Jag glömmer det aldrig.


Ganska tråkig bild, men den är oredigerad.. Kul huh?

Som jag skrev skulle det inte bli så mycket inlägg.. Och det blev de inte heller, men vi har haft galet kul! Right?

Det började så att vi möttes vid gula krogen och åt där. Sen skulle vi hem men tog värsta omvägen för att följa Jocke hem till sig. Och såklart skulle det vara jättemörkt och vi skulle gå genom en skog. Om ni inte visste det så är jag mörkrädd. :$ När Jocke sen va hemma skulle vi gå hem och stannade en stund vid allmäna. Asläbbigt. Men vi hade en ficklampa, men kändes som att nån skulle komma bakom oss. För det va asmörkt! Till och med Kim och Pontus blev rädda :) Vattnet va jättefint, helt klart och alla lamporna speglade sig i vattanytan.
Men tillslut blev det för mörkt så vi gick hem till mig och kollade på skräckfilm (alla andra ville -.-). Efter den filmen va alla förutom Pontus jätteflummiga så vi satt och snacka en stund. Sen när han vaknade va alla typ trötta förutom han. Så vi la oss i en klump på madrassen där nere och lyssnade lite på musik. Klockan halv 6 ungefär somnade vi.
Samma dag (höhö) vaknade vi ganska tidigt för att varit uppe så sent, och när vi sen vaknat till lite så gick vi och åt lunch på grillen vid Åkermyntan. Haha, då va klockan halv 4 kanske. Efter gick vi till Hässelby och kollade på innebandy match.

Nu känner jag att jag håller på att bli riktigt förkyld. Inte roligt! Jag sov sen när jag kom hem och åt typ ingen mat. Men nu ska jag kolla runt lite på datan, sånt som jag missade under den dagen. ;)
KRAMAR


Kommentarer
Postat av: j u l i a ♥

Verkar som ni haft kul :) <333

2009-09-20 @ 11:05:21
URL: http://juliaholmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mailadress?


Har du blogg?


Ordet är ditt

Trackback
RSS 2.0