.

jag har en sak jag inte visat er..
Åkte in till stan idag efter skolan. Busig jag är som inte berättat för någon, inte ens mina kompisar..

Gås

Ja pappa. Jag vet att du sa 'köper du den där jackan så kommer du ångra dig nästa år'
Och nu måste jag tyvärr erkänna att du hade helt rätt.. Det är inget fel på den jag har. Men ja... Dom flesta kanske förstår när jag säger fjällräven? Vill i alla fall ha en militärgrön eller brun, kollar på blocket just nu.

men jag har det bättre nu...

'Jag ser, jag ser världen där bakom. Bakom den där väggen som stänger mig inne, som gör att jag får svårt att andas. Jag får inte ut något, kan inte prata, som om mina läppar inte existerade. Den där väggen som ser så tunn och skör ut. Som om den vore lätt att krossa. Krossa allt, slänga bitarna i golvet, gå där ifrån och aldrig mer se det igen. Den där väggen som stänger människorna ifrån mig, den som stänger ute all lycka.'

Något jag hittade i mina dokument som jag hade på min playaheadsida för åratal sen. Varför så depp för? Kunde jag inte bara förstå att jag hade det bra? Och varför förstod jag inte det förns nu i efterhand?

-

Det som fick mig att vilja kämpa är borta...

simPsonS

TjaTjaw Bloggwen! Vikktorw@pea här! Sitter nu och tjillar på resturangen! åh vad äter jag för nåt? KÖTTBOLLAR! Och vad ska jag äta till efterrätt? Paankaarkor kanske...det kanske låter goTT!  JA det e gott...men nu ska jag kolla på simPsonS! hejdooooo! M.V.H. kissie. grrrr

skoojaa för de va jockepocke@pea

ännu en svensk vinter

Gud vad jag längtar till att gå runt i stora jobbiga vinterskor, fet fjällräven och vara likblek. Älskar vintern. Verkligen sådär jättemycket. Inte så mycket rönnbär i år så det blir förhoppningsvis inte så kallt som förra året, hahaha!

varför

varför är jag så grym?
varför pratar dom på spotifyreklamen när alla ändå vill att dom ska sluta?
varför är jag döpt i kyrkan fast jag inte tror på gud?
varför har jag drabbats med lockigt hår och glugg?
varför finns det bananfodral som alla bananer inte ens får plats i?
varför växer inte pengar på träd?
hur kommer det sig att jag är typ den enda som inte kan kartan?
varför kommer jag inte ihåg det jag skulle skriva här?
varför gillar jag att gråta ibland?
vad har jag gjort för att förtjäna ett avbrutet korsband?
varför vet ingen vad som händer efter döden när jag så gärna vill veta?
varför har jag fem missbildningar men mamma och pappa inte har några?
varför lyssnar man på deppmusik när man redan är depp?
varför säger folk att världen kommer gå under 2012 tills dom fått mig att tro på det?
hur kommer det sig att jag kan ha så tråkigt så jag skriver det här?

:o

åh helvete. emilia är brunett

hur kan en människa vara så underbar?

jag älskar dig

<3

Hur kommer det sig att jag kan se ut sådär?

Dåligt med bloggning, men jag har haft fullt upp. Fast ne, jag är bara lat. I fredags så var det massa folk vid allmäna för att vi firade julia som fyller år imorgon. Jag sov hos malin och sen dagen efter så åkte vi in till vällingby. Shoppade och tog en 'snabbfika' på donken. På kvällen var ute med några folk.
Idag ska vi kolla på innebandy match och sen vet jag inte vad som händer. Menmen.
Och hur kommer det sig att jag hade 63 besökare igår även fast jag inte bloggat sen i fredags morse?

Information, skriv upp tack

Taggar inför skolan och är inne på glososr.eu för jag är en sån där cool typ. Tights och en grå tröja har jag på mig, lockigt hår också.

låtar

minnen

mu

I brist på bilder. En ko från google. En ful än.

vi som sitter i konstiga ställningar framför datan

Duschade nyss. Så nu sitter jag här i min elvis t-shirt, en turban på huvudet och lyssnar på den här låten. Gammal men jävla bra alltså. Väntar på bättre tider och letar efter en katt som kanske kan göra mitt pensionärs liv lite bättre. Otur jag har som är allergisk mot morrhår. Får väl ta sköldpaddan istället.

Vi e kola


Jag, Frida, Josefine, Jocke och Alexander drog hem till Frida efter skolan. Gjorde inte så mycket.
Antar att det inte bara är jag som hatar att skolan har börjat ta allt så seriöst? Betyg och skit.  HEJ IG! ..Nejmen jag ska försöka göra mitt bästa.
Kände mig tvungen att skriva eftersom att det inte blivit av på länge.

yeh

Hur kommer det sig att jag, frida och kim är så dyktiga på matte? Svar: låt taknarna flöda.  - + = /

Ett bevis


Svar

Jonas. Min tränare :) Vadårå?

a heart of stone


stålhuvud

Shit pomms fritts pixar lampan träffades av blixten och har inget liv på jorden. Men tare chill för jag skickar tillbaks en såndär gammalfarmorspygul lampskärm med trådar som hänger, står i fönstret just nu men liksom fkb och sen så ba ger man bort den för att man är på ett sånt där snelt humör. Tacka mig efter att jag kollat på bonde söker fru. Dom liknar min lampa.

Oj, vart är den stora spindeln som satt på väggen där alldeles nyss? Måste ha rymt, skön spindel det där. Nån som vill göra mig sällskap?

Jag och Josefine är taggade


jag gillar min Dustin home mössa

Sa jag att jag inte var fjortis? Förlåt jag ljög, jag är det i min ensamhet.

Jag orkar inte vara fin hela tiden. Jag orkar inte vara seriös. För det är inte personen jag är.

regn

ledsen. jag dödade en spindel igår

snel

Jag och Josefine ska till gröna lund i år. För vi har inte vart där för vi är såna där små barn som är lite efterblivna när det gäller sånt. Synd att ja är pank, jättepank. Finns det kanske nån nisse (mamma å pappa) där ute som kan dela med sig lite av sina pengar? Ta från dom rika och ge till dom fattiga tycker jag låter som en bra sak. Mitt nya motto. Guldkort är inget jag har för jag är ingen sån där översminkad sak med tuperat hår som precis invaderat årskurs sju i hässelby villastads skola. Så vad säger ni? *puppy eyes*


but now I wonder,

if I can spend my days without you








tips från coachen

Joakim Sjögren. Han är den coolaste jag vet. Min förebild.
En snygg, lång och söt pojke på 14 år vill väl alla ha? Rekommenderar honom för alla singeltjejer där ute. Ber ni snällt kan ni säkert få hans nummer också ;)

min bambu har ruttnat


Visste ni att jag lyckats tagit död på en vattenblomma också? En sån som lever under vatten? Den torkade ut.

försvarets hudsalva

Jag ska köpa en webcam. Från netonnet, 199 spänn för webcam och headset. Med det billiga priset kanske dom vill få fram att den suger skit. Men är man fattig, som jag är så handlar man BOS. Billigt och sämst. Ett exempel är min mobil som gick på bara 1200 kronor men föll i bitar efter några månader. Kvalité och jag hör inte ihop.

2315

leva livet.
varför finns det så många regler?

ne fast jo

Fick en kommentar 'är du alltid sådär konstig? :D' Vadå konstig? Jag är fullständigt normal! Jag fattar knappt vad den menar.

Nepp. Inte ett dugg konstig..

love

vad skulle jag göra utan er?

Svarar

Nu har jag bara 50-60. Förut hade jag upp mot 100, men jag vetesjutton vart alla dom läsarna har tagit vägen. Hoppas dom hittar hit igen!

Skulle vara kul och få reda på vem du är...

hur får man håret att växa snabbare?



*

Jag är inte säker på att det här är något jag vill längre. Jag tror den tiden är förbi

Bara för att dom är så söta


Jag lever fortfarande. Måste bero på det vakande ögat som sitter på mitt armband.

Var tvungen att stanna hemma från skolan idag igen. Lika bra eftersom att det var vandring. Vad är det med gamla lärare och vandring egentligen? Vi vandrade minst 3 gånger i sjuan... Det är hemskt. Nu ska jag hitta på något kul. Kanske läsa ett lexikon eller lyssna på fåglar. Som jag vet att min syster gjort några gånger..? Haha! Puss

tack å adjö

nu går jag å dör. för jag har damp och kan inte leva mer. hoppas på att minst sju och en halv människa saknar mig och kommer fälla en tår. annars börjar jag gråta. fast jag är död så det är inget jag kommer få reda på. men ändå. hejpåree!

let your joy scream across the pain



nu

jag vill tatuera mig

Svenska flickor

Hemma från skolan idag. Kul att missa andra dagen i skolan, inte för att jag är ledsen att jag missade 'aktivitetsdagen' på grusplan. Men ändå. Tråk att vara hemma!


Har på mig mina snygga Sverige shorts och lyssnar på waka waka som jag tröttnat grymt mycket på efter Italien. Vet inte varför jag ens lyssnar på den. Därför byter jag till Nessaja med Scooter. Trevlans säger vi om det.
Tsamina mina zangalewa cuz this is Africa, har jag lärt mig att säga! Visst, det tog två-tre dagar innan Emilia fick in det i mitt huvud. Men övning ger färdighet. Försök själva så förstår ni nog.

Anonym

Ajoo. Men min syster och hennes pojkvän bodde på hotell i Göteborg när dom var sexton år. Mamma och pappa hade snackat med dom på hotellet och kollat att allt var okej och så. Så jag tror att det löser sig i alla fall :)

Svar

Ja det är min hand. Bilderna tog jag för några månader sen.

I wish I could save you


popcorn

det är sjukt hur man förändras

Svar på fråga

Jättekul att ni börjar ställa massa frågor! :d Ännu roligare om ni inte skulle vara anonyma.

Det är inte helt säkert att vi ska dit. Mamma å pappa har sagt att jag får, det gäller bara att det går för Corinne också ;) Om vi åker dit så åker vi två ner med tåg och bor på något hotell antar jag. Göra det vi känner för, kanske dra till gekås och gå där en dag med allt husvagnsfolk. I skåne finns det rätt mycket att göra väl? Så nåt hittar vi väl på.
Corinne är denna underbara flicka. Här är hennes blogg också.

Jag behöver nu

Jag är i stort behov av kläder. Det känns som om jag shoppar hela tiden men ändå har jag inget att ta på mig. Varför är det inte så att jag bestämmer över mitt sparkonto själv? För då skulle jag ju kunna ta en tusen lapp och köpa kläder. För det är något jag verkligen behöver. Men nejnej, livet ska vara hårt.

shiiitiitt


Mobbad. Men när fick jag en leverfläck mitt på näsan? Märkte det igår tror jag.

1337

Jag är sjuk. I huvet. Och i halsen för jag har hosta. Det är inte kul att inte kunna prata ordentligt, för då blir man mobbad. Varför är jag sjukt godis sugen? Jag måste ha godis nu! Och en kalender för den delen, för min skola är fattig och har inte råd med en sån till mig.

Sean Banan är numera pappa till alla rumpor här
Första dagen i skolan. Upprop sen fick vi gå hem. Jag förstår inte hur lärarna kan vara glada över att dom ska se oss varje dag i ännu ett år? Trodde dom hade fått nog efter första året.. Aja, de i alla fall kul att träffa alla igen!

Skola

Kul med skola om 50 min. Jättekul. Bra att jag är jätteförkyld också och inte kan snacka ordentligt. Taggad inför ännu ett år i villastan? Nej, skulle jag inte vilja påstå.

Kan passa på att svara på en fråga jag har fått.
Det är för att mitt korsband i knät är av. Det har vart av ända sen i mars men jag har inte kunnat opereras förns nu. Jag och pappa åkte in till sjukhuset igår för att prata med doktorn om hur operationen skulle gå till och så. Fick också prata med han som ska söva mig. Tror jag. Han sa att min förkylning var för kraftig för att kunna opereras redan på måndag, så dom sköt upp den 4-6 veckor. Igen.

Ställ gärna flera frågor om det är något ni undrar :)

Svar

Antingen är det Simplified Arabic Fixed eller så är det courier new. Inte helt säker på vilken och jag vet inte riktigt hur man kollar det heller. Men pröva någon av dom :)

-


gammalt skit

1621

Random.
HAHA Corinne har vart i skolan idag. Skadeglädje! Själv har jag suttit hemma och vart förkyld. Inte bra eftersom att jag ska opereras på söndag.. Usch. Jag hatar sjukhus.
Nu ska jag sluta skriva för jag ska upp och laga pasta tomato som dom säger i Italien. Har inte tröttnat ett dugg efter ha ätit det minst en gång per dag i en vecka. Inte alls. Jag måste bara spy först.

Lite bilder

Italien var grymt. Det finns inga andra ord.





Malin och jag har torr humor..

sverige

nu är jag hemma :d

Länk

Följ våran Italien resa på den här bloggen.

1107

Juuuusteeee! Hittade exakt likadana solglasögon som jag råkade ha sönder förut. 179:- på kicks. Jag är lycklii!
ITALIEN IDAG! sdbndlönaslädsflasn skbsf aspnd!!!
Damp. Men det ska bli så helvetes kul! Vi kommer vara över 100 gymnaster som åker. Hallen är utomhus under bara ett tak och poolen ligger precis bredvid. Tror vi har en privatstrand också. Kan det bli bättre? Nej.
Men ni får ha det så bra här hemma i sverige (hoppas att det regnar hela veckan). Ond jag är. Puss
Kanske blir något mer inlägg senare. Men i alla fall.

Jag förstår inte...

...varför jag inte kan packa som alla andra...
...och att folk tycker jag köper 'töntgodis'...
Eller jo, det kanske jag visst förstår...

Ringarna jag köpte

Lindex, glitter, glitter

Okej

Jag och Malin har stylat Sara idag. Min lillasyster för er som inte visste. Åkte först till stan och köpte nya saker till henne och när vi kom hem fixade vi andra grejer. Hon blev så mycket snyggare! En ny Sara säger Malin.
Imorn åker alla järfällagymnaster till Italien. Vi kommer ha det så grymt kul! Ska försöka hinna med att blogga innan vi åker. Lovar inget.

2356

jag är rädd.

In your arms


Allt varar inte föralltid.

True love never dies



2310

But that's alright because I like the way it hurts

Livsglädje


Tio kronor gör mig visst rik


Bild ett eller bild två, vilken tycker du?

Jag känade just 10 spänn för att jag vattnade blommorna. Sparar ju till Skåneresan med Corinne. Snart har jag ju råd med godis till tågresan. Framsteg!
Idag har jag packat. Åker om 3 dagar! :d Jag ska bara ta fram vinterskor och vantar ifall det skulle bli snö i den 40gradiga värmen. Man vill ju vara på den säkra sidan, eller hur? Aa, tänkte väl det. Men nu ska jag ladda upp bilder på facebook i mitt finfina 'hej sommar' album. Glöm inte bort det är ni snälla.

1349


Gran Canaria

Idag ska jag packa. Utomhus, eftersom att det är så fint väder.



Another night goes by without sleeping
'Cause I know I won't wake up next to you

Hare så kult på resturangen


Sötan då.

Igår gick vi på bio, inception blev det. Så typsikt mig och Malin att knappt fatta något av filmen.. 110 spänn för något man inte förstår. Denajs! Klockan 12 tog vi bussen hem och sov hos henne.

Idag väcktes jag 7.30 av att pappa ringde. Jag hade tydligen glömt att lämna tillbaks mammas busskort kvällen innan (typ det enda jag skulle komma ihåg att göra eftersom att hon skulle jobba morronen efter). Så jag fick gå och lämna det. Sen somnade vi om. Klockan senare åkte vi vi in till stan med Emilia som äntligen kan gå ut bland folk efter sin dödssjukdom. Tihi :d
Hoppas att Malin skriver upp det här i hennes rosa anteckningsbok! Själv har man en limegrön. Fast nu när jag tänker efter så är det rätt onödigt att hon skriver upp det eftersom att hon var med. Yeh.

Alla som läste enda ner hit räcker upp en hand.

Jag är blind


Hahaha!

Jag kom hem förut. Inte så svårt att förstå eftersom att jag bloggar just nu. Men vad vet jag, det kanske är några av mina läsare som är lite trögfattade? Men jag ska inte säga nåt, heheh!

Köpte i alla fall ett par solglasögon och tre ringar. Kan visa er sen. Nu ska jag hjälpa malin för hon är konstig och förstår ingenting. Åh juste, vi drar iväg på bio sen.

Jag tror inte jag skäms över mig själv







Det är bra. Visst?

Shit vad random


Sommarkänslor behövs när det är sånt här väder. Inte för att jag har något emot regn, men ändå.

Malin är seg. Jätteseg. Inte som jag som har fixat mig på en bara en timma. Dykti jag är.

Visste ni att det är mycket godare att dricka mjölk i ett koglas? Ni borde testa det nån gång. Men man får inte dricka vatten i såna för då ramlar svansen av. Ajabaja.
<--vatten-->    

0953

Nu ska jag klä på mig, äta frukost och sen dra till kista med malin. Jag kommer nog inte köpa något eftersom att mina pengar är slut (a) pyss

Knas


Vi råkade salta för mycket.

FLIPPPPPPPP!! FBK!
Är taggad på något, men vet inte vad. Det har vart så många gånger den senaste tiden. Fett med kul. Men jag kan inget göra för jag är bara en tjej på fjorton vintrar som gillar att sticka och kolla på månuppgången. (Mer information om mig finns på min sida på Match.com, sveriges största dejtingsajt. Är du intresserad så skicka gärna ett mail till [email protected]) Tack för mig

Dagens outfit

Kom på att ni ville se fler 'dagens outfit'. Shit vad fult ord. Har har ni dagens.


Fjortispose på köpet

Träningskläder eftersom att det var träning idag. Det vita linnet är ifrån H&M, sporttoppen kommer från stadium och träningsshortsen vet jag inte. Tyckte det blev lite kyligt så jag tog fram fjällräven jackan och mössan också.

I min bok



Hmpf, jag har suttit i en halvtimma och försökt lista ut vad jag lyckats göra med menyn. Fattar fortfarande inte. Så det får se ut så ett tag till.


Jag är sur. Jag är ledsen. Jag är ensam. Jag känner saknad. Jag tror det blir en kväll framför sex and the city, inget annat. Min mobil är hemma hos malin också. Hur ska jag klara mig? Ifall jag inte har bloggat efter det här så är det för att jag dött. Antagligen. Eller bara för att jag inte har orkat skriva några fler inlägg. Men ändå..

DAMP

vad i helvete har jag gjort med menyn!????

Jag är hungriiii


Haha skön bild.

Godmorgon.
Skoja. Kom nästan precis hem från träningen. Det är sjukt hur mycket tränarna gillar att plåga oss.. Jag kräver att jag ska få träna dom någon gång innan jag dör!

Ikväll kanske jag ska träffa Malin. Beror på om hon kan eller inteeeeee. För imorn ska vi upp tidigt och vara inne i kista klockan elva. Tycker Malin. Det tycker inte jag. Men vad gör man inte för att andra ska bli glada? Inte mycket. :d
Jag hjälpte nyss till med maten. Så nu luktar mina händer mat. Har jag berättat att jag suger på att laga mat? Att jag typ alltid lyckas göra något fel så allt smakar skit? Speciellt när jag är med Josefine.. Nu vet ni.

0341

Shit vad jag ser fram emot att få betyg nästa termin. Så grymt taggad, typ. Kanske inte. Eller? Fast aa. Så visade det sig att det inte var så ändå.

Funderade just på att posta det här inlägget imorn istället så att mamma å pappa inte skulle få reda på att jag fortfarande inte har gått och lagt mig. Men jag postade ett inlägg nyss så det är försent. Dom gillar tydligen inte att jag sover bort halva dagarna, så därför ska dom börja väcka mig halv tio på morgonen. Fet snela hestar mina föreldrar e.


Jag kan inte se för det är mörkt



Dag och natt i skärgården.

Jag sitter på mitt rum. Jag brukar aldrig sitta här. Aldrig lyssna på musik, aldrig nörda framför datan eller sova. Aldrigaldrig. Jag är en såndär duktig flicka som är social dygnet runt och plockar ur diskmaskinen när mamma och pappa ber mig. Jag fattar inte vad folk menar när dom säger att jag myttar ofta. Vad har dom fått det ifrån? Shit, folk är verkligen galna ibland.

Aa fast ne. Jag skåjar bara mäd er. Jag bor inne på mitt rum. Förutom när jag ska äta, då är jag tvungen att gå upp för trappan och gå in i köket. Det är den enda motion jag får under dagen. Imorn ska jag försöka få dom att skicka ner maten med rep och korg. Spikat.

I took one step forward and two steps back, sjunger Ola. Usch vad jag inte gillar honom, men ändå fortsätter jag lyssna på overdrive. Bara för att den är bra. Puss


RSS 2.0