Christmas tree.


Nice huh? Nu blir det plugg. (Undra hur många gånger jag sagt det utan att det blivit av!)


You are always on my mind.


Jag vill ha jul. NU!

Nu har jag snart fixat allt jag skulle göra förutom läxorna som förmodligen är det viktigaste.. Men samtidigt tråkigaste. Jag har städat mitt rum, satt fram en adventsljusstake och laddat upp bilder på ett USB-minne som jag ska sätta in i den där skärmen ni vet? Kan visa en bild på mitt vackra rum snart! Hade tänk sätta upp min lilla gran också, men kom sen på att den inte får plats nån stans? Haha, kanske kan klämma in den i nåt hörn ;)

Nu när det bara är läxorna kvar så får jag väl ta och göra dom, bara det att det kan ta ett tag.. Ett välldigt långt tag! Ha det skoj, puss!

Jag är fotografen.





Pepparkakor måste vara det godaste som finns!


Under min bloggtid har jag:


solat

badat med kläderna på

blivit fotad

önskat att tiden skulle stanna

firat massa födelsedagar

Tagit kort på saker i vatten

fotat ett marschmellowskrig

vart ute mitt i natten

fotats i spegeln

fått komplimanger

fått sjuans skolfota

fått underbara minnen

färgat håret svart

grillat korv på alltanen

haft en sista dag med sexorna

haft kul i ett omklädningsrum

tyckt om den här bilden

vart hos kusinerna

gillat våren

klippt lugg

klätt en gran

köpt en systemkamera

kommit på att man kan ta svartvita bilder

kramat någon

kännt mig glad

lipat åt kameran

posat framför kameran

redigerat fult

saknat något

skrattat

garvat ihjäl åt bilder

vart lycklig

solat på allsång

tagit sommarbilder

tänkt på gamla minnen

tävlat

vart brun

varit ful på foton

åkt till london med familjen

vart i romme med klass 6b

varit med när sara köpte en hamster'

upplevt saker som jag aldrig glömmer

vart rik

älskat någon

kännt mig duktig

vart nöjd med en bild

längtat tillbaks till saker..


Dagens outfit.



Suck.

Hemma från skolan, och nu har jag massa att göra! För det första så fyller min blogg ett år idag så jag ska fixa en sak. För det andra har ajg två prov den här veckan som jag måste plugga till. Och för det tredje måste jag städa mitt rum som ser för jäkligt ut! Hur ska jag stå ut den här dagen? Jag får väl börja redan nu, men när jag ändå är inne på datan kanske jag lägger in några inlägg innan jag städar.. Vi får väl se! Dagens outfit kan jag i alla fall lova att det kommer.
Massa kramar!

Presenter.



Decembers höjdpunkt. Det där ska hänga där tills på tisdag då vi får öppna det första!

Hej! Ledsen för endast ett inlägg. Men mitt blogghumör är inte på topp, som ni säkert har fått läsa några gånger. Men i alla fall så åkte jag till träningen nästan direkt när vi kommit hem. Det gick väl ganska bra för att vara första träningen på länge. Inte för att jag lörde så mycket. Blev lite trampolin och track. Och så körde jag igenom friståendet en gång. På vägen hem stannade vi för att köpa adventsfika. Det måste man ju ha!

Blä säger jag för mitt humör som gått ner välldigt mycket just nu. Jag som är en sån glädjespridare! HAHA! Men därför lyssnar jag på musik, vilket hjälper. Det är faktiskt sant. Och nu när jag ändå är inne på musik, så kan jag säga till er som tycker det är lite intressant att veta, jag måste ladda ner ny musik på min mobil. Har börjat tröttna galet mycket på vissa låtar. Men det finns ju kvar sånna gammla som påminner en om massa glada saker som man inte kan radera :')

1:a


Kärlek.

Godmorgon! Hm.. varför är jag uppe såhär tidigt? Jo, för jag ska kolla på Idas dansuppvisning idag. Jag fick sätta larmet på 10.00

Just nu gör jag inget speciellt. Är rätt trött, lyssnar på musik, kollar på bilder på facebook. Med andra ord, saker som man brukar göra på datan. Efter att jag slutade blogga ett tag så sjönk min statistik välldigt mycket! Och den har inte kommit tillbaks riktigt ännu. Den ligger runt 50-60 istället för 80-90. Jag vet att det beror på min kassa uppdatering, men jag har Inget som inspererar mig just nu. Så är det någon som skulle vilja hjälpa mig på traven lite? Säga vad du tycker och tänker om min blogg, vad du skulle vilja ser mer/mindre av här. I need your help.

Wiii, idag är det första advent. Det känns lite konstigt eftersom att det inte har blivit december ännu. Men på tisdag, då är det den 1:a vilket också betyder julstrumpa! Hihi. KRAM!

Gives you hell.


Jag älskar den här bilden. Julia och Jag på hennes land i sommras, vi har minst 30 bilder från den där hängmattan. Dom flesta där vi liksom posar. Men just när kortet skulle tas så gungade den till och jag ramlade bakåt. Kärlek Julia.

Glömde berätta att jag gick ut ett tag. Kom nyss hem! Träffade Kim och Pontus vid hässelbyhallen, var där ett tag. Sen gick vi till Gula krogen för att don skulle äta frukost, haha klockan 10. Satt där ett tag och snackade med några 97:or Satte oss sen vid bussen och väntade där för att vi skulle hem till Kim för att hämta en mobilladdare? Japp, no lifer. Men asså han har muppnokia så han kunde inte låna våra..

Nu sitter jag här med ett glas cola och drogar massa musik. Gives you hell är det just nu. Skitbra låt! Men inget mer från min sida, kanske hör av mig om det råkar bli så att nåt kul händer. Ha det bra sålänge!

Det här måste vara världens finaste låt.


When you love someone, Bryan Adams

When you love someone you'll do anything you'll do all the crazy things that you can't explain, you'll shoot the moon put out the sun when you love someone. You'll deny the truth believe a lie there'll be times that you believe you can really fly, but your lonely nights have just begun when you love someone. When you love someone you'll feel it deep inside and nothin else can ever change your mind. When you want someone, when you need someone when you love someone.
When you love someone you'll sacrifice you'd give it everything you got And you won't think twice, you'd risk it all no matter what may come when you love someone. You'll shoot the moon, put out the sun when you love someone.


Gårdagens outfit.


Svarta tights, H&M
Svart "kjol" H&M
Vitt linne utan axelband, Fridas
Hade också Sofias svarta tjocktröjekofta ? på mig, men det blev för vart att ha på sig.

Tjugosex dagar kvar.






Taken by me.

ÅÅÅÅ, den va sååå bra! Det enda dåliga var slutet..


Jag har precis kommit hem från en dag med brudarna. När jag öppna dörren hem svämmade det julkännsla över mig. Min familj har julpyntat lite idag. Det är så mysigt! Första advent imorrn. Jag kom på att jag aldrig la upp vad jag hade på mig på festen igår. Jag ska ta och ladda upp några bilder som jag tog så att ni får se.

Number 2.


Hahaha, det var så jäävla kul! Jag och Josefine sitter på bussen som snart ska stanna vid rädisvägen. Då säger gubben i högtalern: RÄÄÄDIIISVÄGEN! Sen nån sekund senare så säger den vanliga rösten: rädisvägen  HAHA! Vi garva ihjäl.
Okej, jag kanske kan hålla med om att det inte lät så kul när man skrev ner det. Men det var jättekul! Han sa det liksom.. Öhm, jag vet inte! HAHAHA!

Klockan 12.34 tar jag bussen in till vällingby. Där träffar jag Julia, Frida och Agnes. Kanske blir det så att nån mer kommer dit också. New moon nästa!

Jag har precis ätit frukost och är helt klar. Smsar lite med Julia om att hon hoppar på samma buss som jag. Tror det funkar. Haha, varför skulle det inte? Filmen börjar två tror jag att det var. Så innan går vi väl runt i affärer, men jag ska inte köpa något. I alla fall inget klädesplagg :) Men nu ska jag ta och borsta tänderna och sen bege mig ut i det fula vädret. Ha en bra dag!

Dagen.

Hemma! Nu ska jag bara ta fram lite saker, käka och sen dra hem till Frida där Agnes också är. Där ska vi väl fixa oss lite innan Jonas fest. Wiho! Så inte mycket bloggande idag, som vanligt..
Imorrn ska jag och några till åka in till vällingby för att se new moon. Men innan det ska vi föra hemma med twilight för att Clara inte har sett den. Hihi, lite efter där huh? :) Det kan också leda till lite bloggande. Men det som händer just nu är det att jag lyssnar på musik och väntar samtidigt på att Julia ska logga in på facebook så vi kan prata om saker som jag måste få veta. Haha, inget viktigt egentligen. Men NU loggade hon in, PUSSAR!

Buhu, :( På onsdag ska vi sjunga på ett musikcafé (som man också kan kalla för matsalen men inte enligt vår lärare). Vi har övat till det i några veckor nu. Men jag kan inte vara me.. För jag ska vara med på fristående träningen som är den sista innan tävling. Och då måste jag göra Allt för att komma med i laget. Och det kan jag inte missa. Så ingen Johanna på musikcafét.. Den här gången!

Nej.. för jag bara skiter i dig!


Gammal.

Vill baka morotskaka.. Men jag vet inte om jag är sugen på det. Får tänka vidare lite på det!
(Öhm, tjockt)
Skolan gick snabbt idag, kan bero på att vi bara har en lektion efter lunch. Hemkunskap. Den är två timmar men det känns som att det går snabbare! Imorrn är det alltså fredag igen, veckorna går sjukt snabbt. Det är 28 dagar kvar till jul. Gud vad jag tjatar om det!

Inget roligt att berätta tror jag. Inget jag kommer på, det får bli så att jag återkommer om jag hittar nåt.
Bajs.


3 bilder från idag.


FL

Jag

Jag och Kim. Wiho, båda hade sockor på sig, Ha-ha-ha! Jätteroligt..


Ansikts boken.

Hej folket!
Jag laddar upp bilder på facebook, nya och gamla. Hejdå!

Blame it on me.



Hej!
Jag är hemma från skolan och jag har inga planer för vad jag ska göra nu. Antagligen blir de det vanliga, data och musik. Haha, no lifer. Klockan sju blir det friståendeträning, jag ska se om jag kan ta en plats i alla fall. Igår förlorade vi en som skulle tävla. Rebecca stackarn ramla och hennes armbåge gick ur led. Dom tog tillbaka den klockan 11 igår kväll och hon kom inte till skolan idag. Hoppas verkligen att det blir bättre!

Because I´m in the streets like everyday I´m sorry for the things that I did not say Like how you are the best thing in my world And how I´m so proud to call you my gril.  Haha, världens äldsta låt. Också den låten jag lyssnar på nu. Men nu ska jag ta och göra lite andra saker, ha det bäst!

Just nu är min mamma å pappa iväg för att göra "ärenden". Kan det betyda "hej,mammaåpappaärivägförattköpajulklappar". Eller? Det tror nog jag.


Tralala.

Yeah, jag är så töntig så jag bloggar till och med i skolan. WOHO!
Idag är det som sagt läsdag så vi har inga vanliga lektioner. Men tråkigt är det! Brevid mig har jag Clara och Fanny. Om det va något som var lite intresserad sådär.. Men nu ska jag återgå till mitt liv, höhö!
KRAM!


Lila var det..



Punktpunktpunkt

Från idag är det en månad kvar till jul!


Ingen uppdatering, men jag har vissa anledningar. I morse hann jag inte ens logga in på datan, eller jag kanske skulle hunnit men jag orkade inte! Efter skolan hämtade pappa mig och vi åkte iväg till kiropraktorn. Vi åkte hem och då va jag tvungen och äta något eftersom att jag skulle iväg på träningen (äntligen) och inte hade ätit nåt på hela dagen. Åkte, och nu har jag precis ätit. Så det var bara nu jag hade chansen att logga in.

Om ni undrar varför mina knäppa tränare (pappa också..) har lila tajta fula dräkter på sig på bilden ovan så var det för att dom lovat att ha på sig dom en träning om RM-tjejerna kom i topp 5 i Umeå. Och det gjorde dom ju! Så.. det är bara att garva ihjäl!


Heaven.


Jag och Sara kom just hem från att gått ute i regnet.. Ja, jag tycker det är riktigt tråkigt! Därför låter jag så negativ med det. Vi gick i kanske 1 timma och sålde till två personer, hahaha! Våra julblommor värkar välldigt populära.

You don´t know me, uuuuuu! Så låter det i mitt rum just nu, ifall det va någon som tyckte det va en gnutta intrenssant. Men jag har inget att göra! Tänker på att kanske stänga av datan, fixa kläder och annat tills imorrn och sen lägga mig framför tv:n tills jag somnar. Om jag nu kan lämna min kära musik och dator, som jag inte har tagit igen all tid på ännu. Ni vet när internet inte funkade? Höhö, okej. Jag överdriver, men jag skulle aldrig kunna leva utan dator eller musiken! Sånt är livet pojkar.


Bio.



Kom precis hem från utväcklingssamtalet. Det gick väl bra! Och nu har jag huvudvärk :( Stackars mitt huvud! Hoppas det går över, för efter midagen ska jag och Sara ut och sälja julblommor (vi samlar in pengar till italien resan). Inte speciellt kul att gå ut å sälja det, och jag vill inte att det ska bli värre.. Alltså huvudvärk!

New moon. Är den så bra som alla säger? Höhö, det tror jag! Jag ska kanske gå och se den i helgen med massa kompisar. Fast jag vet inte riktigt om det går. För på fredag ska det va fest i folketshus. På lördag ska jag på idas dansuppvisning, fast jag vet inte vilken tid. Så det kanske kan funka. Och sen på söndag hoppas jag på att följa med på träningen. New moon kanske får vänta ett tag! Nån gång blir det i alla fall, för min pappi gav mig en biobiljätt som han fått av jobbet. TACK! :)

Dagens outfit.


"Jeans", bikbok
Linne, H&M
Svart, H&M
Kofta, London
Armband, tidning


The world´s greatest.


Bild som nån lagt upp på facebook. Josefine, Chrisse, Frida, Julia och jag.

Jag kollade nyss på filmerna från när dom tävlade uppe i Umeå, skitbra! Ni är så jävla grymma tjejer!!

Den här veckan har jag Inga läxor med stort I. Vilket leder till mer tid för annat (öhm..) På onsdag ska det också vara nån läsdag då vi ska läsa HELA dagen, inte så nice. Men om man ser på den ljusa sidan, vi kommer inte ha några lektioner.
Klockan fem ska jag mamma å pappa iväg till skolan igen för jag ska ha utveckligssamtal. Är inte speciellt orolig, för jag ahr gått runt och frågat dom flesta lärarna vad dom har skrivit om mig som omdöme. Haha, och alla har bara skrivit possitiva saker (enligt dom i alla fall). Förutom min so-lärare som skrivt att jag snackar för mycket..

Just nu lyssnar jag på Hey there Delilah i min überfina knut på skallen. Kom på att jag måste fota mig själv för att kunna lägga in dagens outfit. Därför måste jag avsluta det här inlägget, och det gör jag med en KRAM!


Massa.


bild från arkivet för jag kan inte ladda upp bilder, snark!
Hej!
Jag kan inte säga att jag vart på toppenhumör idag. Därför inget bloggande..
Vaknade kanske ett- halv två. Låg kvar i sängen och kollade på tv till klockan två. Gick upp, åt frukost. Suttit vid datan och gjort en film som inte vill laddas upp på youtube (men nån gång kommer ni få se den). Åkte iväg med mamma och Ida till Barkaby för att byta en tröja som mamma köpt. Och sen gick vi också in på intersport för att jag skulle testa vilken storlek jag måste ha i ett par byxor som jag önskar mig i julklapp! :) På vägen hem köpte vi också fika, wuhu!

Nu sitter jag på mitt rum, har tråkigt och lyssnar på musik. Måste egentligen städa mitt rum, städa marsvins buren, städa badrummet och plugga till ett matteprov som tydligen är skitsvårt! Mina kompisar hade typ fått 2-3 rätt av 16! Det skrämmer mig lite! Nu måste jag avsluta inlägget, för jag ska fortsätta tänka på om jag ska städa rummet eller inte! Ha de bra.


How did we change?

Vad är det som hänt?


Inköp.



Byxor, bikbok 139:-

Converse liknande skor, OHIO 99:-


Stan med dom bästa.



Hejhej!

Förlåt för att jag sket i bloggen imorse. Men jag skulle inte hinna, jag hann inte ens äta frukost hemma. Men det hade inte dom andra heller gjort så vi käka på donken. Dom väckte mig med ett sms: hej, skulle du med till stan? vi måste åka typ nu! Härligt. Det var bara att sega sig upp ur sängen och slänga på sig något och sen traska iväg hem till Julia.
Det första vi gjorde va att äta. Efter det åkte Julia hem (liite tidigt kanske?) för hon skulle iväg nån stans som jag inte kommer ihåg vart det va. Sen var det bara att börja gå runt i alla affärer. Hittade två saker som jag snart lägger upp.

Jag har inte gjort något annat än att vara i stan. För jag kom precis hem! Men vi får väl se vad jag hittar på, tror inte att jag orkar gå ut nu när jag vart iväg hela dagen. Men allt kan hända! PUSS


Black and red.

nanana lalala, idag är det ingen vanlig dag för det är min barnbidragdag, nananana lalala.
Och jag ska köpa den här jättefina klänningen:

Skitbra att ha till julavslutningen, julen och nyår. Kommer säkert till nytta nån annan gång också! Så.. vad tycker ni om den?


Från blond till brunett.




Den här sötnosen på bilden har färgat håret! SKITFINT! Ni hittar henne genom att trycka på bilderna ovan.


The days are gone.

Om tio dagar fyller min blogg 1 år.
Om 1 månad och 4 dagar är det julafton.
Om några minuter ska jag upp till köket för att fixa nåt att äta.


I want you to know.


gammal bild

Hejhej!
Hemma från skolan, har vart det ganska länge nu men det är väl en bra sak att börja inlägget med? Slutade tidigt eftersom att min musiklärare är sjuk så var musiken inställd, buhu! Jag som faktiskt ville gå på den!
Jag hade tänkt att äta något, kolla på tv, sitta framför datan, ta det lugnt. Det blir en mysdag med andra ord. Men imorrn snackade vi om att åka in till stan å ha lite kul. Jag, Clara, Frida och Julia. Mer om det får ni väl höra imorrn!

Seriöst, jag skriver inget annat än vad jag gör i skolan, gör på dagarna och allt det där. Är det verkligen roligt att läsa om? Alltid tjatatr jag om mina läxor, att jag precis kommit hem från skolan och vilken tid jag började och slutade. Herregud! Kanske beror det på att jag är nere i en jättedålig bloggperiod eller.. något annat som jag inte kan komma på!

Juste, tjejerna åker upp till Umeå idag för att tävla i helgen. Önska dom massamassa lycka till!


Dagens outfit.


Tröja, Sofias.


Smart drag.


Summertimes.

Tja!
Jag är hemma från en dag som bestått av skola, ryggknäckande och mjölk på ICA. Låter inte speciellt roligt, men roligt var det. I alla fall på hemkunskapen! -Johanna, är det så att du gillar att skratta? -Johanna, vad har du fått i dig nu då? Var det något med dagens lunch? -Johanna, gör du inget annat än att skratta hela tiden? -Jahap, där började hon skratta igen..
Haha, typ så lät det i slutet av lektionen. Men nu ska jag fortsätta min dag med att plugga franska, ska ha prov imorrn. Och jag fick reda på vad jag skulle plugga till idag! Bara för att vi har haft vikarie och slappat framför en film dom senaste gångerna. Smart tänkt där Gunilla, skitsmart!


Hej tidig morgon och fult väder.


Idag ser jag nästan ut såhär. Min kamera är urladdad så jag fick ta en bild från arkivet..

Godmorgon!
Jag börjar typ om en timma, för så smart som jag är gick jag upp halv sju fast jag börjar 8.25 -.-
Efter skolan kommer pappa å hämtar mig, vi ska iväg till detsomjagintekommerihågvaddetheter. Han behandlar min rygg kan man säga. Har ju fortfarande ont.. bara det blir bra snart, framförallt till tävlingen som är om ca 3 veckor. Men redan på fredag åker RM gänget upp till Umeå och tävlar där, alla får önska dom lycka till sen! :)
Men nu ska jag fixa lite saker som jag kom på att jag inte har gjort, massa kramar!


Jag saknar sommaren, men vill ha vintern.


Sommaren 09.
Nu ska jag gå och lägga mig. PUSS!


Tjejkvälls bilder.


Fredagsmys, haha!

då jag va hos Julia

Hon kollade i spegeln när hon skrev. Kefft Julia..

Mina snyggingar. ;)


Fler bilder kommer..


Bilder.


Frida och jag på tuben påväg till vällingby. En av sakerna som vi gjort.

Under dom här dagarna jag inte bloggat har jag hunnit göra massa roliga saker! Eller jag kanske har verättat lite av det men ni har inte fått några bilder! Har precis laddat upp alla, ska redigera några och sen kommer dom upp här. Frida och Julia tjatar om bilderna, och att jag ska lägga upp dom på facebook! :) Så det kommer jag hålla på med ett tag. Men nu ska jag iväg och köpa chokladtårta och hö, bra kombination!
KRAM!


Idag fyller min mamma år.

GRATTIS MAMMA! Jag älskar dig!


Halleluja!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Mitt internet fuuunkaaaar! Nu får ni vara redo på massa mer uppdatering! :) Och BILDER!


Julen e här, å lyser fred på jorden glädjen e stor!

Nananananana! Jag har hittat världens bästa julavslutningsklänning! Den visar jag inte ännu, ni får vänta och se tills jag köpt den! Det blir den ända jag ska köpa av nästa barnbidrag.


Nej, jag har inte börjat blogga helt!


Jag har saknat mina bilder :')

Hejsan!
Det har vart ganska skönt att inte ha någon blogg man måste tänka på att uppdatera, om man nu får säga så! ;) Men nu när jag ändå installerat det andra intrnet som vi har på min dator för att kunna göra läxorna så kunde jag ju lika gärna lägga in ett  inlägg. jag kunde liksom inte låta bli!
Idag slutade vi halv två för att musikläraren var sjuk. Jag och Frida stannade kvar i skolan ganska länge, no lifer! Hade inte så jättekul så varför jag stannade vet jag inte. Bara då vi gick på översta våningen, höhö! :)
Men men, nu ska jag ta och återgå till läxorna! Massa kramar!

Wohooooo, snart är det juuuul!


Å bloggerskan tar en paus..


Slumpvald bild från arkivet.
Nu är det så att jag tar en paus från bloggandet tills mitt internet har kommit tillbaks! Hoppas det inte tar för lång tid.
Ha det bra! Massa kramar.


Bloggen känns usch!

Åååååå, jag känner mig urdålig med bloggen. Men när mitt egna internet funkar igen då, då ska ni få se på uppdatering! ;)
Förlåt..


Klubbor is the shit!

Hejhej!
Idag efter skolan så gick jag och Julia hem till mig. Men sen när vi va hemma så sa mamma att det va ingen bra idé eftersom att båda nuba syskon är sjuka. Haha, så det va bara att dra hem till Julia. På vägen går man ju förbi Orion, så vi gick in och beställde tacos. Gick hem till Julia och hämtade pengar, gick tillbaks och käkade. Tog lite klubbor sen också, hahaahahhaaha!
Nu sitter vi här på mattan och kollar lite småt på MTV. Och det ska ajg forsätta med, ha det bäst! 'PUSS.

Jadu.

Godmorgon!
Satte mig framför datan ett litet tag innan jag ska gå till skolan. Och vid den här tiden kom jag på att jag kunde blogga. Vilket var liiite sent för nu ska jag gå. Hehe! Men ni får ha en jättebra dag! Hör av mig senare idag, Kramar!


Det där med gitarrer..

Någon som har en aning om det är svårt att lära sig att spela gitarr? Någon som vet om man ens kan lära sig själv genom att bara köra hemma? Jag vill lära mig :D
Tack för svar! Om jag nu får några..


Yeah!

Nemen hej!
Idag slutade jag massa tidigare på grund av en halvhemmaarbetsdag :D Haha, vilken menas att man ska få läxor man ska jobba hemma med. Men vi har bara fått 2 stycken. Och dom är verkligen inte svåra! Ulalala! Efter gympan som var vår sista lektionen gick jag och Julia ner till åkermyntan för att köpa hö.  Till marsvinen alltså. Julia tycker fortfarande att det är kul att jag smsade henne och fråga om hon kunde följa med å köpa hö efter skolan. Ha ha ha.. Och ännu lite senare satt jag och Julia inne i Hässelby hallen och kollade på när andra hade gympa. Inte så värst kul! Plus att vi snackade lite med några av våra gamla lärare som är så glada att dom fått nya böcker. Hahahahah, dom  berättade det för oss som om det skulle vara jätteintressant!
Nu ska jag ta och göra lite saker på datan och chatta med Julia innan jag stänger av den. Kan inte vara inne hur länge som helst..
Pussar.


asfgjastyjsghsfjh

Hej oj jag börjar nu. hejdå /julia

Filmer.

Tjatja!
Har suttit här framför datan med pappa och lagt upp lite filmer och sånt från tävlingar och träningar. Bland annat den här:
http://www.sportnik.com/group/32563/page/filmertraningar Den första filmen, tryck på länken och bläddra fram till ungefär 1.30 lite innan. Hahahaha!


Fars dag!


Hahahahaha, jättefiiiin bild som jag hittade på datan :) DREV MED ATT DEN VA FIN! ;)

Tja!
Sitter här medans resten av familjen sitter i soffan framför Änglar och Demoner.. Inte riktigt en sån film jag gillar så jag satte mig här i stället. :)
Jag sov ju som sagt hos Julia, Frida va också där. Vi hade jättejättekuuul! Haha, som vanligt alltså. Fotade också, för hoppningsvis kommer de upp på bloggen.
Jag gick hem till mig så att jag va hemma tills vi skulle träna. Åkte med idag för att pröva om det gick eller inte. Men efter bara några hopp på trampolin så gjorde det jätteont :( TRAMPOLIN liksom, det är ju inget! Men nej nej, det kunde jag inte köra..

Juste, fars dag idag! GRATTIS pappa och alla andra pappor!
Som jag sagt några gånger, förlåt för tråkig blogg för tillfället! Hittar lite bilder på den här datan då och då!
Massa pussar!


Flööömm.

Tjuuu!
Sitter hemma hos Julia framför tv. Fast Julia är lite osicial mot mig och snackar med Frida i telefon. :) Frida är påväg hit och vi ska slagaaaaaa hääär. Ruuligt! ´Hahahaa, flumminlägg. Men sånna kan komma ibland.
Öhm.. tänkte efter och det va inte så flummigt i alla fall. Höhö, fast det är ju lite kul i alla fall. Nu vet jag inte vad jag skriver. Fast nu ska vi möta Frideliiiie, KRAAAAM!


Råsunda, 2-0.

Tjatjaa!
Idag blev det Råsunda med Julia, Frida och Ida. Aik mot Göteborg om ni inte förstod det.  Julia undra om jag ville ha en gratis biljätt. SJÄLVKLART! Men dom hade redan börjat åka, och ingen ville köra mig dit. Tills Julia sa att den som körde mig dit fick en biljätt också. Då gick Ida med på att köra mig dit ;)
Så härlig känsla att stå där! Tog lite bilder och filma lite, dock med mobilen. Alltså välldigt dålig kvalite, men kanske blir så att det kommer upp nån gång. 2-0 till Aik som sagt!! WUUUUUUUUUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Tjalalalalalala tjalalalalalala eeeeeey AIK!


Boooring.

Godmorgon!
Jag har bara gått runt här hemma och haft tråkigt. Kanske ska ta och ringa någon..
Jag har faktiskt inget kul att berätta, återkommer väl kanske senare. Ha en toppendag! Kram.


Hej tv och tacos!

Hejsan!
Jag sitter i vardagsrummet och ska snart sätta mig framför idol med tacoooos! :) Fast vi måste vänta på Sara och pappa som är nu påväg hem från träningen. Fast nu kom dom hem, hahahahaha!
Så därför måste jag dra nu, men hoppas ni klarar er utan jättemassa bloggning. Kanske blir mer nu i helgen, om jag inte hittar på något. Men vi får väl se.

WUÄÄÄÄÄ! Jag hatar att mina besökare sjunker mycketmycketmycket :(


Jag vill vara brun.

Clara e hemma från Thailand :):) Jag vill me vara brun! Sommar, Jul, sommar, Jul!


Winter.

Det har snöat idag, WIEEEEEEEEEEEEEEEEE! Egentligen gillar jag inte snö speciellt mycket. Men ändå, det känns som att julen kommer närmre och närmre! Och det känns inte bara så, det ÄR så!
Minus för det skittråkiga vädret btw.


Tralalalala.

Nemen heej! :)
Min tur att ha datorn, haha!
Idag slutade jag som sagt klockan 11.20 Tidigt tidigt! Jag gick hem firekt och gjorde lunch. Satte mig och spelade på datan och  har gjort lite matte tillsammans med Julia i telefon. Skulle ha loggat in här för länge sen, men såklart visste jag inte hur man gör med mobiltbredband..
Nu händer inget speciellt. Ska kolla lite saker som jag missat under dom här dagarna utan data. Skriver mer sen!
KRAMAR!

Och ni, hoppas att ni fortsätter att kolla in på min blogg även fast det är dålig uppdatering. För jag bloggar ju fortfarande även fast det inte är lika ofta. Så tro inte att jag slutat! ;)
Hoppas ni har det bäst!


Massa som ni kanske måste veta.


Hahahaha, hittade den på datan här uppe. Jättejättejättelänge sen! Om jag vore så vig fortfarande!
Kolla mitt blonda korta hår, hihihihi!

Hemma!
Tjihoo, vi har fått nåt mobildbredband av dom som stängde av vårt internet (hahaha, et inte riktigt vad som hänt så jag chansar att det är så som  jag förklarade det ;)) Men tyvärr är det bara på datan här uppe, så jag får blogga nåt inlägg/dag. Men jag ska försöka att blogga i skolan ibland också!

Idag i skolan gick jag till klockan 10.40. Eller asså mamma å pappa kom till skolan för att köra mig till doktorn. Vi skulle komma tillbaks för att rönka min rygg eftersom att tabletterna inte funkade. Så vi får nog svar imorrn. Påvägen hem åt vi på Majas grill. Sen hann jag tillbaks till svenska lektionen där jag skulle redovisa min bok, 14 år till salu. Välldigt hemsk bok måste jag säga! Allt som står i boken har liksom hänt på riktigt! :s
Idag blir det också träning. Eller jag ska kommma och kolla ifall det skulle hända att dom ändrade nåt i friståendet. Tar väl med mig så jagg kan plugga -.- (haha, ni som säger att jag alltid pluggar kanske har sant. Men vi har massa läxor! Höhö..)
Kanske blir så att jag hör av mig nåt mer eller så gästbloggar lille Julia åt mig. Måste väl fråga henne först! ;)
Pusshej!

Och juste, hade ni med comviq också så att mobilen inte funkade? Att man inte kunde skicka sms eller ringa? Alla i min skola hade det tror jag. Förutom jag! HAHAHAHA, lyxigt huh? Jag hade det på morronen men det försvann på första lektionen i skolan. Höhö, och det märkte jag inte på grund av att jag smsade, utan för att pappa ringde mig om tiden. Om det va någon som blev lite misstänksam! :D


Blomma.

Heej!
Jag har inget internet hemma, alltså får jag blogga i skolan. Bläblä! Men det kommer inte bli alls mycket uppdatering! Men jag ville bara säga att jag finns..
Jag är i skolan med Julia, Kim och Filip. HEJDÅ!


julia skriver

hej johanna kommer inte kunna blogga på några dagar för hennes internet är cp hejdå

I skolan.

Tjaaaa!
Sitter i skolan med Julia och Smail. Jag kom hit tidigare för att jag är så snäll mot Julia. Hon skulle hit tidigare för att skriva klart en svenskasaga som hon glömt i skolan. Börjar egentligen klockan 9.05 -.- Men som sagt, bara för julia! (a) hihihi :)
Själv ska jag läsa ut en bok! Så vi ses sen när jag kommer hem. För antagligen blir det inget mer i skolan. Men vi får väl se!
HEEEJDÅÅÅ!


Krulliekrull.


Bild från arkivet.

Har blivit klar med att städa rummet, och nu är jag verkligen jättetrött! Undra varför..? Därför ska jag kolla på tv ett tag nu.
Häve ä gräj däy!


Dagens outfit.


Vitt, Gina tricot
Svart, H&M
Jeans, H&M
Armband, tidning


21109

Idag slutade vi tidigare än vanligt! För det är så att vi ska börja ha musiken på fredagarna med 9orna som bara är 3 stycken. Fast vi får välja om vi vill ha på måndag eller fredag. Valde fredag den här veckan :) HIHI!

Inget speciellt att berätta om. Dagen har vart kul med massa skratt! Haha, ja så blir det ju om man heter Johanna, Julia och Frida! :) Ingen Clara idag eftersom att hon det lilla lyckobarnet är i Thailand. Vill meee! Men men, nu skriker min syster att jag ska upp å hjälpa till lite granna. HÖÖÖREEES!


Likhet.


Är inte Ida sjukt lik mig på den här bilden? :o


Jag plattede mitt hår..


..och jag tycker det ser ovanligt.. platt ut? :)


SM-GULD 2009!

GAAAAAAAAAAAAH! :) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, AIK TOOOOOG SM-GUUUUUUUUULD!! KÄNN PÅ DEEEEN!


Yes.

Hemma!
Men nu ska jag plugga, därför dålig uppdatering! Ha det bra!


UUUUUUU.

Tjaaaa!
Hemma hos Emilia fortfarande ska väl snart ta bussen hem till mitt place :) :) :) Men just nu vet jag inte riktigt vart Emilia tog vägen, och själv sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag snackar i telefon. Därför är det välldigt segt att skriva det här inlägget..

Idag ska jag bara plugga och inget annat! Tror jag, eller det är i alla fall det jag MÅSTE göra. En grej va att jag skulle läsa ut en bok tills imorrn. Och det har ju inte gått sådär superbra! Och så har jag matte, en annan svenska läxa och no. Det va säkert nåt annat också! Men men, det är liite ointressant att läsa om så jag säger hejdå!
Haha, hejdå! :D


RSS 2.0