Resultat av färgning



Knappt någon skillnad, jag vet...


Jag vill inte leva ett perfekt liv


Hässelbyare är sköna.

Jag förstår mig inte på folk som säger att dom hatar hässelby. Jag förstår mig inte på dom som säger att dom vill flytta härifrån för att det är ruttet. Jag förstår mig inte på människor som säger att ett stort fint hus, en underbar man och tre barn är deras 'önskeframtid'. Jag förstår mig inte på såna som säger att man inte ska ta några risker. 'the brave may not live forever, but the cautious do not live at all' Visst?

Tills döden skiljer oss åt


<3

OooO


Hjälp. En luffare påväg till Sundbyberg. Ack sundbyberg.

Lukten av färgat hår är stark. Och luktar skit. Josefine gillar't. Men nej, inte jag inte.
Josefine kom hit klockan kvart i två igårkväll och sov här. Hon saknade mig alldeles för mycket efter två dagar med varann. Eller inte. Men ja. Hon har i alla fall gått för några timmar sen.
Vare nån som fråga?

Tycker min blogg är rätt tråkig för tillfället. Någon som kan säga vad som saknas?

Kassa mobilbilder


Helt normalt att laga middag klockan ett på natten två nätter i rad.

När man inte har allt som egentligen behövs...


Josefine är keff.


1910


Bara för att den inte har ett dugg med inlägget att göra.

Helt meningslöst att visa för och efter bilder på håret eftersom att det knappt är någon skillnad alls. Syntes inte ens på bild. Antingen får jag färga det igen eller bara låta det blekas av solen. För jag vill ha det ännu ljusare. Varför är jag aldrig nöjd??

Jag har i alla fall sovit hos Josefine två nätter i rad nu. Därför har bloggandet inte funkat som det ska. Får väl blogga extra mycket nu. Snart åker jag ju till Italien också...

Heh



Är det verkligen bra att håret ser mörkare ut än vanligt när man ska färga det ljusare?

1500

Idag färgar jag håret! :d Visar för och efter bilder sen, möhöh!

-

Jag hatar ensamhet

I`ve seen two wrongs make a right

My days are filled with mistakes
Some that I didn`t make
I carry them around
Some people don`t feel a thing
Some kind of blissful dream
Wish I could live that now
oh I wish I could live that now

10,000 stones are hanging
deep in my heart
no I don`t know how they
don`t tear me apart
how could I ever believe
10,000 stones would build
the best of me.

I`ve seen a lot in my life
I`ve seen two wrongs make a right
When everything was crashing
I know that you got your plans
You`re always taking your stand
But I was only asking
I was never asking for


2219



Lat jag är som frågar min syster på msn istället för att gå till rummet brevid där hon sitter. Min fråga var om vi hade godis. Både tjock och lat. Det bangar väl ingen på??

Aja, ville bara visa den fula gubben hon skickade... Kul va?

From paris to berlin



Känner att jag måste skaffa en bättre webcam..

Är älgar svenska?



Sitter i mina älg sidenkalsonger, sov tshirten, en bulle mitt på huvudet och lyssnar på alla vill till himmelen med timbuktu. Grymt vad livet leker ibland alltså. Aa fast ne. Och sen så är det sådär lagom snyggt att jag ser ut att vara kobent på bilden också. Härliga bananer.

Gal1

'bara jag som tycker det är grymt fult och störande när folk skriver ord med siffror? haha bara därför var jag tvungen att skriva så som rubrik... :p'

Godmorgon.
Idag vill jag gå och köpa hårfärg, för då kommer jag kunna färga det nån gång den här veckan. På onsdag kanske? För då är mamma ledig. Imorn ska jag städa hela huset (får 350:- som jag ska spara till skåneresan) så då kommer jag inte hinna. Haha ett jäkla snack om hårfärg asså..

Jag har redan börjat skriva ner saker jag ska ha med till Italien. Det är bara 12 dagar kvar,men ändå. Fett me tidigt. Men vad ska man annars hitta på när man inte har något att göra?...
Okej. Det finns massa saker. Men ändå.

Life is a highway


Går livet ut på att försöka dö lycklig?

01.00

Sommaren 2011 ska jag och corinne dra till skåne! Kommer bli så jävla grymt! Är redan taggad!!




Man blir som man umgås...

Busig jag är


Nej jag är inte blond. Det var bara ett skämt! Men jag funderar seriöst på att tona det ljusare, och så kommer det nog bli.

Man lever bara en gång


Blondin

Nu går jag och blir blond. Visar resultat sen :)

1337

När jag vaknade såg jag att Corinne hade ringt mig minst tjugo gånger och skickat typ fem sms. Hon ville tydligen ringa och väcka mig så vi kunde träffas tidigare, men elaka jag hade stängt av ljudet och vibrationen...
Ska snart klä på mig och äta frukost, sen ska jag dra och möta Corinne någonstans eftersom att lillen inte hittar här i hässelby. Men ni får ha en bra dag, så får vi se om jag bloggar senare. Pussen

<3



This is no place to try and live my life.

Heartbeats

Who I am hates who I've been
Är inte dom orden väldigt fina? Jag tycker det.

Undra vad mamma skulle säga

om jag sa att jag funderar på att färga mitt hår ljusare? Maha :p

R.I.P solglasögon

Jag måste köpa nya solglasögon innan jag åker till italien. Båda favoritparen har gått sönder. Dom ena satte jag mig på och dom andra trampade jag på. Oups.

Jag vill ha


Bara för att dom jag har nu suger. Och för att jag älskar hög musik och när basen känns i hela kroppen!

Den jag har nu är typ första generationen, fick den från Sofia förut. All musik som jag vill ha får inte ens plats för att det bara är 2 gb.

Har velat ha en sånhär länge, får väl önska mig en i julklapp? Haha :)

Who I am

Mitt liv är för normalt. Jag vill göra något med det. Göra något som jag aldrig gjort förut. Jag känner att det är något som måste förändras och det är nu. Jag har alltid haft svårt att få fram det jag känner, jag vet liksom inte vad det är jag vill, utan bara att jag vill något.
Jag har tänkt hur det skulle vara om jag åkte bort här ifrån. Tar tåget någonstans med en kompis där vi kan göra vad vi vill. Exakt vad vi vill. Där det inte finns någon som alltid håller koll på än. Där man kan känna sig fri. Hur härligt skulle inte det vara? Synd att jag måste vänta tills jag är 16...
Jag vet att det saknas något, något som jag vill ha nu.

Bilder




Från tidigare idag.

Vi är liksom typ såhär grymma



Nu är Malin här, hon sover här ikväll. Fett me najs :)


Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig


Önskemål?



Såklart jag kan! Jag ska bara tvätta håret så kan jag fixa det på en gång :) Jättekul när ni har massa frågor och sånt. Och tack så mycket!

Ett litet grattis

Idag har jag namnsdag! Grattis till lilla mig :D

Nytt


New Yorker, 79:-

New Yorker, 69:-


Ginatricot, 199:-

Cubus, 39:- (stod 79 på prislappen men killen i kassan sa 39?)

New Yorker, 95:-

Rubriker är onödiga

Ledsen för ingen bloggning, men jag och Corinne har haft annat för oss. Haha!

Igår så satte vi oss utomhus i någon park nära henne. Vi satt där i någon timme och sen drog vi hem för att laga mat, blev rätt lyckat för att vara gjord av oss. Klockan sex var det träning och efter det åkte vi hem till Corinne så sov jag där. Bilder från gårdagen;





Haha, är det verkligen tillåtet att vara sådär snygga?

Idag blev vi väckta tjugo i tio. Vi gick upp nästan på en gång för vi skulle försöka fota en sak som tillslut blev rätt lyckad. Kan säkert visa den sen när hon har skickat den till mig.
Klockan senare åkte vi iväg till kista och nu är jag hemma igen. Ska strax visa vad jag har köpt, måste bara ladda över dom från kameran. Pussen


14.00


Haha den här bilden är så ful! Jag kan inte sluta garva!

Bussen till jakobsbergstation går 07 så jag ska strax gå iväg för jag ska träffa Corinne idag. Också väldigt länge sen, så det blir kul. Gissar på att jag kommer få med mig rätt många bilder hem!
Men nu måste jag gå, ha en bra dag! Puss


Dagens




t-shirt, gran canaria
'kjol', H&M

Hade också mina gladiatorsandaler från dinsko, fransväskan från belle och solglasögonen från åhlens, slarvigt uppsatt knut och inget smink, de najs!


Sommar

Nu är jag hemma igen för vi skulle äta.
Vi satte oss i riddersvik med jordgubbar, hallon, glass och musik. Jättemysigt! Snart kommer dom hit igen och då ska vi kolla på film, dom har inte sett Crossroads (skandal) så jag tvingar dom att se den, tihi. En grymt bra film, alltså borde ni springa iväg och köpa den nu. Om den finns att köpa fortfarande förstås... 
  

Här har ni tre bilder från dagen:



Mål

Godmorgon!
Vaknade av att Malin ringde mig, hon tyckte det var dags för mig att vakna... Bara för att hon hade vart vaken i tre timmar eller hur det nu var :P Jag ska träffa henne och Felicia idag. När och vart vet jag inte men det löser sig nog. Kommer i alla fall ha med mig kameran så jag kommer komma tillbaks med massa sommarbilder, tummen upp!


Pringles, en bra start på dagen!
'bara jag som inte vet hur man säger pringles?'

22.20


Mobilbild från idag.

HEJ!
Träffade Malin idag, det var grymt länge sen! Har saknat dig♥ Men den skiten åker till landet på tisdag eller hur det nu var... Inte okej Malin, inte alls!

Och juste, jag kom hem från landet idag. Ganska självklart kanske, men ändå. Härligt att vara hemma igen, även fast jag bara vart där sen i onsdags. Hehe. Inget speciellt har hänt, därför ingen kul bloggning. Hare bra!

Lite nya saker


Rätt onödiga att ha eftersom att jag inte har något att spela dom i. Men jag tycker fodralen är sjukt coola, så va hänga upp dom på väggen eller något. Kanske en ny samling?

Nej, jag är inget Elvis fan, har knappt hört hans låtar. Men jag tyckte det var lite kul att ha :)

Italien kläderna har äntligen kommit! :D Sporttop och shorts. För er som inte fattar så drar alla jäfällagymnaster till Italien på träningsläger. Den 7/8-14/8, så jävla kul!

Landet


Syster

Idag åker jag till landet. Jag fick ju följa med Ida och pappa hem förut när pappa skulle jobba. Men nu är han ledig igen så då är jag tvungen att hänga med ner. Inte alls roligt. Tur att täckningen på mobilen och internet funkar bättre nu än förut (Y) Då kan jag klara mig i några dagar i alla fall ;)

Nu måste jag fortsätta att städa rummet så att jag är klar för att åka. Jag gjorde det igår, men på något sätt blev det stökigt igen..? Förstår inte hur jag lyckas!
Kommer hem på söndag tror jag. Ni får ha det bra tills dess. Räkna med sämre uppdatering.


Gammal


KOLLA! Varför skulle jag färga skiten?


Normalt

Visste ni att skrattgropar är en missbildning? Bra att jag har fem stycken..

02.24


G R A N C A N A R I A

Hejhej! Kom hem runt halv ett efter att ha vart vid riddersvik. Glömde bort tiden så jag blev lite sen hem. Hehe, inte okej. Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker vatten. Jag har jättekul. Fast nej.

'Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende. Din personlighet, ditt underbara leende. Du är så underbar, snälla ge mig en chans. Vill bara va med dig, o ingen annan stans.' UUÄÄ, tönt jag är som lyssnar på Sofijah. Snacka om playaheadtider ;s Men låten fastnar. Jag och Josefine satt och lyssnade på den hela tiden förut. Om och om igen! Alla hennes låtar handlar om samma saker, depp och vänner som sviker. Fett kul.


Tävling

Jag är me i en tävling i den här bloggen. Var me du också!

Klart

Varför hittar jag inte inlägget på designadinblogg.se där det står hur man lägger in en bild i menyn? :( Jag råkade ta bort den gamla och nu kan jag inte sätta dit en ny. Byhy! 

Den här designen får i alla fall duga. Tycker själv att den ser rätt tråkig ut, men om jag fixar en finare header kanske det blir bättre. Och om jag skulle kunna få in den där jävla bilden i menyn...


16.01

Följ min blogg med bloglovin


Fina vän, som nu är i thailand och blir brun. Jag är inte ett dugg avundsjuk. Inte alls.

Gör om

Bloggen kan se lite skit ut ett tag nu.


a long way from here

Måste börja med att göra om designen känner jag. Den är för mycket intesommar.



<3

02.11

Varför har jag inget att blogga om? Jag har liksom haft den här i ett år och sex månader utan problem. What happened? Jag har lovat alldeles för många gånger att jag ska börja igen, men det har aldrig riktigt blivit av. Plus att hälften av alla läsare är borta och mitt 'bildförråd' börjar ta slut. Måste börja fota igen alltså!

Nu lovar jag inget men jag tror att jag ska börja uppdatera mera. Tvinga fram ord ur min hjärna. Eller vart nu allt kommer ifrån.

Kul att det tog typ år för mig att skriva det här inlägget. Jag har t.o.m ingen "insperation" till att skriva ett hejjagharingenblogginsperationsinlägg. Känns bra det här, riktigt bra!




- if it makes you happy it can't be that bad, if it makes you happy then why the hell are you so sad

Usch



Helt sjukt äckligt!

Moment of truth

Hehe, tack!
Känns som om jag lägger upp bilder på mitt hår rätt ofta. Antar att mina läsare är för lata för att klicka i arkviet. Men jag är ju som jag är, så här har ni ett par till. ;D


Kass kvalité. Men både systemkameran och digitalkameran är urladdade, så det fick bli mobilen.

Nu kanske ni förstår varför jag är i starkt behov av en plattång?


Mobilbilder

Hittade massa mobilbilder som jag inte lagt upp än.


lilla mattenörd :D

hej tjocka kinder




corinne suger på att steka pannkakor



skärgården


"ny" mobil.. gillas inte!

VM

SPANIEN VANN!! :d


Höhö, bild från när vi var i spanien


Seriöst


För några veckor sen..

HEJ :D

I hela världen







Inget kul att skriva. Bilderna får räcka.

RSS 2.0