tecken på att du är lat

- du sopar skräpet under mattan när du städar rummet för att slippa hämta dammsugaren och dammsuga upp det.
- du vässar pennorna över skrivbordslådan när papperskorgen är full och du inte orkar byta påse.
- du orkar inte gå till toaletten för att tvätta händerna, så istället häller du vattnet från en gammal vattenflaska över   händerna och torkar upp det som kom på skrivbordet med tröjärmen.
- du orkar inte gå till andra sidan rummet för att hämta chipspåsen.

hehe, har aldrig hänt mig... (a)


bjussar på en bild som är så ful så jag inte kan sluta garva. hahahaha!

jag är duktig. jag vet

Grym som jag är lyckades jag bränna en hel påse popcorn. Antar att de blev som de blev för jag satte på två minuter för mycket... Hehe. Å nu luktar det skit i hela huset, gud så mysig julstämning vi fick. Aprecis aprecis.
smaka?

2142

Haha, så söt.
Igårkväll åkte jag till den här pojken och sov där. Gjorde inte så mycket, kollade på en askeff skräckfilm där alla dog. Hatar när huvudpersonen dör... Skulle ha kollat på hans match, men icke. Så blev det inte. Annars har jag inte gjort ett skit idag och det ska jag nog fortsätta med. Pussen

då mitt knä fungerade som de skulle


emilia nyman

att två människor kan vara så lika, men ändå så olika. jag älskar dig.

andreas moberg är förevigt trogen aikare


your love is my love

Live for nothing ore die for someting

0014

det gör inte ont
alla mil jag vandrat
det gör inte ont
när vänner jag lämnat
det gör inte ont
att få skiten i sig
det gör inte ont
så länge du är med mig

nu blev det helt plötsligt seriöst

Kommer ju byta rum till idas sen när hon flyttar ner till lägenheten som vi håller på att bygga längst ner. Kommer bli klar till jul kanske och det är väl rätt snart? Vill ha ett rum som verkligen 'symboliserar' mig. Johanna. Vet inte hur jag vill ha det, men jag vill ha en mörkbrun vägg med nåt coolt tryck på. Letar för fullt! Gäller bara att få mamma å pappa att hjälpa mig göra det också (a) hihi 'hundögon'

nej, jag har inte alls tråkigt

NUNNA NYTT. Härliga bananer. En kristen tidning som jag, julia, frida och rebecca ska göra på so lektionerna. Vem kom på det briljanta namnet nunna nytt? Aa det kan ni ju få lista ut alldeles själva. Inget i medialivet avslöjas via berömda bloggare med 2 läsare per dag, det skulle ju komma ut i hela världen på bara nån minut, och sånt vill man inte vara med om. Vänta, vänta! Jag ska bara gå till det där hörnet där borta och bry mig lite först.

vem vare!? vem vare som doppa kissie i bajs!???

falukorv är vad han är

Så en dag ner på stan när han kollade rean då kommer crewen och skrek: ”Kolla där e han!” Och nu började en jakt,
dom var 40 stycken. Under en trapp över en buss, dom var hack i häl. Han var snabb för att va cool, han va Jackie
Chan Han duckade för kulor med kullerbyttor In på Åhlens å en trapp till taket ryggen mot stupet och alla runt sig
Så han backar bakåt..

den där mister cool verkar rätt så kool, en cuuuulguuuy. jag ska bli som honom när jag blir stor. vara överallt och bo på södermalm. BACKARÅÅ! sen så ba 'hejdå fröken ha ett trevligt lov, nu ska jag hem och plugga'. hoppas hon hörde ironin i min röst. fast jag har tagit hem matteboken, måste ju hålla hjärncellerna igång nu under lovet. INGET I MITT REVIR SKA FÅ LIDA! vad äre du inte förstår!?!? kanske det att jag inte skulle gett bort mitt godis igår.. nu är jag tvungen att gå upp för trappan för att hämta nytt. faen va jobbigt livet är ibland.
ROCKER POWER

nytt

Vrid på huvudet.
Var i vällingby idag med Malin och Felicia. Köpte dom där två tröjorna och mat på donken. Bra start med att försöka inte äta så mycket. Meeeen, palla vara hungrig när man kan vara mätt.
Fredag idag och första dagen på höstlovet, gryyyymt! Vet inte vad som kommer hända riktigt, men imorn ska jag i alla fall på partaj hemma hos kusinerna. Partaj, fy vad fult ord. Typ som dunka dunka.

ångest

Jag gav just bort mitt godis. Inte likt mig, inte alls. Men jag drabbades just av världens ångest för att jag käkar hela tiden och inte tränar.
Shit vilken ångest. Helt sjukt. Börja träna kan jag inte heller göra, sit ups kanske men inget annat, skoooooooj. Hur ska detta sluta? Vill inte hinna vara med i biggest loser innan jag är bra i knät igen.
Jag och mina vänner. Mig hittar ni näst längst till vänster i rosa.

godnatt


i efterhand

och pappa... jag tycker du ska ha klippa ut dig på bilden innan och ha som profilbild på facebook.

dom finns när allt annat faller

<3

2222


Höstlov nästa vecka och jag e glad för de, riktigt glad. Orkar inte mer skola och fler prov. Något säger nej. Finns ingen motivation, ingen alls. Har jag sagt att jag längtar tills jag fyller 18? Ta studenten.
Men. Jag tror inte att man förstår hur bra man har det förns man tittar tillbaks 4 år senare. Då man vill vara yngre igen. Kan ändå inte låta bli. Men så är de väl för dom flesta. Eller?

Jävla skit.

91384

hur kommer de sig att jag är grym på robot unicorn attack?
-jag är munk

så jäkla rätt


aaaaa de rätt najs

Har låst upp skenan till full rörlighet! :D Kan gå halvt normalt och får slippa kryckorna helt nästa vecka (y)
Haha jag vet, det är grymt fult att ha den på utsidan. Men jag har saknat att ha tights så jag tänker ha det så ändå. Kul i skolan imorn, haha! :d

jahaja

haha du kan vara lugn, inget lösenordskydd här inte. och tack :)

midnight skies

I think you've heard me say, My hands are cold but my hearts on fire.
Fear has always held me down. Been on my knees, now Im aiming higher.
Wont you please guide me over land and sea.

emostyle

välkommen till den nya jag.

ta mackan förihelvete

hehehehe de är jul om två månader XD och höstlov nästa vecka. hohohoho ^^
I vintras.

0043

jag vill utomlands. nu.

2 miljoner

jag har snart bloggat i 2 år :o skön grhaabb

har sagt det många gånger meeen...


2008. Naajs.
2010. Jäklar vad man förändras, helt sjukt.

the scientist


Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.

nobody said it was easy


sommarkänslor

Ny header, vad tycker ni? Den får i alla fall vara där ett tag framöver.
Tidigare idag har det inte hänt ett skit och det göre inte nu heller. Senare ikväll kommer adde hit, nåt annat vet jag inte. Kuuuul. Aduvet. Nej det gjorde hon inte. Men sen så förstod hon när man berättade.

Vad vare för mening med snö igår om den redan smält bort? Ingen alls. Ska det va snö så ska det vara snö. Logiskt, eller hur? Kan man säga så om den meningen? Haha!

byhy

RIP mitt hål där uppe i höger örat :'( Helt igenvuxet. Fäller en tår, kanske två.
Ska ta ett nytt tror jag. Och i tungan. Å i naveln. Och tatuera mig. Kul va mamma å pappa?

2323

något som gör mig till den jag är. som vadå? jag är en som flyter in i mängden.
jag förstår inte.

hehe fint svar..

Selvklart.
Mitt korsband gick av redan i mars men opererades inte förns nu i oktober. Det blev så sent på grund av att den ställdes in två gånger. Jag las in en dag innan så dom kunde se till att jag inte inte åt (man måste fasta i 24 timmar innan operation). Fick en nål i handen där dom sprutade in massa grejer innan jag sövdes ner. Efter operationen var i alla fall jag sjukt trött hela tiden, gjorde inget annat än att ligga i sängen. Inte för att jag kunde göra mycket annat, men aa.. haha! Jag sov där i nästan en hel vecka och det behöver man tydligen göra för att dom ska kolla att man kan klara sig själv. Skenan jag har på benet vet jag inte riktigt varför jag har? Haha, typ för att skydda? Den är låst i 30 grader så jag kan inte röra på det. Men efter att ha haft den i tre veckor ska dom låsa upp den så jag kan röra på det helt. Alla får tydligen inte sånt, beror kanske på vilket sjukhus man opereras på.. Hoppas det går bra! :)

damdamdamda


Jag säger hela tiden att jag vill lära mig att spela gitarr, men ändå har jag aldrig gjort något åt det. Har inte ens tänkt tanken på att börja ta gitarrlektioner eller köpa en gitarr så jag kan lära mig själv. För det första, det kostar gal1 mycket pengar och för det andra så tror jag inte att jag har tålamodet. Men en vacker dag ska jag ta tag i det och en annan vacker dag ska jag sjunga på skolavslutningen. Det har jag faktiskt 'drömt' om länge, synd att jag är så jävla feg. Har inte ens sjungit för min egna mamma :$ tihi.

du får stå kvar för jag går nu


Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den mer

hösten då?

Vadå snö? Det är ju förfan bara oktober? Kul att jag har kryckor och kommer halka ett antal gånger. Måste boka en till korsbandsoperation ifall att jag skulle ha av det igen.

fett me snyggt

dagens. är sjuk sattteeeee...

This is how you remind me



1408

Jag vill blogga så som jag gjorde förut. Flera inlägg om dagen med nytagna bilder och sånt som faktiskt kunde vara intressant att läsa. Men jag har aldrig något att komma med. Skit.

andra advent 2009.

min syster är så jävla stark

och idag fyller hon 18 år. grattis sofia ♥

kej

hej jag heter johanna. det här är min fina kompis som jag har bestämt mig för att inte ha kvar. köpte henne av en familj för tre år sen, dom varnade mig för att hon var lobotomerad men dumma jag visste inte vad det var. under dom här åren har jag fattat... intresserad? kontakta mig.

hela skälen var bruten


Knä

Halva mitt ben är borta. Förutom knät som är dubbelt så stort... Mys.

.

jag svek de jag mest älskar. fan.

i'm 2 cool 4 you

i väntan på bussen. skoja. emilia mena jag visst.

tecken för kärlek

MATTEN GJORDE SÅ ATT JAG MISSADE PARADISE HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plugghästen själv

Emilia den skiten kom till skolan efter hon hade slutat. V.I.P och vi ba ringde limousinen som kom å hämtade oss. Vi åt och sen facerapade hon sönder min facebook. Malin kom å hämtade oss vid typ sex för vi skulle kolla på truppligan i enskedehallen. Jäklar vilka framsteg alla har gjort, dom är så sjukt duktiga. Tre av lagen tog medalj. Grattis!
Nu sitter jag här och pluggar som faen. Har omprov imorn och måste verkligen klara det den här gången. Annars blir det inte kul. Men nu ska jag återgå till min vän som inte är värd något namn. Hare.
aprecisaprecis.

få fler besökare.

verkar som att de funkar. tryck på bilden och bli medlem i bloggstart för att få mer besökare :) hihi, lycka till!

liten

...

fan

det förstör bara mitt liv.

haha :d

när ska hans damp gå över?

skolfoto

Nöjd? Nej.

collide


Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

-

de är som om jag vore i helvetet.

aprecis aprecis

Så kan det gå.

sjukhus

Jag lever. Ville bara att ni skulle veta det.
Fick nyss reda på att det fanns internet här på sjukhuset så dom satte mig i en rullstol så pappa kunde köra mig hit. Helt handikappad i både benet och handen där jag har en nål å grejer. Hatar att inte kunna göra allt själv, måste ha hjälp hela tiden -.- daaaaaaaaaaaaaaaaaamp.
typ så. men puss på er.

okej

samma dag som skolfotot. när kommer det förresten?

hej.

coola

Jag och mina vänner bamse, tiger och zebra i vällingbytrakterna. För det är där man hänger förstår ni.

2137

Mitt hår har vuxit. Massvis.
Jag har inte bloggat på länge, ledsen för det. Såg att jag fått två nya prenumeranter så jag måste uppdatera lite för att inte göra er besvikna. :d


På senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket. Ett matte prov i skolan som jag seriöst tror blir ett ig. Jävligt illa ska jag säga er. Ledsen att behöva förstöra mina systrars MVGiallt. Haha! Nu i helgen har det inte hänt ett skit för jag får inte gå ut. Måste stanna hemma enda till jag läggs in på sjukhus för operation. Måndag klockan 18.00 skrivs jag in. Jag hatar sjukhus. Och där ska jag vara i flera dagar, :'(

RSS 2.0