THERE'S SOMETHING IN YOUR EYES


Solglasögon, lindex 79,50:-

Bikiniöverdel, Björn Borg 79:-

Träningsshort, Björn Borg 99:-

Träningslinne, Björn Borg 99:-

NYTT


Har äntligen köpt ett par gladiatorsandaler som gick på 349 kronor. Dom kommer användas mycket i sommar!

DAGENS OUTFIT



Sådär såg jag ut idag. Tills jag blev iputtad i vattnet för då såg jag mer ut såhär:

Grymt snycckkt..

STOLT AIKARE




4-1 till AIK.


17.30

Efter skolan hämtade pappa mig så åkte vi iväg till sjukgymnasten. På vägen hem stannade vi och handalde men nu är jag hemma igen. Fast snart ska jag iväg igen för jag ska på aik match med Ida. Bloggar när jag kommer hem kanske. Pussen

HUR HÄRLIGT?

Jag tycker ni borde kolla in det här inlägget. Är det inte uuunderbaaart? 

OHAAA


Hahahaha jag garvar högt!! Hur lyckas jag se ut sådär?

Nu ska jag ta och plugga. Jag vet vad ni tänker, på en söndag!? Och ja, det är söndag.
Och juste, min mobil lever! :') puss

HEJ DAMP INLÄGG

Jag sitter och gör hjärtmassage på min stackars mobil. RIP mobil som tappades på marken där det tydligen var blött! Jag fäller en tår  Ni förstår inte hur jag känner mig utan den. Naken, rädd, exposed.

DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP

DAGENS

Fick ett önskemål om att jag skulle lägga upp fler dagens outfit (eller säger man outfiter, haha?). Självklart kan jag göra det. Här har ni dagens:



Linne, gina tricot
Shorts, avklippta jeans som jag fått av Sofia
Solglasögon, åhlens

'Antar att jag måste ta på mig lite mer kläder sen, men det är i alla fall såhär jag ser ut just.. NU!'

SOMMARVÄDER



Två bilder från idag.

GRYMT härligt väder det har vart idag. Jag är så glad så jag skulle vilja springa runt i hela sverige med en mössa på huvudet, så att måsarna inte skiter på mig. Om jag nu kunde springa..

Jag sov hos Malin igår efter en kväll ute på skolgården med massa sköna människor, fotboll och handståendetävlingar. Vi vaknade och insåg att vi sovit bort halva dagen. Men vi startade dagen med frukost ute i solen. Jag gick hem och satte mig i solen en stund för Malin skulle plugga med Hanna. Men typ 20 min efter jag kommit hem så ringer dom och säger att dom inte orkade plugga så vi drog ut och köpte godis och glass. så vi har vart ute hela dagen och lallat runt. Vi ska snart ut igen, väntar bara på att dom ska äta klart!

20.10

Kom precis hem från träningen. Fast jag är hemma hos Malin :p Väntar på att hon ska duscha klart sen ska vi äta och efter det drar vi till riddersvik, som vanligt.. Inget roligt att skriva, puss

SVARTVIT

När jag har tråkigt åker alltid kameran fram.. Taha! Här får ni tre hejjagärkläddipyjamasochharingetsmink bilder.


Jag försökte se läskig ut. Lyckades inte direkt..


Kolla mitt hår! :o Tänk om man skulle kunna vakna med det hårsvallet varje morgon!

BENET, BENET!!

Imorse kom jag och pappa fram till att det inte alls är lång tid kvar till sommaravslutningen. Det är 25 dagar kvar men bara 12 riktiga skoldagar! Det är ju INGET! Men nu måste solen ta och komma fram igen så att man hinner bli brun. Man vill ju inte stå där helt likblek. Å nu påminde jag mig själv om att jag måste hitta en sommarklänning.. Suck.

I sommar ska jag ju opereras också och kommer bli tvungen att gå runt med en stor fet skena på benet.

Såhär kommer jag se ut efter jag tagit bort den. Möhöhöhö! Benet kommer ju ruttna sönder och inte få någon sol alls! Ni vet sådär gulgrönt som gräs blir när något stått på den under en lång tid? Usch, jag börjar tycka synd om mig själv.

'Ni förstår inte hur mycket det stör mig att ena sidan är nervikt på shortsen..'


SOLEN ÄR BORTA



'So we keep waiting 'waiting' waiting on the world to change'   <- världens grymmaste låt frågetecken??

Har inte hunnit göra så mycket idag eftersom att jag vaknade nyss. Typ. Men senare idag ska jag i alla fall med till träning och köra styrka. Tills jag dör. Så det blir antagligen inget mer bloggande tills påsk, för då hoppas jag på att jag uppstår igen..

PÅ TAL OM INGET så har jag fått årets första myggbett, och det dampar jag sönder på för att det kliar så mycket. Men jag ska inte klaga för det är väl ett bra sommartecken? Så gjorde jag det ;PPppPP

FLOWER POWER



Foto och redigering, jag.
Kom nyss hem och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väl sitta här i min ensamhet och ruttna lite till. Hoppas ni haft en bra kväll!

'DET ÄR BARA TORSDAG!!? :o Grymt ju!' 


20.00

Bilder från idag:





Nu går jag snart och möter upp Josefine. Vi ska ner till allmäna. Pussen

BÅDA



Taha! Plattade håret idag, jag plattar alltid underhåret först medans överhåret sitter i en bulle mitt på huvudet. Tyckte det såg lite kul ut när jag släppte ut det som fortfarande var lockigt. Passade på att knäppa en bild så ni fick se.

Inlägget innan är skrivet av Josefine.

tjaaaaaaaaaaa

kihydct

TONIGHT



'tonight I've fallen and I can't get up I need your loving hands to come and pick me up and every night I miss you, I can just look up And know the stars are holding you holding you holding you tonight'


BETTER LUCK NEXT TIME

Igår så gick jag och Josefine hem till mig, hon var här tills hon var tvungen att äta. Men vi träffades sen på kvällen igen, tihihi! Vi gick ner till riddersvik och träffade lite männsikor, gjorde upp en brasa och lite så. När klockan närmade sig 11 var jag tvungen att gå hem. Inte ens då hade det blivit speciellt kallt. Tummen upp!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Har gjort en ny spotify lista, ifall någon ville skriva upp det! Grym är den i alla fall! :) ..puss


UDDA SPECIELL




Jag känner att jag är lite väl smart! Bet mig i underläppen igårkväll och imorse vaknade jag med världens läpp! Haha den har svullnat upp på höger sida (vänster på bilden) och så har det typ blivit nån ljus fläck på? Hur ofta händer det här när man bara bitit sig i läppen? Aldrig typ..

GIVES YOU HELL

Börjar dagen med att ge en tummen upp till vädret!

Och avslutar med en bild


DAMN GIRL DRY YOUR EYES

Nejmen hej!
Känns ovanligt att blogga. Det händer ju inte speciellt ofta som ni kanske har märkt..? Får väl skylla på att jag inte är på blogghumör. Som vanligt. Hade tänkt och börja lite smått, men jag har ju typ inget att blogga om. Bloggtorka.

Har suttit här jättelänge nu och försökt att komma pånågot att skriva om.. Det ger inga framsteg direkt.


Här har ni en låt som jag seriöst drogat dom senaste dagarna. Grymt bra! Damn girl av the all-american rejects.


Och där fick ni en bild också. Ha-ha, skrattgropar!

MISSING YOU


ARGENTINA





Godmorgon!

Idag följer jag med på träningen. Sen vet jag inte vad som händer. Välldigt intressant.
Pussen

STRANDPROMENADEN

Klockan halv åtta kom Josefine hit (vi träffades aldrig på dagen). Vi gick till riddersvik där vi skulle träffa folk. Men vi va där lite tidigare än alla andra, så vi satte oss vid vattnet och kollade på solnedgången.. Eller inte. Tillslut kom det flera och vi gjorde upp en brasa uppe på berget. Där var vi i några timmar.




___________________________________________________________________________________________________

Nu har jag precis duschat eftersom att hela jag luktade brasa.. Lukten spred sig på hela övervåningen och jag var tvungen att hänga ut alla kläderna på vädring. Naaaaajs.


DAGENS OUTFIT




Mössa, H&M
Halsduk, gekås
Jacka, Sofias

I MUST BE THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD

Har precis gjort iordning mig och väntar på att Josefine ska bli klar. Ska träffa henne men vet inte vad vi ska göra.. :p Nåt antar jag.

Har inget kul att komma med så jag bjuder på lite keffa mobilbilder från gårkvällen.








VALBORG

Amen tjenare!
Jag kom nyss hem från fem-knop. Vi var där och firade valborg eller vad man nu ska kalla det.. Galet kul alltså!


Först gick jag, Asja, Frida och Josefine till riddersvik för att kolla på brasan. Men vi var så tidigt ute så det va knappt nåt folk där alls och brasan var inte ens tänd. Så vi gick bort till fem-knop och satte oss där. Först var det bara vi, sen kom det lite mer folk från olika ställen.
Nu sitter jag här, äter korvbröd, dricker cola och har ett par fötter som ömmer av allt gående. HÄRLIGT!
Hoppas ni haft en kul daaaag! Pussen


De e najs asså

RSS 2.0