det är kort

nyklippt, duschat, sminkat mig och nu sitter jag å funtar på vad man ska ha på sig en dag som denna. burka kanske? får sova på saken. pussen

inresseklubben hissar intressaflaggan

jag och mina två musketörer. den tredje hamna bakom kameran.

imorn skulle vi köpa en säng så jag får 1.80 men ikea va stäng så de bidde inget av det. men det är nyår. nyårslöften? det har inte jag för jag är en keff chey så jag skulle bryta dom. men nu är jag trött, oj klockan är mycket. 02.55 klickade det nu. trodde den va 00.00 kanske men okej. jag köper det.
köpte jeans och en tröja idag. har jag sagt det kanske? aja, fick ni inte in det förra gången fick ni det kanske nu. beror på IQ nivån. själv kan jag öppna en dörr så jag har rätt hög IQ. tacka heliga birgitta för det och nu säger jag hej till sängen och kanske en film eller två. brukar somna i mitten av första så den andra blir aldrig av. men jag e inte trött nu så vi får väl se. kan blogga om det imorn om ni är intresserade. det är inte jag så ni kommer inte få veta det. lite synd på kanten där men aa. sånt är livet. snart är det ett nytt sådant, 2011. det är fel. men jag ska göra det rätt.

poss po di

en liten ugne

inte okej att jag ska klippa mig imorn. vill inte, men jag måste. och vad ska man göra när man inte kan säga emot guds vilja. kristen, aa kanske, är det något problem?

sitter och leker i mitt nya rum. inte helt klart me det funkar ändooooo. kan fota om ni vill men annars kan jag låta bli. idag var vi och kollade på hajar i vatten och små apor som var galna och hoppa på mig. det fanns ormar och sen äckliga grodor. efter vi hade klappat rockor så åkte vi vidare till nån stans där jag inte vet vart vi va och köpte grejer på rean. käkade också på donken där jag aldrig mer ska käka för det har blivit äckligt.

guuud vad mycket saker som hänt medan jag inte har bloggat. julafton. imorn är det nyår och om en vecka fyller jag femton bast. navelpiercing tack mamma å pappa. hehe synd för mig att dom sagt nej men ännu mer synd för dom eftersom att jag inte kommer ge mig.
gymkort nästa också. puss

¨

Gymnastics, the hard way to success'

a så va de

GOD JUL! :D

before the worst

we're smiling but we're close to tears



shit

en spökhamster. wow

sant

what goes around, comes around.



Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag

hehe, ligger lite efter i den här grejen. aja...
hade de inte i skolan.. heheehhehe

but all i heard was nothing


det är nog de fulaste jag sett


Dag 06 – Min bästa vän

det här va svårt. jag har mer än en bästavän, men inte överdrivet många. jag har flera vänner istället.
en bästavän är jävligt viktigt. någon man kan snacka med, som inte är ens mamma. någon som man kan lita på, säga allt till. finnas där för. jag vet allt om dom, och dom vet allt om mig. ibland känns det nästan som om mina vänner känner mig bättre än vad jag gör själv. dom ser saker som jag själv inte ser.

jag tar mina vänner framför mig själv. lyssnar på deras problem istället för att ta hand om mina egna. även fast jag vet att det leder till att jag också mår sämre, så fortsätter jag för att jag hatar att se dom må dåligt. folk har sagt till mig att fixa mitt egna liv före men jag lyssnar inte. dom har funnits för mig, så jag vill visa att jag finns där för dom.

livet består av dagar man minns. och hur många dagar skulle jag minnas om dom inte hade vart med mig? vi har gjort så sjukt galna grejer tillsammans. dom, är en del av mitt liv. <3

Dag 05 – Min dag

det här skulle jag ha skrivit igår men jag hade inte tid. får ta det nu istället!

igår var det fredag. den började som alla andra fredagar brukar. larmet går vid 6.45, går inte upp förns en halvtimma-timma senare. inser sen att jag börjar om 20 min och skyndar mig gal1. går till skolan och håller på att ramla ett antal gånger, kommer in i skolan, går till skåpet och hämtar matteboken. sitter på mattelektion i en timma och är glada över helg. arenajs.

men i alla fall. efter skolan drog jag och adde hem till mig, drack oboy och kolla på film. sov. vaknade av frida som ringde och sa att hon va påväg för att möta mig. hehe. fast jag började aldrig gå så hon hann hem till mig. men sen gick adde till bussen och jag å frida började gå till julia. på vägen stannade vi på orion och hämtade pizza. vi kom dit, käka, fixade oss, dansa och sjöng sönder, badade i snön. allt slutade med att vi satt och drack kaffe. eller inte jag, för det smakar skit. jag drog hem till mig och adde också, kolla på film. sov. varför inte bara sluta allt med ett standard.



Dag 04 – Vad är kärlek?

aa, vad är kärlek? det är mycket. ett litet ord, men stor betydelse. kärlek betyder inte samma sak för varenda människa, antar jag. det kan vara till en kompis. en i familjen. någon man är kär i. ett djur. en sak. säkert mycket mer. kärlek är något som jag inte har upplevt så ofta, till så många. jag har några få. såna som jag kan säga 'jag älskar dig' till, och verkligen mena det. jag tror jag aldrig sagt det till någon när jag inte menat det. kanske när jag va yngre, och inte riktigt visste vad kärlek var. sen finns det folk som sliter ut ordet, säger det till allt och alla som om det inte betydde mer än ett hej. rätt så störande. för egentligen finns det inget starkare ord.

kärlek för mig, är nog mest till den man gillar. en pojkvän. man vill inget hellre än att vara med honom, ligga brevid honom och somna med hans armar runt än, höra honom säga jag älskar dig och förstå att han verkligen menar det. få ett sms som gör än glad resten av dagen. veta att man kan lita på honom.

så ja, vad är det för nåt? jag är fortfarande inte helt säker. det finns så många olika sorts kärlek. kan inte beskriva det. det är så många olika små betydelsefulla saker, som gör det till en stor. kärlek.



Dag 03 – Det här åt jag i dag

idag har jag ätit
- en risifrutti
- 1½ glas juice
- en granatäpple kärna
- 5 patroner
- 2 såna där rör med kulor
- 5 köttbullar och en potatis
- ett glas vatten
- en havreboll
- pepparkakor
- ett till glas vatten
- hemmalagad pizza
- ett glas mjölk

ojoj.. ångest typ.

Dag 02 – Mina föräldrar

jag har inte riktigt tänkt på hur mycket mina föräldrar har gjort för mig. förns nu. dom gav mig ett liv, lärde mig att gå, lärde mig att prata. lärde mig hur jag ska bete mig och hur jag ska göra för att klara mig igenom livet. dom har tagit hand om mig i 14 år nu, stått ut med alla mina dåliga dagar, hjälpt mig när jag haft det svårt, stått ut med att tjata på mig. gett mig kärlek.
jag hatar att göra dom besvikna för att jag vet vad dom har gjort för mig. men jag älskar dom stunderna då jag faktiskt förstår att dom är stolta över något som jag gjort. över mig. jag älskar också att se dom lyckliga, skratta, höra dom skämta. det gör mig glad också.
vi bråkar inte speciellt mycket. det är mest att dom tjatar på mig för att jag inte tar eget ansvar å blablabla, men inga stora bråk. det är faktiskt så att jag inte KAN bråka med mina föräldrar, för dom vinner alltid. dom kommer alltid med bättre grejer än vad jag gör. vilket är rätt störande och gör mig på sämre humör än jag var innan diskussionen började.
mamma och pappa är inte såna där vuxentråkiga människor utan humor. eller det händer väl ibland, t.ex när pappa lyssnar på P4 å vägrar att byta kanal eller när mamma vägrar att ens sätta på radion. (var glada nu att jag inte berättade värre saker m&p). men i alla fall. pappa älskar att retas och skämta om saker och mamma älskar att säga massa olika skämt/ordvitsar och... att blogga. å nej jag skäms inte över att min mamma har en blogg. det är faktiskt rätt sällan jag skäms över mina föräldrar. kanske beror det på att jag skämmer ut mig dagligen. man vänjer sig liksom.
visst händer det att vi är sura på varandra, mer nu än vad det var förut. men dom kommer alltid vara mina föräldrar. å dom kan man inte hata oavsett vad som händer.


jag älskar er <3

Dag 01 – Om mig

johanna, 14 snart 15 år och bor i hässelby. trivs som fan här och vill nog aldrig flytta någon annan stans, fast skulle kunna tänka mig att flytta hemifrån när jag är 16-17. jag är en rätt udda person, en sån som de inte finns någon annan av. fast speciell vet jag inte om jag är, ni vet en såndär person som man verkligen kommer ihåg bara man sett den en gång. utan jag är jag, johanna.
jag tänker rätt så mycket, gör så att saker blir mer komplicerade än vad de behöver bli. men jag är dålig på att få ut sakerna ur mitt huvud, att berätta det för andra personer. min hjärna har liksom ett språk som inte kan förvandlas till ljud. typ. men om jag skulle få skriva ner allt på ett papper, skulle jag nog kunna skriva ner exakt det jag har i huvudet. lite konstigt kanske, men ja, sån är jag.
mitt liv består inte av mycket, men ändå allt som jag behöver. familj, vänner, pojkvän, musik. förut tränade jag också gymnastik fyra gånger i veckan som jag då tyckte va jävligt kul, men som jag nu inte kan säga att jag saknar speciellt mycket. jag har alltså vart skadad sen mars då jag slet av korsbandet på en träning dagen innan tävling. opererades i oktober och hoppas på att kunna börja dansa dancehall och gymma i januari-februari. kommer kännas fel att sluta med gymnastiken eftersom att det är något jag hållit på med enda sen jag var fem år. redan när jag va 8-9 år tränade jag 20 timmar i veckan. men jag känner ändå att det är dags att börja med något annat, något nytt.
jag går i åttan i hässelby villastads skola som jag gått i enda sen sexårs. finns inte så mycket att säga, jag hatar skolan. förstår inte riktigt meningen med att dom ska göra det till ett helvete. jag har medelbra betyg, inte asbra men heller inte jättesämst, nöjer mig med ett g men satsar ju självklart högre. i dom flesta ämnena i alla fall. gymnasium har jag inte ens börjat tänka på och ännu mindre på vad jag vill bli när jag blir stor. något hoppas jag på i alla fall. eller så vinner jag bara på lotto och slipper tänka på allt. standard.

ska försöka.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Det här åt jag i dag
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – I min handväska
Dag 10 – Den här veckan
Dag 11 – Mina drömmar
Dag 12 – Mitt favoritminne
Dag 13 – Detta ångrar jag
Dag 14 – Den här månaden
Dag 15 – Ett annat ögonblick
Dag 16 – Det här upprör mig
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – En första
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min favoritplats
Dag 22 – Det här saknar jag
Dag 23 – Mina ambitioner
Dag 24 – Ett sista ögonblick

standard


wtf happened?

.


so lie to me once again

don't look back in anger

Låt mig vara sur. Jag kommer att bli glad. Låt mig göra misstag. Jag lär mig av dom. Låt mig få ett IG. Jag kommer inte att vilja ha det igen. Låt mig skrika. Jag kommer att vara tyst. Låt mig sova halva dagen. Jag kommer att vakna. Låt mig spela hög musik. Jag kommer att tröttna. Låt mig snacka i telefon halva natten, det är jag som kommer att vara trött. Låt mig vara tonåring. Jag kommer att bli vuxen.


2213

tre pepparkakor och en midsommarstång förklarar mitt liv i exakta ord. det behövs inget mer.

det finns så mycket mer



tänk er att jag en robot på bilden

finns de nåt bättre än mackor?
aa, men inte mycke asså.

samma gamla visa

nachos den II är inte lika god som den första, slut på kött å såsen va tom. det smaka mest fett och nu mår jag illa. mår illa innan för att jag är hungrig och mår illa efter för att jag ätit för mycket. sen en timme senare äter jag mer och mår ännu sämre. bra matvanor jag har, tycker ni inte? och så är det 20 dagar kvar till jul, happyface!

gud vad varmt det är ute, man smälter ju nästan.

true

Man måste ha varit ung och dum för att bli gammal och erfaren

viktigt

måste


ha


vindruvor


nu

and now I wonder

gullig chey leker nunna. eller så är hon det, jag har inte riktigt kontakt med utsidan.

två marsvin till salu och vit bh sökes. andra advent, redan? fortsätter de såhär så är det jul på nolltid. gammeltant med minne som sviker pratar. hon har ingen koll, jag har ingen koll. vad händer? jag vet inte, bara att jag är jag och orkar inte bry mig om folks åsikter. men jag gör det nog i alla fall, blir sårad på insidan någon stans långt inne. tar åt mig även fast jag inte borde. varför förstöra livets bra bitar med sånt. gud berättar för mig nästa gudstjänst, lite pappersbröd och vin på det. jag är feg och smakar inte för jag tror att jag kommer bli psyk, på riktigt.

jag e fortfarande hungrig. musik, får mig att tänka på annat.

femte december

vår fina presentkalender gjord av mammi. bästa.

inget att berätta, väntar på bättre tider och sommar. jag e hongrig, tacos ikväll tack vare mig. de va de jag hade på hjärtat, eller? egentligen finns det mycket mer. hejdo.

everything has to end some day

It's a long day. livin' in Reseda
There's a free way running through the yard
I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart
I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts.

-

ångra aldrig något som fått dig att le.

2022

felicia och malin i somras. <3

jag ska aldrig i hela mitt liv använda franska. DE FINNS JU ENGELSKA!? rådamp

drog till veddesta centrum med julia och frida för att jag å fridilius skulle ta hål i öronen. jag tog där uppe eftersom att de andra växte igen, how najjjjss? gör bajsont. frida tog ett till i vänster. vi gick in på willys och köpte massa skit som theo mår bra av och satte oss vid ett bord. 'tjejer ni måste ta undan allt skräp så det inte ligger nåt kvar' å vi ba aarråååå sen lämna vi ett 'haha' gjort av chips smulor och sönderbitna godisar på bordet. HAHA sköna vi är. hoppas de va tanten som städade bordet sen. busiga ungar. meeeen sånt händer ibland.

RSS 2.0