IDAG FYLLER IDA 19







Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IDA! :D

DAGENS


Randigt, H&M

DAGENS OUTIFT


Grå tröja, Sofias
Vitt, H&M
Prickiga tights, Bikbok
Ringar, Ur&penn
Armanden kommer från lite olika ställen
_____________________________________________________________________________________________________

Ledsen att det inte blev några inlägg förns nu. Men jag hann inte innan jag åkte iväg till träningen. Körde inget annat än styrka, vilket är det enda jag kan köra just nu.. Men nu blir det engelska glosor, grymt -.-
Puss


NÄR MAN ÄR TRÖTT PÅ ALLT..


MUST HAVE



När jag var i kista så provade jag den här. Asfin tycker jag, en sån ska köpas!

DAGENS OUTFIT


T-shirt, H&M
Vit kjol, H&M
Svarta tights, Bikbok
Dom två översta armbanden har jag fått i tidningar. De med 'pärlor' är från turkiet och ringen är från Ur&Penn.
___________________________________________________________________________________________________

Efter vi hade slutat satte vi oss ute i solen med musik, vädret idag är verkligen en hiss! Sen kom jag på att jag har 5 läxor som måste göras den här veckan så jag drog hem. Men som vanligt så slutar det att jag sitter här och häckar..

NYTT


T-shirt, H&M 149:-      'måste erkänna att jag aldrig sett filmerna'


Väska, Belle 100:-



"t-shirt", H&M 199:-


Prickiga tights, bikbok 79,50:-? Tog ett par helsvarta också eftersom att det är två för ett par.

IGÅR OCH IDAG.



IGÅR:

Som sagt åkte jag till kista med Emilia. Jag köpte lite grejer som jag hade tänkt att fota snart. Klockan halv åtta var vi hemma hos Malin igen och vi gick ut på en gång. Först satt vi framför en brasa borta vid Tempeludden. Det var någon som hade med sig en gitarr så där satt vi och sjöng (väldigt vackert måste jag säga). När ingen orkade hämta pinnar slocknade brasan, så vi gick till klipporna istället och satt framför den brasan med några andra. Klockan halv ett följde vi Josefine hem och sen drog vi hem till Malin igen.

IDAG:
Vaknade av att mamma ringde mig för att säga att mitt rum såg ut som ett helvete. Hon ville alltså att jag skulle komma hem tidigare för att städa. För senare åkte vi ju till finalen (dom gick vidare från kvalet igår!) Det gick lite bättre för dom igår än vad det gjorde idag. Men grymma är dom i alla fall! .. Och nu är jag hemma..


FUNKTIONÄR.


Jag och Malin idag (haha vi tog på oss funktionär t-shirtar för att vi skulle få gratis mat, låter tjockt.. Jag vet!)

Larmet var ställt på åtta imorse, för jag skulle upp och kolla på RM2:s tävling. Dom kom två i sin pol vilket är asbra! Vet inte riktigt hur det ligger till nu. Men en finalplats tror jag nog att det blir! ;)

Nu ska jag dra iväg till kista eller vällingby med Emilia. Först shopping, sen mat. Och efter allt det så ska vi hem till Malin och sova där. Men nu måste jag verkligen dra. Hare bra!


wooooow

Nu har vi no i datasalen.. kuuuuuul!

SKIN.


Så underbart!


22.24

Hej! Kan väl skriva ett inlägg eftersom att det va ett tag sen.
Idag gick jag tidigare från skolan för att jag skulle till doktorn. Dom hade fått svaren från magnetrönken, (om jag inte skrivit det innan, så har jag vart och magnetrönkat knät). Det visade sig att främre korsbandet är av. Typ det värsta som kunde hända! Asså jag är såå arg, eller jag vet inte om jag är arg eller ledsen!! Både och antar jag. JAG HAR TYYP DAAAAMP, och vet inte vad jag ska ta mig till.. Hehe! Kommer ta typ 9 månader innan allt blir "bra" igen.
 (Bild från google)
Kommer antagligen ha en sån där på benet efter operationen. Vilken underbart fin bränna jag kommer få.. Inte för att det är de ända jag tänker på.

Men nu ringer Malin, puss!

19.39

Hejhej, dålig uppdatering. Jag vet..

Igår drog och och Josefine till allmäna och träffade lite folk. Satt framför en brasa i nån timma. Mysigt! Sen gick vi hem och hon sov här. Idag vaknade jag klockan ett och låg och väntade på att Josefine skulle vakna. Hon vaknade 40 minuter senare.. -.- Vi gick upp och åt frukost och fikade efter, tjockt!
Nu har jag precis ätit middag och väntar på att hon ska ringa. Ska till henne och hitta på nåt. Sover där också. Härligt! Men nu ska jag packa mina saker, ha en bra dag!

TÄNKTE PLUGGA.. DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS

Hej franska..


17.44


Haha tro inte att mina ögon är sådär konstiga. Kollade i kors med ena ögat. ;)





Blev så varmt att jag kunde sitta ute i linne!


Efter skolan satte vi oss ute i solen ett tag. Dom flesta försvann och så var det bara jag, andrea, denise och emma kvar. Vi lyssnade på musik och hade allmänt kul. Vi försökte jobba på brännan också. Gick väl inte speciellt bra, inte för mig i alla fall ;) Jag är inte ett dugg brunare än innan. Menmen, måste ju njuta så länge det varar, hörde att det skulle snöa i helgen. 

MITT RIKTIGA JAG

Det var någon som ville se mitt naturliga lockiga hår, hon tycker att hon aldrig får se det utsläppt (har för mig att jag lagt in någon bild på det förut?) Men här får ni en bild (två).


LOVE




Beröm till den som listar ut vad det föreställer. Måste säga att bild inte är min starka sida. Men vore det inte lite coolt med en sån tatuering på handleden? (Lite problem eftersom att jag tyckte det var obehagligt när jag ritade med pennan, tänk då med en sån där maskin..) Problem nummer två är att jag måste vänta tills jag är 18.

Att tatuera mig står på min innanjagdörlista som jag skrev i somras.

JOHN MAYER

Jag tror seriöst att jag är kär.



Free fallin'

In your atmosphere

Stop this train

Why Georgia

My stupid mouth


STOP THIS TRAIN


Tycker att mitt hår börjar bli ganska ljust.

Idag var jag och magnetröntgade mitt knä. Om en vecka eller så kommer svaren, hoppas att det inte är något jätteallvarligt!
På vägen hem stannade jag och pappa på Majas grill. Vi satte oss utomhus, jag frös inte ett dugg. Härligt.

23.20

Nu ska jag kolla på scrubs och sen ska jag sova. Ingen skola imorrn för jag ska till sjukhuset ,godnatt.

EMILIA OCH JOHANNA BILDER, jomen precis!






<3

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR.


Helt jätterandom

Såg just klart på Svenska hollywoodfruar, innan det kollade jag på top model också. Lite mupp att man inte får vara över 1.60 den här säsongen.
Som jag skrev träffade jag Emilia (den lilla skiten har vart borta hela lovet). Så det va kul, vi åkte till Jakan och åt på donken. Har lite bilder på G.

DAGENS OUTFIT



Nu drar jag till jakobsberg för att träffa Emilia. Äter middag där med lille päronet.
Pyss

16.17

Här har ni två dåliga mobilbilder, orkade inte ta ut kameran.


Fysjutton vad skönt det är ute nu! 18 grader i solen.

När jag kom hem från skolan hade jag egentligen tänkt å baka, var jäkligt sugen efter att Josefine hade snackat om det, men vi hade inget margarin (eller enligt Sofia stog det där..) Jag gjorde två mackor istället och satte mig ute i solen.

Idag var det ju första skoldagen också, helt okej! Galet kul mattelektion (enligt Frida, Kim och mig i alla fall). Plus att vi köpte en glass i kiosken, ett stort sommartecken enligt oss.
..Det där sista tycker jag nog att ni ska ta och skriva upp, hur intressant som helst!

SOOOOOOL!



Nu ska jag ut och sätta mig på ballkongen ett tag. Bloggar senare, puss!


*Hm.. det här inlägget skulle postats för ett tag sen..*

EFTERSKOTTSGRATTIS TILL JOSEFINE.

Här är ett litet efterskottsgrattis inlägg till Josefine som fyllde år för två dagar sen. Hon ville ha ett litet inlägg här, GRATTIS TILL HENNE I EFTERSKOTT! :D Kärlek till dig.


Jättejättejätte söt!

12.58


Slumpbild.

Vaknade nyss och tänkte slänga in ett inlägg innan jag går upp och käkar frukost.
Klockan tre idag blir det träning, inte för mig direkt men jag ska dit och kolla. Igen. Träningen slutar klockan sex och då vet jag inte vad som händer, det är ju skola imorrn så inget speciellt antar jag. Men men, nu svälter min mage. Puss


BÄSTASTE EMILIA FYLLER FJORTON!

IDAG FYLLER EMILIA ÅR (eftersom att klockan slagit 00.25) JÄTTEMYCKETMASSA GRATTIS TILL DIG LILLA KNYTTE! :D <3 Jag älskar dej!

ONE TIME



Underbart!

Vill ni se min andra spotifylista? Tryck här.


DEN TIONDE APRIL

Vad är det här för skitväder egentligen? Det är ju april, vår med andra ord!


Förra påsklovet var det 25+ och jag blev solbränd..

  Tumme ner för det här.

TRÄD

Godmorgon!
Mamma hjälpte mig nyss med att hänga upp gardiner. Det behövdes eftersom att det är ganska vitt här inne (inte längre kanske). Här har ni resultatet:


Vad tycker ni? :)

SILVER



Nu har jag äntligen tagit ut läkarörhängena och satt i likadana örhängen i varje hål. Ni måste ju hålla med om att jag såg lite kul ut med helt olika i varje. ;)


Bjussar på en välldigt söt bild också, (om det är någon som inte förstår min ironi, så skriver jag det här) (eller där <--), bara för att jag har fått igång min webcam. Duktigt.

HOPPELISTUDS



Godmorgon!

Idag åker jag till gympahallen med familjen, kusinerna och Sofias kompisar. Synd bara att jag inte kommer kunna göra nåt. Jag får väl vara den som fotar och filmar :p Så jag kan ju säga att jag kommer ha en del bilder att bjuda på sen.

Just nu sitter jag här nere på golvet och lyssnar på musik. Varför jag sitter här kan ni få en förklaring på lite senare. Kanske. Simma lugnt!

DAGENS OUTFIT plus lite annat

Nu drar vi snart iväg till IKEA. Vi ska titta in på mediamarkt också för Sofia ska kolla på en TV tror jag. Ikväll vet jag inte vad som händer men jag hittar väl på nåt.
Dagens outfit ser ungefär ut såhär:

Eller inte bara ungefär, utan den SER ut så..
Nu ska jag ta och äta frukost innan mamma å pappa kommer hem, för då måste vi åka! Hoppas ni får en underbar dag, puss!

HAPPY TOGETHER

Nu har jag en början till en ny design. Inte helt klar ännu, men det orkar jag inte fixa just nu. Ska ta och lägga mig, det är ju en dag imorrn också ;) GODNATT

LALALALA.

Ny design på G. Bloggen kommer se lite mupp ut ett tag ;)

NYTT.


Ringar, Ur&Penn 59.50:- st

Nagellack, H&M 39.50:- st

Örhängen, Glitter 55:-

JAKOBSBERG.


Nej, dom är inte speciellt normala..

Imorse väcktes jag av ett sms från Malin (tihihi) där det stog att jag skulle vakna eller nåt sånt (å gud vad intressant att veta!) Klockan var väl runt elva och så sa hon att bussen gick fem över tolv, lite panik kanske. Men det löste sig när Ida sa att hon kunde köra oss :) Vi åkte nämligen in till Jakan där vi köpte en present till Alexandra och satte oss på ett fik där vi beställde lite fika (det var liksom en överraskning). Malin mötte upp henne och ledde henne till cafét där jag satt och blablabla. Satt där och snackade i kanske en timma.

Klockan tre drog vi hem till Alexandra och gjorde pannkakor. Kulkul. Resten av timmarna satt vi i hennes säng och snackade. Ni är verkligen så underbara!


DAGENS OUTFIT.

Eller gårdagens om jag ska vara exakt ;)



Tjocktröja, Sofias
Linne, H&M
Randiga tights, Bikbok
Converse
Väska, H&M

Idag satte jag på mig mina solglasögon också (solsolsol vårvårvår) som kommer från ginatricot. :)


NU ÄR DET VÅR, IGEN.

Idag vart det vällingby med Josefine och Malin. Vi va där till kanske klockan sex (alla butiker började stänga då). Så vi traskade iväg till bussen. Men den skulle ju såklart inte gå förns 30 min. Så där satt vi och väntade. Men tio minuter innan den skulle komma så kom vi på att vi skulle ha köpt jordgubbar. Så då sprang (svårt med kryckor.. hehe) vi till hemköp och köpte två lådor var. TJOCKT! Vi trodde att vi skulle hinna, men nej. Den hade ju precis åkt då. Surt. Vi fick ta tunnelbanan till Hässelby strand istället. Efter allt, stannade vi hemma hos Malin en stund och satt ute på hennes alltan.

Japp, det va min dag lite kortfattat.. Här får ni lite bilder också.



1337 (ELIIIIIIT)


Hej mupp.

Hade tänkt å skriva ett godmorgon inlägg. Men såg nyss att klockan var ganska mycket. Jaja.
Idag så är det så att Sofia och Sara ska byta rum. Dom håller på för fullt här utanför, medans jag sitter här och degar med ett glas coola. Känner verkligen att jag hjälper till! Så duktig du är Johanna..

JOHANNA KRASCHAR.

Tänkte att jag kunde lägga upp en video från en träning. Det var ett tag sen nu. Men om ni trycker här och bläddrar ner till det som heter Träning RM3 2008-11-11 (den som är näst längst ner) och spolar fram till 01.29 (om ni inte vill kolla på allt såklart ^^) Hur sjutton lyckas jag med det där egentligen?

We can runaway.


RSS 2.0