte jag att jag kan ju passa på att blogga. :)
Idag så är det skola till 13.20 Sen ska jag hem och städa marsvinsburen (haha, intressant?). Klockan 5 åker vi till gympan, men idag kommer jag inte hem, vi ska sova över där i hallen och på lördagen så ska vi alla spela laserdome (stavning?). På lördags kväll ska jag hem till Julia för att fira hennes födelsedag, kommer bli askul! Sen på söndag så är det så att mamma har sagt att hon ska tona mitt hår, :) Jippiii!
Nu ska jag sluta snacka, ni får se dagens outfit istället.


Vitt linne, H&M
Randigt linne, Gina tricot
Jeans, Gina tricot
Grå tjocktröja, H&M (finns inte på bilden).
+svart jacka och vit halsduk.

PUSS


Spöregn, det märks att det är höst.

Jag Älskar att somna till regn..


Du blir nog den första..

Så, nu tror jag att jag har uppdaterat allt jag har lovat er. Alltså ska jag nog lägga mig nu, är trött!
Godnatt.


Kläder från Julia söt.





baksidan..

Lika dana i prickigt och randigt.


Jag har inget att blogga om!


Jag saknar det verkligen!

Nej tyvärr har jag inte det, så om det nu blir några inlägg så får ni vara berädda på att dom inte blir så intressanta! :) HAHA!
Det va bara det jag ville säga, PUSS


Glosor suger..

Har precis fixat Claras (<---länk) design. Det tog ett tag, och nu när jag chattade med Josefine och hon sa att hon gjorde spanska läxa så kom jag på att jag har 15 franska glosor att plugga in tills imorrn, höhö! Så det ska jag göra nu! Ha det kul! För det ska inte jag ha.


Nu är det köpt, alltså inga mer frågor om färg.


Haha, sexig bild asså!
Men nu är det köpt, 105 kronor på Åhlens.


Dagens outfit.


T-shirt, fått av Julia :)
Vitt linne som kjol, H&M (jättejättegamalt!)
Tights, H&M
+ svarta tygskor, svart jacka och vit halsduk.


Jag är hemma hos julia och tjockar cholkad.

Heeeeej!
Jag är hemma hos julia som sagt och vi gör inget för tillfället. Efter skolan åkte vi och Sara till Vällingby för att köpa färg till Sara oh toning till mig, brun blev det, :) När vi kom hem träffade vi Fl, Felicia och Vickan ett tag. Och sen fick jag kolla på lite kläder som Julia sorterat ut, hittade lite saker som ni sen får se. Men nu måste jag hem.
Hejdå sötnosar.


Jag har fått 500 kronor, !


UUUU, ser ni att jag redigerat lite så att mitt hår ser mörkare ut? Vad tycks? :)

Och för dom ska jag faktiskt köpa en toning för imorgon, just nu bryr jag mig inte om vad ni säger. ;O Taskigt huh?
Men men, nu ska jag duscha för jag kom hem från träning, sen ska jag läsa lite i en bok som va läxa tills imorrn, och sen ska jag nog sova. Simma lugnt!


Jag vet inte vad jag ska göra, ni får hjälpa mig!


vad tycker du?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Vad ska jag göra? Vissa säger ´nej tona inte du har redan såå fint hår!´ Andra säger ´jaaaa färga, fast kan du inte bli blond?´ Och från vissa får jag höra att det är en jättebra idé att färga mörkbrunt med röd nyans.. Julia tyckte också att jag skulle ha ljusbrunt! 
HUUUUR ska jag göra nu!? Hjälp mig.  


Va berädda att se kläderna på mig en vacker dag!


Om det va någon som va lite intresserad, ! Nu vet ni också vart ni kan hitta saker. Det mesta jag ska köpa finns på Gina tricot och H&M.


Vad tycker du att man ska ha på en fest?








Bild 1, 2, 3 eller 4?


Grattis FL!


Bilden har han tagit själv..

Grattis på födelsedagen FL, 13 år! :)


Dresscode.


Tröja, fått av Ida
Linne, H&M
Svart linne som kjol, H&M
Tights, säkert H&M också..

Facelook som alla säger.. HAHA! :)


O´boy, vilket vackert väder.


Kan man verkligen kalla oss normala..? :)

Hejsan!
Sitter här och dricker O´boy :) Kom just hem från skolan som inte va något speciellt idag. Har varit vanlig för en gångs skull. Idag ska jag i alla fall träna klockan sju till nio, så jag får passa på att blogga nu innan. Fast jag vene, jag har några läxor som måste göras, fast ni får väl kolla in lite då och då så kanske jag har skrivit nåt? (:
Nu ska jag tralla vidare med andra saker på datan.. ? HAHA!
PUSS


Grattis pappa!


Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i hundrade år. Ja visst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva ut i hundrade år.
Jag älskar dej verkligen pappa!


RSS 2.0